KUCHARZ Bartoszyce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg zakresu
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bartoszyce, powiat: bartoszycki, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg zakresu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca na jedn膮 zmian臋 popo艂udniow膮 do 23.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bartoszyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bartoszycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2801
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Data zako艅czenia pracy: 10.04.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, brak
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, brak
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7431183233
danePracodawcy_regon: 510452888
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bartoszycach
Adres pracodawcy:
Grota Roweckiego 1, 11-200 Bartoszyce, powiat: bartoszycki, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: bartoszycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2801
Gmina pracodawcy: Bartoszyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bartoszyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964583
Ulica pracodawcy: Grota Roweckiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bartoszycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 25.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?55531cadba8a067f197695090d2e3bc9
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deserow z zastosowaniem odpowiednich nrz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅.Ocena surowc贸w p贸艂porodukt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi. Utrzymanie na bie偶膮co czystosci na stanowsku prac, a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-01-14 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Sp贸艂ka Cywilna S. Za艂uski, P. Wilgucki - 2017-06-08 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, mi臋sa kebab, znajomo艣膰 regionalnych wyrob贸w cukierniczych w szczeg贸lno艣ci baklawy
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Produkcyjno-Us艂ugowe Dorota Wo艂yniec - 2016-04-01 - S臋dki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw wg ustalonego menu
Rado Zdzis艂aw Przedsi臋biorstwo Wielobranzowe RADO - 2018-09-28 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
艂atanie dziur w drogach powiatowych, obs艂uga sprz臋tu drogowego, prowadzenie pojazdu pow. 3,5t.
Powiatowy Zarz膮d Dr贸g August贸w - 2018-07-10 - August贸w (podlaskie)
Praca na hali sprzeda偶y, obs艂uga kasy, obs艂uga klient贸w, wyk艂adanie towaru.
Dino Polska S.A. - 2018-01-30 - Boruja Ko艣cielna (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptur oraz ilo艣ciowego zapotrzebowania na dany dzie艅.Przygotowywanie towaru.pobieranie towaru z magazynu.Dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy.Wsp贸艂praca z Kierownikiem bloku zywieniowego oraz Szefem kuchni.Umowa o prace na czas okre艣lony - 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G.e-mail: krzysztof (at) wroclawskicatering.pl
Kanzeon Wroc艂awski Catering Grzegorz Ci臋偶kal - 2018-10-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
"Geovita" S.A. - 2016-05-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
brakarz / nab贸r sta偶 powy偶ej 30 r. 偶. RPO
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Radom (mazowieckie)
- Praca dwuzmianowa,- Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania i wy偶ywienia,- Osoby do kontaktu: Agnieszka R膮ba艂a 506-761-005, Adam R膮ba艂a 509-706-134- Kontakt ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. R膭BA艁A SP. Z O.O. - 2018-03-29 - Bielawki (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zielona G贸ra (lubuskie)
PRZEPALACZ Z艁OMUPRACA PALNIKIEM PROPAN-BUTANCI臉CIE Z艁OMU NA MNIEJSZE KAWA艁KI
WITH MET WITOLD HAMU艁KA - 2017-06-09 - Pustynia (podkarpackie)
Gotowanie-przygotowanie posi艂k贸w doskona艂ej jako艣ci
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA "JAR" JANUSZ RZ臉SA - 2016-06-14 - J贸zef贸w nad Wis艂膮 (lubelskie)
Instalacja sieci strukturalnych, komputerowych, pomoc przy instalacji systemu monitoringu wizyjnego
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Zabrze (艣l膮skie)
obs艂uga urz膮dze艅 elektrycznych na stacji wodoci agowej, oczyszczalni 艣ciek贸w i przepompowniach, obsluga i konserwacja instalacji elektrycznych, roboty og贸lnobudowlane
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnych z menu dziennym. Wykonywanie polece艅 szefa kuchni.
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL SP. Z O.O., SP.K. - 2019-09-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie ciast do produkcji:,pieremini, kartacze, bliny, pierogi, nale艣nikiprzygotowanie nadzienia do pierog贸w, krokiet贸w itp.lepienie pierog贸w, pieremini, kartaczywst臋pna obr贸bka mi臋s i warzywutrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
BPS Catering Jakub Wereszczy艅ski - 2019-03-18 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅, racjonalne gospodarowanie towarem, utrzymanie porz膮dku i higieny na stanowisku pracy.
JOLANTA ZIELI艃SKA SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY; HOTEL RUSA艁KA - 2020-05-12 - Russ贸w (wielkopolskie)
WYKONYWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z OBS艁UG膭 KOT艁OWNI ORAZ WYKONYWANIE PRAC GOSPODARZYMI NA TERENIE ZAK艁ADUWYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UPRAWNEINEI ENERGETYCZNE (GRUPA 2 ) DO OBS艁UGI KOT艁脫W, DO艢WIADCZENEI NA PODOBNYM STANOWISKU MILE WIDZIANE,
PKP CARGOTABOR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
x
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Ploski (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
MODRZEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-10 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug, utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
NWP Frank Enozel - 2017-03-15 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 wg karty, sporz膮dzanie deser贸w, napoj贸w.
"ALIBI" Pizza - Kebab Paulina Bia艂asik - 2017-01-25 - Krzy偶 Wielkopolski (wielkopolskie)
rozdawanie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-11-21 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶nej czysto艣ci godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-09-26 - Opole (opolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej. Przyj臋cie i selekcja produkt贸w spo偶ywczych wysokiej jako艣ci. Rozbi贸r i obr贸bka ryb, owoc贸w morza i wysokiej jako艣ci mi臋sa wo艂owego. Przygotowywanie ry偶u i sos贸w zgodnie z wymogami kuchni japo艅skiej. Szereg prac manualnych z u偶yciem no偶a.- Wyjazdy samochodem s艂u偶bowym do klient贸w w celu wykonywania zlece艅 cateringowych u klienta na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski. Wykonywanie zlece艅 cateringowych na eventach, imprezach okoliczno艣ciowych na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski. Udzia艂 w pokazach technik przygotowywania potraw kuchni japo艅skiej na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski. - Miejsce wykonywania pracy: Katowice + wykonywanie pracy na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski w zale偶no艣ci od potrzeb (eventy, imprezy okoliczno艣ciowe, pokazy, zlecenia cateringowe).- Godziny Pracy: 12:00-20:00 + dni wolne od pracy (praca w dni ustawowo wolne od pracy).
kontakt przez PUP - 2020-01-09 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Ziewanice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Burzenin (艂贸dzkie)