KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER Szczecin oferta pracy SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
Stanowisko: KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNYWYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMISPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJINADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓWOBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY
Data publikacji: 2020-03-11
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POŁUDNIOWA 21, 71-001 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNYWYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMISPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJINADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓWOBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: BRUTTO/GODZINA
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ODPORNOŚĆ NA STRES
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO
Nazwa pracodawcy: SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
POŁUDNIOWA 21, 71-001 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: POŁUDNIOWA
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Data dodania oferty pracy: 11.03.2020
Oferta pracy ważna do: 10.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b51996c610272b97abf3aa6446d935da
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
zarządzanie zespołem, koordynacja akcji marketingowych, dbałość o porządek i przestrzeganie procedur w lokalu, kontrola zużycia towaru
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Poznań (wielkopolskie)
-zapewnienie wysokiego poziomu obsługi klienta-zapewnienie zgodnej ze standardami ekspozycji-organizowanie i nadzorowanie pracy personelu-prowadzenie dokumentacji sklepu-rozliczanie utargu-przygotowanie i uczestniczemie w inwestycji-organizowanie sprzedaży w sposób umożliwiający realizacji planów sprzedaży.
PEPCO Poland Spółka z oo - 2016-07-12 - Poznań (wielkopolskie)
Poznanie podstaw ordynacji podatkowej i trybu jej stosowania w prowadzonych postępowaniach celnych i podatkowych. Uczestniczenie w prowadzeniu postępowań celnych i podatkowych, przygotowując pisma procesowe, jak również projekty rozstrzygnięć.
IZBA CELNA W GDYNI - 2015-07-23 - Gdynia (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
nadzór nad robotnikami budowlanymi
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
zarządzanie podległym personelem, pozyskiwanie zleceń warsztatowych
"WOOD SUPPLY CENTER-KLUCZE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Klucze (małopolskie)
kontakt z klientami.
Euro Providus S.A. - 2016-09-13 - Jarocin (wielkopolskie)
Kierownik sklepu
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA Danuta Łopata- Zembrzyce - 2016-08-03 - Zembrzyce (małopolskie)
produkcja wyrobów mięsnych, rozbiór, paczkowanie mięsa, koordynowanie pracy zespołu, prowadzenie dokumentacji, przestrzeganie procedur HACCP i wewnętrznych
GANDIA SP. Z O.O. - 2017-08-10 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Opracowywanie szczegółowego harmonogramu realizacji zadań produkcyjnych, określanie zapotrzebowania na zasoby, organizacja i kontrola procesu produkcji, organizacja pracy podległych pracowników i nadzór nad jej przebiegiem. Monitorowanie procesów produkcyjnych w zakresie jakości, nadzorowanie rekrutacji i szkolenia pracowników
DZHERELO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-24 - Gdynia (pomorskie)
Sprzatanie ulic ręcznie i maszynowo. Zimowe utrzymanie ulic, utrzymanie terenów zielonych.
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Lubomierz (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
kierownik budowy
Janusz Benisz "BEN BUD" - 2017-12-19 - Żory (śląskie)
planowanie inwestycji, kontrolowanie harmonogramu robót, kontrola wydatków budowy oraz terminowej realizacji przedsięwzięć, zapewnienie efektywnego wykorzystania
ZAKŁAD BUDOWLANO-PRODUKCYJNY "DACHBUD" - 2019-04-01 - Plewiska (wielkopolskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i terenu na zewnątrz budynku
MONIKA DANEK Centrum Pielęgnacji Domu i Biura - 2019-07-02 - Kościan (wielkopolskie)
- Kierowanie i koordynowanie pracą zespołu osób zatrudnionych w dziale gospodarczym, żywienia i opiekuńczym- Planowanie i organizowanie pracy oraz stała kontrola czasu i jakości pracy podwładnych,- Planowanie inwestycji, remontów i nadzór nad ich realizacją.- Kontrola techniczna, nadzór nad prawidłową eksploatacją i konserwacją urządzeń, pojazdów i sprzętów Domu oraz ocena stanu technicznego wszystkich pomieszczeń należących do Domu.
Dom Pomocy Społecznej w Mościszkach - 2017-09-29 - Mościszki (wielkopolskie)
koordynacja pracy zespołu i podwykonawców, nadzór nad przygotowywaniem dokumentacji budowlanej, nadzór nad przestrzeganiem przepisów bhp
STAL GROUP PRIM M.KIELAN-WANDYCZ, B.KROPIDŁOWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-07 - Polkowice (dolnośląskie)
Florysta - robienie wieńców, wiązanek, bukietów.
Dom Pogrzebowy "KLEPSYDRA" L.Ostrowiecki - 2019-06-06 - Pińczów (świętokrzyskie)
Wykształcenie średnie zawodowe; roczne doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; Zmywanie naczyń, pomoc w przygotowywaniu posiłków, wyrób pierogów, makaronów i ciast wg receptur; jedna zmiana po 12 godzin; miejsce pracy: Gliwice
Restauracja Wanilia Aleksandra Wróbel - 2016-11-14 - Gliwice (śląskie)
- Nadzór, koordynacja prac przy budowie dróg- Praca na terenie Tczewa i okolic- Kontakt: tel. 698-055-095, e-mail: rekrutacja (at) bud-invest.com lub osobiście w siedzibie przy ul.Chopina 14
BUD-INVEST SP. Z O.O. - 2019-11-22 - Tczew (pomorskie)
Wykształcenie wyższe, wymagane uprawnienia budowlanei projektowe, może być również osoba która jest w trakcie zdobywania ww. uprawnień.Wykonywanie projektów, nadzór nad prowadzonymi pracami. Prowadzenie dokumantacji powykonawczej.
UNIPAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Koluszki (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Krynica Morska (pomorskie)
Pakowania gotowego produktu (profili) do kontenerów, przygotowanie i zamykanie kontenerów. Kompletacja gotowego produktu. Obsługa maszyny wytłaczarki fi 35 z płynną regulacją, obsługa wytłaczarki serii METALCHEM, obsługa wytłaczarki LDPE REIFENHAUSER 90.Miejsce pracy: ul.Rudzka 31, 95-030 Rzgów.
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Rzgów (łódzkie)
- Obsługa kelnerska. Przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, tj.: przygotowanie (polerowanie) sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, serwowanie potraw i napojów, obsługa kasy, dbanie o porządek w miejscu pracy. - Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach 12:00-21:00, od piątku do soboty w godzinach: 12:00-24:00, niedziele w godzinach: 12:00-21:00 według grafiku.
KM SERWIS MAREK KWOKA - 2020-03-05 - Katowice (śląskie)
Prowadzenie projektów związanych z działalnością, organizacja konferencji, wyjazdó technicznych, organizacja działań ziwiązanych z edukacją ekologiczną, marketingiem, prowadzenie biura, kontakt z klientami.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Poznań (lubelskie)
nadzór nad prawidłową realizacją zleceń zgodnie z obwiązującymi procedurami, standardami oraz zakładanymi wskaźnikami wykonania w powierzonym regionie, > zarządzanie zespołem pracowników technicznych - Telemonterów, > kontrola i raportowanie stopnia realizacji zakładanych wskaźników KPI, > współpraca z przedstawicielami Klienta oraz firm podwykonawczych, > załatwianie niezbędnych pozwoleń urzędowych na prowadzenie zleconych prac, > nadzór nad powierzonymi materiałami i narzędziami do realizacji zleceń.. WYMAGANIA> wykształcenie min. średnie o kierunkach technicznych, > doświadczenie w kierowaniu zespołem techników, > podstawowa wiedza z zakresu prawa pracy, > umiejętność sporządzania grafików pracy, > umiejętność kontrolowania pracy pracowników i motywowania do wysokiej efektywności, > dobra znajomość pakietu MS Office, > zaangażowanie w powierzone obowiązki oraz silna motywacja do pracy, > dyspozycyjność, > prawo jazdy kat. B. Mile widziane: > znajomość branży telekomunikacyjnej CV NA ADRE E-MAIL: slawomir.tomaszewski (at) sprint.pl
TELEKOM USŁUGI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-05-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kierowanie zespołem pracowników, prowadzenie robót izolacyjno-blacharskich na budowie IOS w Kwidzynie
TERMOKOR KAEFER Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Rogowiec (łódzkie)
bezpośredni kontakt z klientem, pozyskiwanie klientów, sprzedaż wózków widłowych. Pracownik otrzymuje komputer służbowy, telefon oraz samochód
Toolmex Truck Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Szydłowiec (mazowieckie)