KUCHARZ Gołdap oferta pracy Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Data publikacji: 2018-01-03
Lokalizacja: Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Promenada Zdrojowa 10,16, 19-500 Gołdap, powiat: gołdapski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Minimalne wynagrodzenie - stawka godzinowa 13,70 brutto/godzinę.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gołdap
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gołdapski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gołdap
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2018
Data zakończenia pracy: 31.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gołdapi
Adres pracodawcy:
Boczna 1, 19-500 Gołdap, powiat: gołdapski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: gołdapski
Gmina pracodawcy: Gołdap
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gołdap
Adres strony pracodawcy: www.ckiw-goldapohp.pl
Ulica pracodawcy: Boczna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gołdapi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.01.2018
Data dodania oferty pracy: 02.01.2018
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Maniowy (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Radom (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii.
CENTRUM GASTRONOMICZNE "JULITA" PYTA JÓZEF - 2016-11-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowanie menu, planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wisła (śląskie)
Kucharz / Pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu, obsługa wietnamskich klientów, negocjowanie z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-09-14 - Słubice (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posiłów, dbałość o czystość w kuchni, prowadzenie magazynu
Restauracja ,,BOSS" - 2018-04-12 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Fizjoterapeuta
NZOZ Opieka Długoterminowa Centrum Promocji Zdrowia Ewa Lisiewska - 2016-06-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i zorganizowanych grup , dbanie o zaopatrzenie kuchni, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
Wielowski Spółka Jawna - 2016-04-15 - Police (zachodniopomorskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowanie potraw, obsługa osób, catering, dbanie o stan magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radłów (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Pod Dębem Megapolis Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2017-06-01 - Tarnów (małopolskie)
Prace przygotowawcze przy obróbce warzyw, mięs, przygotowywanie dań restauracyjnych; przygotowywanie dań z menu bankietowego i weselnego; prace porządkowe na stanowisku pracy; wykonywanie prac, dań zleconych przez opiekunów stażu; dbałość o higienę i czystość na stanowisku pracy wg wymogów przepisów sanepidu i HACCAP.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Radlin (śląskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
F.H. "UNIMAT" Zbigniew Kołodziej - 2016-05-31 - Zalesice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla Mieszkańców zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakośći smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Nałęczów (lubelskie)
pomoc przy sporządzaniu potraw, surówek, sałatek, obróbka
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Radom (mazowieckie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-12-13 - Katowice (śląskie)
Wydawanie śniadań, obiadokolacji, przygotowywanie i wydawanie dań z karty, przygotowywanie dań dla grup zorganizowanych.
Wojt-Bud Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Skomielna Czarna (małopolskie)
Przygotowanie pólproduktów i obróbka art. spożywczych, przygotowywanie potraw, dekorowanie i serwowanie potraw, nauka obsługi urządzeń i maszyn gastronomicznych, przygotowywanie potraw na zamówienia i przyjęcia okolicznościowe. prac w godzinach 13,00- 22,00.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Trześń (podkarpackie)
murowanie, więźba dachowa, pokrycia dachowe
P.H.U. ZIELEŃ I OGRODY Robert Drożyński - 2018-01-18 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, potraw, posiłków, praca na terenie Sosnowca lub Dąbrowy Górniczej
SZCZERBIK WOJCIECH AGENCJA HANDLOWA POL-FORUM - 2016-01-25 - Sosnowiec (śląskie)
Obsługa gości restauracji. Praca również w weekendy.
Motel Pod Borem Wiesława i Adam Warzybok - 2016-04-22 - Rzetnia (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanisław Pochroń-Frankowski S.C. - 2016-02-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej. Wynagrodzenie 3200 zł - 4500 zł brutto. Umowa o pracę na czas określony, dwie zmiany, godz. pracy 9-22. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14.
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-11-30 - Słupsk (pomorskie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PHUP Rudolf Klimek - 2016-06-06 - Rudy (śląskie)