KUCHARZ/ BUFETOWA Ligota Górna oferta pracy Usługi gastronomiczne i hotelarskie Joanna i Jerzy Frycowscy Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ/ BUFETOWA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - podgrzewanie produktów- przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Ligota Górna (opolskie)
Pracodawca: Usługi gastronomiczne i hotelarskie Joanna i Jerzy Frycowscy Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:46-200 Ligota Górna 1, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- podgrzewanie produktów- przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ BUFETOWA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ligota Górna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kluczborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kluczbork
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Usługi gastronomiczne i hotelarskie Joanna i Jerzy Frycowscy Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kluczborku
Adres pracodawcy:
46-200 Ligota Górna 1, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kluczborski
Gmina pracodawcy: Kluczbork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ligota Górna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kluczborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2019
Oferta pracy ważna do: 23.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c67b65a5429fdf152b3628424867637d
Podobne oferty pracy
obsługa gości, obsługa przyjęć okolicznościowych, prace porządkowe, dbanie o czystość zastawy
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Gorlice (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2017-03-22 - Augustów (podlaskie)
dbanie o porządek w pomieszczeniach biurowych
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "JARO" JAROSŁAW SZEJNA - 2018-08-27 - Stawiguda (warmińsko-mazurskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-09-27 - Zielona Góra (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
D&D Sp. z o. o. - 2018-07-20 - Brudnów (mazowieckie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
doświadczenie zawodowe mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12 h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie obiadów domowych.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA MAT - MAR Konrad Kozłowski - 2016-09-19 - Pułtusk (mazowieckie)
wg.zawodu
PATRYCJA ROMANIK CATERING - 2018-07-11 - Gryżyna (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
Kontrola jakości wykonanych mebli.
Surmiak Mateusz MADE OF WOOD Group - 2017-03-02 - Świnna Poręba (małopolskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
pracownik biurowy - spedytor
Publiczny Transport Drogowy J. Kujawa - 2017-06-16 - Hanki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu (śniadanie, obiad, podwieczorek); utrzymywanie pomieszczeń kuchennych w czystości i bieżące, małe zakupy (pieczywo, wędlina, mięso).
Prywatne Przedszkole TUPTUSIE w Wieliczce - 2018-03-23 - Wieliczka (małopolskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie z zawodemwymagane wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziane doświadczenie w zawodzie
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-02-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu dań obiadowych,nauka gotowania dań barowych nauka gotowania dań barowychprzygotowanie ciasta, farszów do pierogów, gołąbków, krokietów, naleśników,nauka pieczenia ciast słodkich, ciast drożdżowych
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, przestrzeganie przepisów systemu HACCP
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JAŚMIN" S.C. SYLWIA MĄDRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2019-06-06 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie zasad technologii i przepisów hig.-sanit.
TARNOWSKA BURSA SZKOLNA - 2016-08-05 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
Morawiec Aleksandra Morawiec - 2016-09-05 - Doruchów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-01-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków według jadłospisu, odpowiedzialność za właściwą jakość i gramaturę posiłków, odpowiedzialność za terminowe przygotowywanie posiłków, prawidłowe i estetyczne wydawanie dań w wyznaczonych godzinach. Praca w godz. 6.00-14.00 oraz 7.00-19.00 według grafiku, w Bielsku-Białej.
Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela" - 2019-02-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
AGNIESZKA JANKOWSKA MŁYN - 2017-04-26 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)