KUCHARZ Bardo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRACA W RESTAURACJI HOTELOWEJ.SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI.PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY.RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM. MINIMALIZOWANIE START.PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY.DOBRA ZNAJOMO艢膯 KUCHNI EUROPEJSKIEJ.
Data publikacji: 2019-09-19
Lokalizacja: Bardo (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bardo, powiat: z膮bkowicki, woj: dolno艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRACA W RESTAURACJI HOTELOWEJ.SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI.PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY.RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM. MINIMALIZOWANIE START.PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY.DOBRA ZNAJOMO艢膯 KUCHNI EUROPEJSKIEJ.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 6 00 - 14 00 / 14 00 - 22 00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bardo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: z膮bkowicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.09.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: sprawno艣膰 fizyczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: obs艂uga komputera
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
PREDYSPOZYCJE KUCHARSKIEumiej臋tno艣膰: samodzielne przygotowywanie da艅 z hotelowej karty da艅, dobra organizacja pracy w kuchni, umiej臋tno艣膰 prezentacji potraw, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, mile widziane znajomo艣膰 obs艂ugi komputera (obs艂uga programu SOGA), osoba sprawna fizycznie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z膮bkowicach 艢l膮skich
Adres pracodawcy:
Powsta艅c贸w Warszawy 7, 57-200 Z膮bkowice 艢l膮skie, powiat: z膮bkowicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + SKIEROWANIE ZWYK艁E
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: z膮bkowicki
Gmina pracodawcy: Z膮bkowice 艢l膮skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Z膮bkowice 艢l膮skie
Ulica pracodawcy: Powsta艅c贸w Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Roboty budowlane zwi膮zane ze wznoszeniem budynk贸w mieszkalnych i niemieszkalnych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z膮bkowicach 艢l膮skich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 09.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2fe539dd9bb523a1cad353c581f690bb
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, miejsce pracy- Nowy Dw贸r Gd.
P.H.U.G. Maja - Edyta Byczy艅ska - 2016-05-31 - Nowy Dw贸r Gda艅ski (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie
Willa ROSOCHACZ - 2018-07-24 - Henryk-Szyb (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
sk艂adanie burger贸w, sa艂at, wysma偶anie stek贸w, przygotowanie i nadzorowanie kuchni
Burganic Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-08-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Bie偶aca obs艂uga biura, transport dokuemnt贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga go艣ci, gotowanie i przyrz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - P臋czniew (艂贸dzkie)
w艂a艣ciwe przygotowywanie posi艂k贸w, dob贸r sk艂adnik贸w, dbanie o urz膮dzenia kuchenne
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Korbiel贸w (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
1.Kompleksowe prowadzenie spraw zwi膮zanych z udzielaniem zam贸wie艅 publicznych; 2.Przygotowywanie dokumentacji przetargowej w tym: SIWZ, odpowiedzi na pytania potencjalnych wykonawc贸w, przygotowywanie ewentualnych wezwa艅 do wykonawc贸w, przygotowywanie wniosk贸w do Kierownika Zamaiwj膮cego ws. wyboru oferty najkorzystniejszej, odrzuceniu ofert, wykluczeniu wykonawcy, sporz膮dzanie protoko艂贸w z post臋powania; 3.Udzia艂 w pracach komisji przetargowych; 4.Przekazywanie do publikacji og艂osze艅 o zam贸wieniach publicznych do Biuletynu Zam贸wie艅 Publicznych oraz do Urz臋du Oficjalnych Publikacji Wsp贸lnot Europejskich; 5.Prowadzenie rejestr贸w zam贸wie艅 publicznych.
Szpital Praski pw. Przemienienia Pa艅skiego Sp. z o.o. - 2019-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
RENESANS TRANS INTERNATIONAL EXHIBITIONS Sp. z o.o. - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug chi艅skich przepis贸w. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw
Przedszkole Nr 262 - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsument贸w, sprawdzanie jako艣ci powierzonych do produkcji artyku艂贸w spo偶ywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych;
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "Relax" Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Lublin (lubelskie)
sprz膮tanie budynk贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Mysiad艂o (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba i podawanie Klientowi.
Euro Doner Poland Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
PHU Sedno - 2019-09-24 - Opole (opolskie)
gotowanie, wyroby garma偶臋ryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, wydawanie konsumentom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2015-12-02 - 艁ask (艂贸dzkie)
Planowanie posi艂k贸w, przygotowanie potraw i deser贸w, wydawanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕;
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-03-17 - Radocza (ma艂opolskie)
Przygotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Bochni - 2017-11-22 - Bochnia (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2019-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-06-13 - Bia艂ystok (podlaskie)
x
GALERIA SMAK脫W Piotr Sulima - 2019-02-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie da艅 z kuchni tureckiej, zamawianie i przyjmowanie towaru , koordynacja pracy pracownik贸wpraca 2 zmiany 12-24wyn. z艂/h brutto
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)