KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: ZARZĄDZENIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU. POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD - MIN. 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.
Data publikacji: 2019-09-13
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ZARZĄDZENIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU. POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD - MIN. 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ODPORNOŚĆ NA STRES
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE PRACY W RESTAURACJACH TYPU FAST FOOD (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Znajomość języka ukraińskiego lub rosyjskiego
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA ADRES E-MAIL
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Data dodania oferty pracy: 13.09.2019
Oferta pracy ważna do: 12.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?49a873e0ce96db46bbad92f534171db1
Podobne oferty pracy
- sprzedaż samochodów ciężarowych do krajów arabskich- bezpośredni kontakt z kontrahentami w języku arabskim
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Łódź (łódzkie)
Nadzorowanie prac budowlanych
FIRMA BUDOWLANA "FOBIS" SP. Z O.O. - 2016-07-08 - Lubin (dolnośląskie)
Specjalisty do spraw kadr i płac.
Spółdzielnia Mieszkaniowa "Zachęta" - 2020-11-04 - Białystok (podlaskie)
Kierowanie całkształtem prac podległej sekcji.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Balice (małopolskie)
Organizowanie i koordynowanie pracy podległej ekipy na budowie, nadzorowanie i wykonywanie prac, prowadzenie zapisu przebiegu wykonywanych robót budowlanych, zapisywanie czasu prac i ich rodzaju, przestrzeganie przepisów BHP, rozliczanie pracowników za prace.
Konstruktor spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-04-07 - Morów (opolskie)
Przygotowywanie, nadzór nad analizami finansowymi; analiza przychodów i kosztów, rentowności; przygotowywanie raportów. Pracodawca oferuje: stabilne warunki zatrudnienia na umowę o pracę w firmie należącej do Grupy Kapitałowej PGE, możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji, przyjazną atmosferę w pracy, bogaty pakiet socjalny.
MEGASERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-08 - Rogowiec (łódzkie)
Sprzedaż produktów importowanych przez spółkę, kontakt z kontrahentami w Polsce i za granicą, poszukiwanie rynków zbytu.
ZABRAWA VIKTOR ZAKHIDNYY I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-05 - Sygneczów (małopolskie)
Brak danych
Ryszard Mielcarek PUH BUD-BRUK - 2017-03-06 - Czempiń (wielkopolskie)
Kierownik Salonu odpowiedzialny jest za:
- zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
- zarządzanie zespołem pracowników
- realizacje planów sprzedażowych
- utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
- motywowanie i ocena pracowników
- organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
- coaching pracowników
Media Expert - 2017-02-13 - Namysłów (opolskie)
jw.
Robo Wash S.A. - 2018-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
organizacja pracy, fakturowanie, obsługa klienta, kasy fiskalnej, terminala płatniczego, komputera, zarządzanie punktem sklepowym - sprzedaż artykułów monopolowych
WARMIŃSKO-MAZURSKIE KONSORCJUM HANDLOWE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-09 - Mława (mazowieckie)
j.w
PIOTR NIEWIADOMSKI PARTNER PLACÓWKA POLBANK EFG - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie, organizacja i nadzór nad realizacją robót drogowych zgodnie z umową i budżetem,nadzór i koordynacja prac podległych brygad i podwykonawców,kontrola nad prawidłowością dokumentacji technicznej, kosztorysów, protokołów odbioru i rozliczeń itp..
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO BUDOWLANE "BRUKPOL" ADAM I PIOTR KLUCZYK - SPÓŁKA CYWILNA - 2019-12-13 - Strzelce Wielkie (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-08-26 - Warszawa (mazowieckie)
doświadczenie na ww stanowisku,
EKO SYSTEMY RAFAŁ KOŁODZIEJ - 2019-05-29 - Gorzyce Wielkie (wielkopolskie)
Kierowanie i zarządzanie zespołem raportowania finansowego i środków trwałych, terminowe procesowanie transakcji, kontrola faktur, utrzymanie i uzgodnienie standardów rachunkowości, terminowe raportowanie finansowe, współpraca z wewnętrznymi działami firmy i biurem w Turcji.
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Kraków (małopolskie)
Wykonywanie wszelkich prac budowlanych przy użyciu planowanego do zakupu sprzętu.
kontakt przez PUP - 2020-04-24 - Jedwabno (warmińsko-mazurskie)
odpowiedzialność za utrzymanie wyników sklepu na odpowiednim poziomie, zarządzanie zespołem, motywowanie zespołu, przyjmowanie dostaw, praca zgodna z producentami i standardami firmowymi, dbanie o czystość w miejscu pracy, układanie grafiku pracy
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Chełm (lubelskie)
1.KONTROLA I NADZÓR NAD PRAWIDŁOWĄ REALIZACJĄ ROBÓT BUD. 2. ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW3.PRZESTRZEGANIE HARMONOGRAMU ROBÓT4.TERMINOWOŚĆ 5.ROZLICZANIE OKRESOWYCH PRZEROBÓW, KOSZTÓW BUDOWY6.PROWADZENIE KOMPLEKSOWEJ DOKUMENTACJI BUDOWY7.NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ WYKONANYCH ROBÓT
FIRMA BUDOWLANA ARKADA MIELEC SP. Z O.O. - 2020-01-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Kierownik Salonu odpowiedzialny jest za:
- zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
- zarządzanie zespołem pracowników
- realizacje planów sprzedażowych
- utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
- motywowanie i ocena pracowników
- organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
- coaching pracowników
Media Expert - 2016-10-12 - Radzionków (śląskie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem
FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "KRUPIŃSCY II" SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Nadzór nad pracą podległego zespołu, nadzór nad produkcją, koordynowanie przebiegu prac remontowych maszyn i urządzeń
Kopalnia Surowców Mineralnych Bolesław Danilewicz - 2019-06-07 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
- nadzór nad prowadzeniem spraw egzekucji obowiązku szczepień ochronnych w stosunku do rodziców/ opiekunów dzieci odmawiających wykonywania obowiązkowych szczepień ochronnych dzieci- nadzór nad przygotowaniem odpowiedzi na wnioski o udostępnienie informacji publicznej
WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W ŁODZI - 2020-12-07 - Łódź (łódzkie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Spawanie detali/elementów wg dokumentacji technicznej, biegła znajomość rysunku technicznego oraz urządzeń pomiarowych, wykonywanie pomiarów kontrolnych obrobionych metali.
Zakład Aparatury Elektrycznej WOLTAN Sp. zo.o. - 2016-10-10 - Łódź (łódzkie)
dezynfekcja sprzętu szpitalnego, pomoc personelowi medycznemu w obsłudze pacjenta
kontakt przez OHP - 2019-04-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Prowadzenie robót ogólnobudowlanych, organizowanie pracy, rozliczenie budowy.
KES-BUD Krzysztof Basamania - 2020-05-26 - Markuszowa (podkarpackie)
Odpowiedzialność za utrzymywanie stosunków z nowymi oraz istniejącymi klientami (sektor Embedded) w celu wywarcia wpływu na ich wybór (architektura / produkt); Wykonywanie obowiązków kierownika do spraw klientów kluczowych (klienci obecni oraz generowanie nowych klientów); Rozwijanie relacji z klientami w celu zrozumienia środowiska biznesu, identyfikacji osób decyzyjnych, określenia potrzeb i usług alternatywnych produktu;. Świadczenie usług dla obecnych klientów w celu zapewnienia satysfakcji.
INTEL TECHNOLOGY POLAND SP. Z O.O. - 2017-02-06 - Gdańsk (pomorskie)
Koordynowanie prac podległego zespołu. Dbanie o wysoką jakość produkcji. Monitorowanie realizacji planu produkcyjnego. Planowanie grafików pracy. Zapewnienie prawidłowych warunków pracy BHP. Analizowanie i raportowanie wydajności produkcji. Komunikacja i współpraca z działem jakości i działem inżynieryjnym. Rozwiązywanie sytuacji kryzysowych wewnątrz działu produkcyjnego.
NURITECH SK, S.R.O. (SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ) - ODDZIAŁ W POLSCE - 2019-11-15 - Bełchatów (łódzkie)
Główne obowiązki:• wykonywanie robót konserwacyjnych w instalacjach i urządzeniach elektrycznych • wykonywanie okresowych oględzin i przeglądów urządzeń i instalacji elektrycznych na przedzielonych obiektach• bieżąca kontrola obiektu w celu zapobiegania awarii• wykonywanie poleceń służbowych w ramach swoich obowiązków• pobieranie z magazynu i rozliczanie materiałów użytych do wykonania prac
Uniwersytet Wrocławski - 2018-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)