KUCHARZ Białokoszyce oferta pracy Pałac Śródka Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-03-15
Lokalizacja: Białokoszyce (wielkopolskie)
Pracodawca: Pałac Śródka Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚRÓDKA 6, 64-412 Białokoszyce, powiat: międzychodzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białokoszyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzychodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrzypsko Wielkie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: Pałac Śródka Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
ŚRÓDKA 6, 64-412 Białokoszyce, powiat: międzychodzki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Preferowany kontakt z pracodawcą: telefoniczny.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: międzychodzki
Gmina pracodawcy: Chrzypsko Wielkie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białokoszyce
Ulica pracodawcy: ŚRÓDKA
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2016
Oferta pracy ważna do: 14.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na stanowisku kucharz
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-01-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- Dbanie o ekspozycje towarów- Obsługa klienta- Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami- Dbanie o porządek na sali sprzedaży
Dino Polska - 2018-04-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wrocław (lokale należące do firmy Amalfi s.c.).
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Prace przy wykonywaniu dań oraz grilowaniu mięs w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie zawodowe.
Pizzeria "Krystyna" - 2016-05-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Sporządzanie posiłków, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2017-10-31 - Dębe (mazowieckie)
Planowanie i realizacja doszkalania pracowników, zależnie od potrzeb restauracji, zgodnie z aktualną polityką firmyszkolenie pracowników przy wprowadzaniu nowych produktów, urządzeń, procedur i standardów zapewnienie Gościom restauracji satysfakcji z przygotowanych produktówdbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzidbanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiskaprzestrzeganie zasady FIFOpomoc przy sporządzaniu dziennej inwentaryzacji, spisywaniu stratwłaściwe wykorzystanie dostępnych urządzeń, po uprzednim przeszkoleniu udzielanie feedbacku współpracownikomGodzina zakończenia pracy : 6:00Wymiar czasu pracy: 0.940 h pracy w tygodniusala G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-04-03 - Polkowice (dolnośląskie)
samodzielny kucharz zmianowy w restauracji
KARCZMA CZŁEKÓWKA KAROLINA WOJNICZ - 2016-02-24 - Skorupy (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Stołówka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
Prace administracyjne
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. LUDWIKA PERZYNY W KALISZU - 2018-04-13 - Kalisz (wielkopolskie)
PRACE POMOCNICZE PRZY PRODUKCJI FIRANEK I KORONEK.
FABRYKA FIRANEK I KORONEK "FAKO"S.A. - 2016-06-29 - Łódź (łódzkie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków-rozwożenie posiłków-prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Rościszewo (mazowieckie)
przygotowanie i produkacja wyrobów garmażeryjnych, mięsnych, rybnych z przeznaczeniem na catering i imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Wydawanie posiłków. Obróbka produktów. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
P.W. EVI Szadkowska Ewelina - 2017-05-04 - Laskowice (opolskie)
Sporządzanie dań.
PIRAMIDA sp. z o.o. - 2016-01-22 - Tychy (śląskie)
Praca w kuchni-kuchnia polska. UMowa o prace na czas nieokreslony. Praca: 12/24, od poniedziallku do niedzieli, w przedziale godzinowym: 10:00-3:00. Proponowany okers zatrudnienial 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, przygotowanie przyjęć weselnych
M Royal Wiktoria Baryczkowska - 2017-06-07 - Głogów (dolnośląskie)
robotnik gospodarczy
ZARZĄD DRÓG GMINNYCH I GOSPODARKI KOMUNALNEJ - 2017-10-24 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Robienie pizzy. Pracodawca przyuczy do wykonywania tego zawodu.
Przedsiębiorstwo Handlowe "Motomix" Janusz Król - 2016-06-01 - Muszyna (małopolskie)
Przygotowanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów oraz ich wędzenie, wypiekanie chlebów w/g metod i przepisów litewskich, gruzińskich i ukraińskich.
Marcin Jażdżewski ZAKŁAD OGRODNICZO-BUDOWLANY 'BAOBAB' - 2017-08-11 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)