KUCHARZ Andrychów oferta pracy Śmiłek-Dubaniowski Paweł "SUNSHINE"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15,5 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ ORAZ PIZZY W RESTAURACJI PIZZERII MAGIK.Lokal czynny w godzinach 11-23, godziny pracy do ustalenia.Praca na 2 ZMIANY, na okres próbny 3 m-ce z możliwoscią przedłużenia.
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Andrychów (małopolskie)
Pracodawca: Śmiłek-Dubaniowski Paweł "SUNSHINE"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kilińskiego 1B, 34-120 Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ ORAZ PIZZY W RESTAURACJI PIZZERII MAGIK.Lokal czynny w godzinach 11-23, godziny pracy do ustalenia.Praca na 2 ZMIANY, na okres próbny 3 m-ce z możliwoscią przedłużenia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie uzaleznione od umiejętności i doświadczenia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Andrychów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15,5 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2020
Data zakończenia pracy: 19.04.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie pizzy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność przygotowywania posiłków kuchni polskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie nie ma znaczenia, książeczka SANEPID, mile widziane doświadczenie, umiejętność przygotowywania dań kuchni polskiej oraz pizzy, chęć do pracy w tym zawodzie.
Nazwa pracodawcy: Śmiłek-Dubaniowski Paweł "SUNSHINE"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1B, 34-120 Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv, może byc skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Andrychów
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1B
Profil działalności pracodawcy:
Pozaszkolne formy edukacji sportowej oraz zajęć sportowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy ważna do: 27.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8dfb30971089da63e85d584a2538dfd9
Podobne oferty pracy
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Usługowo- Handlowa - 2016-04-27 - Koprzywnica (świętokrzyskie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-07-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków,
"Plaza" Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
praca jako księgowy
FECHNER I WSPÓLNICY SP. Z O.O. - 2017-04-24 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, posiłków, deserów i ciast
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "OPAL" - 2019-10-23 - Lębork (pomorskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE [POTRAW ZGODNIE Z KATRA MENU, TWORZENIE NOWYCH DAŃ, OBSŁUGA IMPREZ.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j.w
HR SYSTEMS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Poznań (wielkopolskie)
obsługa klientów
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "U HEŃKA" L. CIEŚLA - 2016-08-22 - Branice (opolskie)
Gotowanie, sporządzanie potraw i napojów, przygotowywanie posiłków
HOTEL CRISTAL PARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-15 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, dbanie o czystosć w miejscu pracy; I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2019-04-23 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z jadłospisem,wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
Dom Pomocy Społecznej Kutno - 2019-02-04 - Kutno (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni orientalnej
SMAK Tomasz Sułkowski, Stefan sadka, Mirosław Jendruszewski S.C. - 2016-01-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński - 2017-03-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYAWANIE POSIŁKÓW WG. KUCHNI WŁOSKIEJ, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PARCY DO WYDAWANIA POSIŁKÓW WG RERECEPTUR, ZNAJOMOŚĆ HACCP, SPRZĄTANIE.
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Skierniewice (łódzkie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
kompleksowa obsługa konsumenta, prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Ustroń (śląskie)
OBSŁUGA SPRZĘTU MECHANICZNEGO (ŻURAWIE, DŹWIGI); WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UPRAWNIENIA NA ŻURAWIE SZYNOWE, DŹWIGI SAMOJEZDNE KAT. I, II, PRAWO JAZDY KAT. CE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:wrbryszardbieniek (at) o2.pl;
WRB FIRMA USŁUGOWO PRODUKCYJNA RYSZARD BIENIEK - 2016-11-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2020-11-10 - Radom (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Stowarzyszenie Wspólnota Polska Dom Polonii - 2019-05-24 - Pułtusk (mazowieckie)
wg załacznika
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2017-05-30 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie dań dla klientów,sprzątanie stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE RENATA JAWORSKA - 2019-05-15 - Witnica (lubuskie)