KUCHARZ Bielany Wrocławskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowe Orient Export-Import Tomasz Zaczek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni indyjskiej i ajuwerdyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Przewidywany okres zatrudnienia: 01.10.2020r.-01.10.2023r. Praca na dwie zmiany: 5:00-13:00; 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2020-07-06
Lokalizacja: Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowe Orient Export-Import Tomasz Zaczek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kłodzka 12, 55-040 Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni indyjskiej i ajuwerdyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Przewidywany okres zatrudnienia: 01.10.2020r.-01.10.2023r. Praca na dwie zmiany: 5:00-13:00; 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielany Wrocławskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0223
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kobierzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie branżowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyksztalcenie średnie gastronomiczne; staż pracy 5 lat w zawodzie, konieczna znajomość kuchni indysjkiej i ajurwerdyjskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowe Orient Export-Import Tomasz Zaczek
danePracodawcy_nip: 8970006160
danePracodawcy_regon: 005959109
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Kłodzka 12, 55-040 Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wrocławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0223
Gmina pracodawcy: Kobierzyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bielany Wrocławskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0875313
Ulica pracodawcy: Kłodzka
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: RP.411-133/09
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.07.2020
Oferta pracy ważna do: 28.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5e4d0d1deacd60ed366f34d840c0f945
Podobne oferty pracy
Przgotowywanie posiłków (mięsa, pierogi)
GARMAŻERKA ,,FINEZJA" - 2016-04-12 - Puławy (lubelskie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporządzanych potraw, bieżące i prawidłowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidłowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzętu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli(temperatury urządzeń chlodniczych, potraw). Prawidłowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkańców jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań
Hotel Renusz - 2020-06-04 - Gdańsk (pomorskie)
sprzątanie różnych obiektów w tym po budowie i remoncie, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Kraków (małopolskie)
Przyjmowanie i meldowanie gości, obsługa recepcji hotelowej, baru, meldowanie- wymeldowywanie gości.
ANWI Sp.zo.o. - 2017-04-14 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
fryzjer
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Rozalin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzależnione od umiejętności
Przedsiębiorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg.receptur
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Wieliczka (małopolskie)
Kucharz prowadzący dzienną kuchnię
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2020-08-06 - Pawłowiczki (opolskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Kuchnia włoska.
TU I TERAZ SP Z O O - 2016-05-23 - Nowy Sącz (małopolskie)
wg.umowy
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Karlino (zachodniopomorskie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
Tworzenie, analizowanie, poprawianie, zmienianie, zapisywanie, testowanie, wdrażanie i opracowywanie programów komputerowych. Administrowanie infrastrukturą i oprogramowaniem. Administrowanie bazami danych, systemami i sieciami. Projektowanie, optymalizacja i wdrażanie sieci. Wykonywanie innych czynności w zakresie informatyki, w szczególności w zakresie obsługi i doradztwa. Świadczenie usług hostingowych.Miejsce pracy: Wrocław, ul Gwiaździsta sala H
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-28 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc przy produkcji wędlin oraz rozbiór i wykrawanie mięsa.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Rutki-Kossaki (podlaskie)
REF. WYNAGRODZ. ZA ZATR. OSÓB DO 30 R.Żprzygotowywanie menu, posiłków, składanie zamówień na składniki pozywienia, dobór naczyń i sprzetu kuchennego, nadzór nad jakością zywnosci, racjonalne zarzadzanie składnikami, dbałość o porzadek w m-cu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przyrządzanie posiłków,
RETRO Kornelia Krasnodębska - 2020-03-10 - Drezdenko (lubuskie)
oferta pracy subsydiowana skierowana do osób bezrobotnych, które nie ukończyły 30 roku życia: obieranie, krojenie, przygotowanie miejsca pracy, gotowanie, przygotowanie pizzy, wypiekanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Otwock (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
sporządza różnego rodzaju potrawy, obliczenie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półprodukctów i wyrobów gotowych i właścicie gospodarowanie nimi, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Jarnołtówek (opolskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Tychy (śląskie)
SPORZĄDZENIE RÓŻNEGO RADZAJU POTRAW, CIAST DESERÓW, PRZYGOTOWYWANE MARYNAT, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW. ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM PODLEGŁYM , UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2018-10-30 - Gielniów (mazowieckie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-09-04 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie wydawki lunchowej, obsługa klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
sporządaznie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wisła (śląskie)