KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER Szczecin oferta pracy SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
Stanowisko: KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOMIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOMIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska:
KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali pracownicy sprzedaży i pokrewni gdzie indziej niesklasyfikowani (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KOMUNIKATYWNOŚĆ KREATYWNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ODPORNOŚĆ NA STRES
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SZYBKOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJI
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KASA FISKALNA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Nazwisko osoby zgłaszającej: Trokielewicz Piotr
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?65a0025b25eaec5509640167f97bd89b
Podobne oferty pracy
prace porzadkowe
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Cedynia (zachodniopomorskie)
odpowiedzialność za proces kontrolingu oraz procesy księgowe, przygotowanie wew. raportów w języku chińskim, analiza finansowo - ekonomiczna, zarządzanie finansami spółki
SCC Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-08-17 - Jaworzno (śląskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Hel (pomorskie)
planowanie i koordynowanie pracy podległego działu;- przygotowywanie zleceń produkcyjnych,- optymalizacja procesów związanych z gospodarką magazynową,- optymalizacja kosztów produkcyjnych;- dokonywanie analiz wydajności procesów produkcyjnych;- sporządzanie raportów;
"GRANBUD" Sp.J. Grzegorz, Maria Czapczyk - 2017-02-16 - Granowo (wielkopolskie)
Sprzedaż pojazdów - rowery
PUH HURTEX Bogdan Sabat - 2016-01-08 - Oleśnica (dolnośląskie)
sporządzanie i prowadzenie dokumentacji jakościowej, nadzór nad wdrażanym systemem zarządzania
Fine Altech Mława Sp. z o.o. - 2017-11-03 - Mława (mazowieckie)
organizacja prac ekipy montażowej, zamawianie i rozliczanie materiałów, prac, praca na budowie
ALTER Rafał Pawłowski - 2018-11-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Szefowanie zespołowi projektowemu przy dostarczaniu rozwiązań informatycznych dla klientów IBM; Kierowanie zakresem, kosztami, harmonogramem i kontraktowymi elementami dostaw w ramach przyznanych projektów, co obejmuje zastosowanie technik inicjacyjnych, planowania, realizacji, śledzenia i zamykania; Opracowanie i realizacja planu projektu celem spełnienia wymagań klientów wraz ze spełnieniem celów biznesowych; Kierowanie wszystkimi zasobami projektowymi łącznie z podwykonawcami.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Nadzór nad robotami kolejowymi na terenie budowy
Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane "C&D" s.c. Sobiesław Ciura, Ireneusz Michalski - 2017-02-15 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kontrola parku maszynSerwisowanie i naprawa maszynWdrażanie nowych projektówOKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:umowa na okres próbny 3 m-ceMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:MikołówPRACA W DNIACH I GODZINACH: pn-pt 6-14, 14-22
WEBA Opakowania Kartonowe Sp. z o.o. - 2018-02-21 - Mikołów (śląskie)
opracowanie strategii marketingowej, pracowanie sloganów i haseł reklamowych
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Kartuzy (pomorskie)
jw.
Przedsiębiorstwo Budowlano-Instalacyjne PEBIS - 2018-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa gości, wydawanie posiłków
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2016-08-10 - Bachorzew (wielkopolskie)
pomoc hydraulika
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
kontrole sanitarne, prowadzenie nadzoru w zakresie bieżącego stanu sanitarno- higienicznego i technicznego obiektów nadzorowanych przez PPIS w Koszalinie, ocena żywienia w jednostkach oświatowych, prowadzenie dokumentacji zgodnie z KPA, pobieranie prób żywności i materiałów
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna - 2018-09-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
montaż siłowników i podnośników elektromechanicznych
REAC POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOPWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
lekka praca na linii produkcyjnej- produkcja złączy i okablowania doczujników, praca zespołowa - na jedną linię składa się grupa conajmniej 6 a czasem i więcej osób. Praca w systemie 3- zmianowym: 6-14 / 14-22 / 22-6
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Opole (opolskie)
montaż okien w otworach okiennych i organizacja pracy grupy monterów
DOBRE OKNA PODSZUS s.c. - 2018-03-14 - Węgrów (mazowieckie)
prowadzenie usług serwisowanych diagnostycznych, montażowych i nadzorczych armatury dla krajowych i zagranicznych kontrahentów.
CHEMAR ARMATURA Sp. z o. o. - 2019-05-10 - Kielce (świętokrzyskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wałsnów (mazowieckie)
Nadzór nad działem montażu, praca zgodnie z budżetem oraz normami czasowymi, kontrola jakości wykonywanych elementów, praca zgodnie z dokumentacją, utrzymywanie zasad 5S na stanowiskach pracy, rozliczanie oraz ocena pracowników z wykonywanej pracy.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Siedlce (mazowieckie)
w/g stanowiska
Megaterm Plus sp. z o.o. - 2018-03-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MMZarządzanie zespołem pracownikówRealizację planów sprzedażowychUtrzymanie wysokiego standardu obsługi klientaMotywowanie i ocenę pracownikówOrganizację i planowanie czasu pracy podległego zespołuCoaching pracowników
TERG S.A. / mediaexpert - 2017-05-11 - Libiąż (małopolskie)
zarządzanie firmą
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Lębork (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie towaru do wydania, pakowanie, układanie, wydawanie towaru.
IRMA Sp.z o.o Spółka Komandytowa - 2016-06-06 - Siepraw (małopolskie)
Zarządzenie zespołem pracowników, współpraca z klientami w zakresie świadczonych usług, rozpatrywanie reklamacji, wdrażanie procedur pracy w pralni oraz kontrola ich przestrzegania.
Aquana Centrum Pralnicze s.c. Iwona Wołoszyn,Joanna Wołoszyn - 2017-10-17 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Kompleksowe zarządzanie Fabryką Papieru; Kontrola kosztów, zarządzanie budżetem, Kontrola zgodności pracy z regulaminami BHP, ocgrony środowiska itp.
SCO-PAK S.A W RESTRUKTURYZACJI - 2017-09-01 - Orchówek (lubelskie)
Kierownik utrzymania ruchu
Spółdzielnia "ASPROD" - 2018-12-18 - Strzyżów (podkarpackie)
zabezpieczenie zakładu w produkty do produkcji, prowadzenie księgowości zakresie środków trwałych, towaru, ustalanie montażu i demontażu produktów, utrzymywanie w pełnej sprawności i koordynacji maszyn i urzadzeń zakładu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Zielona Góra (lubuskie)