KUCHARZ KUCHNI WENEZUELSKIEJ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WENEZUELSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-09-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca na 1/2 etatupraca w godzinach 12-19Praca również w weekendy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WENEZUELSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
hiszpański, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, 24 miesiące doświadczenia zawodowego, znajomość i umiejętność przygotowywania dań kuchni wenezuelskiej, dobra znajomość języka hiszpańskiego, komunikatywna znajomość języka polskiego, mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego. Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni latynoamerykańskiej, kontakt bezpośredni z gośćmi, kontaktowanie się z dostawcami, w celu zamawiania produktów (arinapa- specjalna mąka kukurydziana, platany, maniok).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.09.2018
Oferta pracy ważna do: 27.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Obsługa klienta,-Obsługa komputera,-Przyjmowanie towaru,-Wydawanie towaru,-Dbanie o porządek,-Praca od pon. do pt. w godz. 8.00-16.00,-Praca w hurtownii art. chemicznych w Tczewie,-Pierwszy Kontakt telefoniczny 508-327-013.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "LIKA" - 2016-03-04 - Tczew (pomorskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Karpacz (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Trasport międzynarodowy. Praca terenie państw Europy zachodniej oraz Wielkiej Brytanii. Przewóz towarów głównie chłodniami i izotermami. Czas pracy zgodnie z przepisami regulowanymi prawnie. Marki aut: Mercedes, DAF, Iveco, Auta normy Euro 5 i Euro 6 automaty. Karta paliwowa, strzeżone pergingi, stały kontakt z dyspozytorem, Toll Box automatyczne opłaty na bramkach, serwis w razie awarii.
Boekestijn Transport Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Jaryszki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw barowych oraz dania z grila.
MEGA- DOM S.C.J.Piechota, P.Piechota - 2017-05-29 - Józefów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, deserów
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "PIEPRZYK" Sp. z o.o. - 2016-06-10 - Rawicz (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczniów.
Szkoła Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
Przygotowywanie, serwowanie, kebab, sushi, pomoc w pracach przy jedzeniu orientalnym;Praca w godzinach 10:00-18:00; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Lipinki (małopolskie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - Góra Motyczna (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-01-03 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań w restauracji
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2017-10-25 - Lubin (dolnośląskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)
przygotowywanie poisłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-05-10 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsluga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami.Praca w systemie zmianowym od 7-19 i 19-7.
Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna ZAJAZD LEŚNY Iga Niżnik - 2017-05-19 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)
przygotowywanie dań dla pacjentów
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Sosnowiec (śląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
Zakład Ślusarsko-Hydrauliczny Jerzy Krajnik - 2016-02-08 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Bytom (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 340 "KASZTANOWEGO LUDKA" - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej i azjatyckiej, składanie zamówień u wietnamskiego dostawcy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa imprez
PPHU WIESŁAW BEDNAREK - 2016-02-12 - Nieborów (łódzkie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Gorlice (małopolskie)