Praca KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER - oferty pracy


Największy wybór odzieży

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 4 ofert pracy KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER.

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM / MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNYWYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMISPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJINADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓWOBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBYMIEJSCE PRACY :Restauracja McDonald's Ul. Południowa 21 SzczecinRestauracja McDonald's Ul. Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2020-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNYWYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMISPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJINADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓWOBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2020-03-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZENIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU. POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD - MIN. 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOMIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)