KUCHARZ Bielany Wroc艂awskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -przygotowywanie da艅 kuchni korea艅skiej i japo艅skiej,-zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,-przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych,-dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy,-porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych-艣cis艂a wsp贸艂praca z innymi pracownikamiPraca na czas okre艣lony: 3 LATAGodziny pracy 9:00 - 21:00
Data publikacji: 2020-01-31
Lokalizacja: Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bielany Wroc艂awskie, powiat: wroc艂awski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-przygotowywanie da艅 kuchni korea艅skiej i japo艅skiej,-zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,-przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych,-dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy,-porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych-艣cis艂a wsp贸艂praca z innymi pracownikamiPraca na czas okre艣lony: 3 LATAGodziny pracy 9:00 - 21:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bielany Wroc艂awskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wroc艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku w bran偶y gastronomicznej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
ksi膮偶eczka do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy 6 miesi臋cy w pracy na podobnym stanowisku w bran偶y gastronomicznej, ksi膮偶eczka do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 24.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?477d86f3e1a0e2a72a31cd3afadab9c9
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
HS Szymon Falski - 2017-09-08 - Gda艅sk (pomorskie)
-WYKONYWANIE TRANSPORTU MI臉DZYNARODOWEGO PO KRAJACH UNII EUROPEJSKIEJ W CYKLU 3TYG/1 TYDZ. samoch贸d dostawczy plandeka 12 palet- BEZPIECZNY PRZEW脫Z TOWAR脫W- PRAWID艁OWE WYPE艁NIANIE DOKUMENTACJI PRZEWOZOWEJ- DBANIE O POWIERZONE MIENIE I POJAZD
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Pomocnik us艂ug weterynaryjnych (praca w delegacji na terenie ca艂ego kraju).
MAREK GALICZAK "AGRO-TEST" - 2017-05-22 - Pi膮tnica Poduchowna (podlaskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wybor sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
Szko艂a Podstawowa w Ziempniowie - 2017-10-18 - Ziempni贸w (podkarpackie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 TURECKICH, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PO呕膭DANE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA DA艃 TURECKICH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE JAKO KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ, GODZINY PRACY 08.00-16.00, PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
Biuro Rachunkowo - Podatkowe Monika Cichowska - 2020-04-16 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej i ormia艅skiej
Pavlo Agarkov - 2019-07-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, p贸艂produkt贸w, przestrzeganie zasad HACCP, dbanie o estetyk臋 potraw i czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 wed艂ug systemu "a la carte". Zamawianie towar贸w oraz dba艂o艣膰 o dost臋pno艣膰 produkt贸w na ka偶dy dzie艅. Przygotowywanie da艅 zgodne z przepisami w艂a艣ciwymi kuchni z zapewnieniem norm i jako艣ci wydawanych potraw. Codzienne i okresowe czyszczenie sprz臋tu kuchennego. Przestrzeganie przepis贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, porcjowanie da艅, wydawanie.
CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK - 2016-08-17 - W贸lka Nadbu偶na (podlaskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie domowych posi艂k贸w.
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE EURO-BUD S.C. - 2017-09-07 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw - 偶ywienie zbiorowe
CATERMED Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-03-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wyb贸r w艂a艣ciwych produkt贸w i p贸艂produkt贸w do przygotowywania da艅 kuchni azjatyckiej,dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, wst臋pna obr贸bka mi臋sa, wyrabianie ciast z tofu na makarony i wietnamskie pierogi,pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posi艂k贸w, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez kucharza.
PHAT LOC Sp. z o.o. - 2019-01-07 - Radomsko (艂贸dzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-10-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮 i standardami, realizacja zada艅 zleconych przez szefa kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 miejsca pracy
Nowe Miasto Sp. z o. o. - 2018-09-18 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
DAWMAX Oleg Rab - 2019-03-25 - T艂uszcz (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
Zwi膮zek Harcerstwa Polskiego Komenda Chor膮gwii 艢l膮skiej - 2016-04-13 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posia艂k贸w dla dzieci, m艂odziezy i os贸b doros艂ych
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - W臋gorzyno (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw oraz zestaw贸w menu; dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzanych potraw; przygotowywanie imprez bankietowych
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukrai艅skiej w menu. Hotelowe wydawanie potraw wed艂ug zm贸wie艅 klient贸w.
HOTEL "KOMES" SP脫艁KA CYWILNA STANISZEWSKA ANNA, KOWALEWSKI JERZY - 2018-08-09 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2016-06-16 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2019-07-22 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Do艣wiadczenie i wiedza na temat gotowania, umiej臋tno艣膰 pracy samodzielnej jak i w zespole, punktualno艣膰, uczciwo艣膰, pracowito艣膰. Sprawowanie nadzoru nad ca艂o艣ci膮 produkcji kulinarnej na swojej zmianie. Osobisty nadz贸r nad szczeg贸lnie wa偶nymi pracami i potrawami. Sprawowanie nadzoru nad w艂a艣ciwym u偶ytkowaniem sprz臋tu i maszyn oraz czuwanie nad systematyczn膮 kontrol膮 i ich konserwacj膮. Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o. - 2019-03-01 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w (catering)- przygotowywanie obiad贸w (dostawa do klienta)
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w w sto艂贸wce, Dbanie o czysto艣膰 stanowiska oraz miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)