KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy El Pablo Paweł Induła
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie samodzielne posiłków, możliwość przeszkolenia przez pracodawcę, praca w systemie 1 zmianowym w godzinach 12.00 - 23.00 - do uzgodnienia.
Data publikacji: 2019-03-22
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: El Pablo Paweł Induła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 4, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie samodzielne posiłków, możliwość przeszkolenia przez pracodawcę, praca w systemie 1 zmianowym w godzinach 12.00 - 23.00 - do uzgodnienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 22.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęci do pracy, mile widziane doświadczenie w zawodzie.
Nazwa pracodawcy: El Pablo Paweł Induła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Rynek 4, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny do godziny 20.00, tel. 669537548
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : do 20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2019
Oferta pracy ważna do: 23.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiek pizzy i dowóz do klienta.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-04-26 - Nisko (podkarpackie)
wg stanowiska
AUTO VANESSA SŁAWOMIR TOMASIK - 2017-02-17 - Blękwit (wielkopolskie)
dbanie o czystość pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych
Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - 2016-04-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie instalacji WOD-KAN-GAZ,spawanie gazowe. Praca na terenie Krakowa.
RAFAŁ NIEMIEC FHU RAFEX - 2018-08-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Żyrardów (mazowieckie)
MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA DĘBICKAPraca w kuchni - przygotowywanie posiłków do wydania
FORTE Paweł Nykiel - 2018-09-27 - Dębica (podkarpackie)
Obsługa frezarki.
PPUH OLIMP - 2015-12-09 - Golędzinów (dolnośląskie)
Blacharz
Zakład Produkcyjno-Usługowy Janusz Holka - 2017-05-29 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
S.C. Beata Zdebel, Arkadiusz Zdebel - 2018-06-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
tworzenie dań degustacyjnych, przygotowywanie, catering
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-05-25 - Pokrzywna (opolskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Wymagane doświadczenie w handlu spożywczym, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Praca w sklepie całodobowym. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny po 17-ej.
STUK-PUK SP. J. - 2016-08-10 - Rybnik (śląskie)
przyrządzanie dań sybkiej obsługi, wypiekanie pizzy, przyrzadzanie sałatek, zapiekanek, tortilli, frytek
Bowling Zone Sp. zo.o. Sp. K. - 2017-09-25 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Kamila Jankowska MAGIA - 2017-05-22 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla załogi i na imprezy okolicznościowe
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe PROGMET- Bogdan Grys - 2018-07-23 - Starachowice (świętokrzyskie)
Gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, organizowanie pracy w kuchni, zarządzanie pracą pomocy kuchennej. Praca na dwie zmiany na 3/4 etatu.
ELACTIVE Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2017-04-28 - Dębica (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 lata
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie, smażenie potraw, dań mącznych, zup, serwowanie dań, zamawianie towaru, sprawdzane terminów ważności, przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Śrem (wielkopolskie)
do uzgodn.
"PETRO-SAN " Spółka z o.o. - 2018-10-31 - Sanok (podkarpackie)
Gotowanie potraw w żywieniu zbiorowym dla 400 osób, obiady, przygotowanie przekąsek, deserów, brunch, pełna gama żywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyjęciach okolicznościowych, weselach. Praca na pełny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Sękocin Stary (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-05-20 - Szamotuły (wielkopolskie)
Obsługa klienta stacji paliw
"NEO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-30 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw tureckich - kebab
OKAN BALHAN FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA - 2016-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań gotowych
JAROSŁAW MOCZARSKI TROPS - 2019-02-13 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)