KUCHARZ A'LA CARTE I艂awa oferta pracy Piotr Szostak Hotel Port 110
Stanowisko: KUCHARZ A'LA CARTE
Wynagrodzenie: 16 - 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami- dba艂o艣膰 o estetyk臋 i jako艣膰 serwowanych da艅- 艣cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Data publikacji: 2019-02-08
Lokalizacja: I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: Piotr Szostak Hotel Port 110
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 I艂awa, powiat: i艂awski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami- dba艂o艣膰 o estetyk臋 i jako艣膰 serwowanych da艅- 艣cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 16 - 17 PLN
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ A'LA CARTE
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: I艂awa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: i艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: I艂awa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 16 - 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.02.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: badania sanepidowskie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: - wykszta艂cenie kierunkowe gastronomiczne lub kurs kucharza - aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych - bardzo dobra organizacja pracy w艂asnej i umiej臋tno艣膰 pracy w zespole - wysoka motywacja do pracy oraz dyspozycyjno艣膰 - mile widziane do艣wiadczenie na wy偶ej wymienionym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: Piotr Szostak Hotel Port 110
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w I艂awie
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 I艂awa, powiat: i艂awski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV prosimy przesy艂a膰 poprzez formularz olx.pl, dostarczy膰 osobi艣cie do Recepcji Hotelu /ul. Konstytucji 3 Maja 7, I艂awa/ lub wys艂a膰 na adres: dyrektor (at) port110.plW CV prosimy o do艂膮czenie klauzuli: "Wyra偶am dobrowolnie zgod臋 na przetwarzanie przez Piotr Szostak ul. Lipowy Dw贸r 35a 14-200 I艂awa, moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: i艂awski
Gmina pracodawcy: I艂awa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: I艂awa
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w I艂awie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe g贸rnik. Charakterystyka pracy: monta偶 i zabudowa urz膮dze艅 przemys艂owych na powierzchni, a tak偶e monta偶 urz膮dze艅 i maszyn w wyrobiskach g贸rniczych pod ziemi膮, roboty g贸rnicze. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, telefoniczny lub e-amilowy biuro.brserwis (at) gmail.com.
BR SERWIS URZ膭DZE艃 TECHNICZNYCH ROBERT BRUDYS - 2018-05-14 - Rybnik (艣l膮skie)
Zgodnie z zakresem obowi膮zk贸w w zawodzie
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
1. Obs艂uga klienta.2. Przygotowanie posi艂k贸w.3. Wydawanie posi艂k贸w.4. Sprz膮tanie sali po zako艅czeniu pracy.5. Sprz膮tanie kuchni i zaplecza.6. Mycie sprz臋t贸w gastronomicznych.7. Obs艂uga kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta na sali konsumpcyjnej
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
prace magazynowe, roz艂adunek, za艂adunek towaru
"POGE" - SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-31 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
Prace typowe dla kucharza
Mausm眉hle GmbH - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw indyjskich, specjalista od potraw tandori i tradycyjnych da艅 pund偶abskich. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony-3 lata, praca w godzinach mi臋dzy 11-19.Sala G
ART OF FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wypiek pizzy oraz innych da艅 obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w,sprzeda偶 i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie obiad贸w w szkole
Zesp贸艂 Szk贸艂 w Ugoszczy - 2019-01-04 - Ugoszcz (pomorskie)
sprzeda偶 detaliczna art. spo偶ywczych;praca w godz.: 7-15, 15-23
Comercium Sp. z o.o - 2017-02-24 - Opole (opolskie)
samodzielne przyrz膮dzanie potraw z kuchni ukrai艅skiej
Karczma Karkonoska Katarzyna Biela艅czyk - 2017-08-22 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ramach pracy pod nadzorem szefa kuchni
Centrum Us艂ug Logistycznych O艣rodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy - 2016-04-07 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 6-21 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy, r贸wnie偶 w weekendy w Centrum Kszta艂cenia Praktycznego w Ko艂obrzegu.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2016-07-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty da艅I zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DA艃 Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUP脫W, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZ膭DZANIE ZESPO艁EM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZARZ膭DZENIE KUCHNI膭 I ZAM脫WIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
US艁UGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Handlowe "LECH-POL" Teresa Dydyna Dar艂owo ul. O.D. Tynieckiego 43 - 2017-02-01 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
nauka przygotowywania posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Dariusz Handiuk - 2018-09-10 - Wiel膮cza (lubelskie)
1. Prawid艂owe wykonywanie powierzonych zada艅 zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP).2. Przygotowanie posi艂k贸w przy pomocy personelu kuchennego zgodnie z kalkulacj膮 偶ywieniow膮 przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych od szefowej kuchni.3. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych produkt贸w.4. Porcjowanie, przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.5. Dopilnowanie, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych w czysto艣ci.6. Przestrzeganie zarz膮dze艅 wewn臋trzych oraz inspekcji sanitarnych.7. Odpowiedzialno艣膰 za ryzyka ujawniane, przekazanie informacji do kierownika.8. Obowi膮zek zg艂aszania wniosk贸w i uwag w sparwie ryzyk, kt贸re dostrzega.Praca na II zmiany: 06:00-14:00, 12:00-20:00
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-11-22 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
Ptrzygotowanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Prudnik (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czysto艣膰, prowadzenie dokumentacji haccap
Domy Wczasowe WAM Sp. z o.o. Oddzia艂 Mi臋dzyzdroje - 2016-04-04 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z ustalonym jad艂ospisem. Dbanie o w艂a艣ciw膮 kaloryczno艣膰 posi艂k贸w i zgodno艣膰 z normami 偶ywienia zbiorowego. Stosowanie wytycznych HACCAP. Planowanie i uk艂adanie jad艂ospis贸w.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 - 2017-03-03 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
CATERING&CONFERENCE SERVICE Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)