Praca ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 60 ofert pracy ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI.
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Nadz贸r nad pomocami kuchennymi, opracowanie menu, obs艂uga kucharska imprez okoliczno艣ciowych, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2021-04-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Nadz贸r nad pomocami kuchennymi, opracowanie menu, obs艂uga kucharska imprez okoliczno艣ciowych, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2021-04-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zarz膮dzanie zespo艂em kucharzy, wprowadzanie nowych potraw do menu, przygotowywanie da艅 wg zam贸wie艅. Praca w godzinach 11.00-22.00. Docelowo umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony.
PIOTR TROJANEK TROJANEK INVESTMENTS - 2021-04-29 - 艢rem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie produkcj膮, sk艂adanie zam贸wie艅, zarz膮dzanie zmian膮 na kuchni, przestrzeganie zasad BHP.Praca w godz. 10-23
CREDO JACEK LIS I MAREK SZYNAL SP脫艁KA JAWNA - 2021-04-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie produkcj膮, sk艂adanie zam贸wie艅, zarz膮dzanie zmian膮 na kuchni, przestrzeganie zasad BHP.Praca w godz. 10-23
CREDO JACEK LIS I MAREK SZYNAL SP脫艁KA JAWNA - 2021-04-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kierowanie zespo艂em. Przyrz膮dzanie da艅, gotowanie. Ustalanie menu.
kontakt przez PUP - 2021-04-15 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym, opracowanie jad艂ospis贸w, nadzorowanie pracy zespo艂u w zast臋pstwie szefa kuchni.
"T臋czowy Dom" Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Dzieci prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Benedyktynek Misjonarek - 2021-02-26 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw a'la carte- 艣cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy-odpowiedzialno艣膰 za zmian臋-kierowanie wydawk膮
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2020-08-24 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
-produkcja i wydawanie da艅-produkcja p贸艂produkt贸w-dbanie o stan kuchni i przestrzeganie standard贸w-utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na zmywaku-nauka technik kucharskich pod okiem mentora-wszechstronna praktyka umo偶liwiaj膮ca wyb贸r w艂a艣ciwej 艣cie偶ki kariery
kontakt przez PUP - 2020-07-23 - Dryga艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontrola jako艣ci i czysto艣ci w lokalu gastronomicznym pracodawcy. Szkolenie pracownik贸w w zakresie przygotowywania sos贸w. Umowa zlecenie oko艂o 160 h w m-cu, praca w godz. 8-22zatrudnienie na 2 lataMiejsce pracy: ul. 艢w. Antoniego 14/1LU Wroc艂awul. O艂awska 6/1 Wroc艂aw
FIS 71 SP. Z O.O. SP.K. - 2020-07-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zarz膮dzanie personelem kuchennym, opracowywanie menu, sprawdzanie jako艣ci potraw oraz towar贸w, gotowanie. Praca II zmianowa wg grafiku.
Catering Blue s.c. Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2020-03-18 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o jako艣膰 i estetyk臋 serwowanych potraw
Firma Handlowo - Us艂ugowa Piotr Franczak - 2020-03-12 - Ci膮偶e艅 (wielkopolskie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych poza planem naboru w obiektach zlokalizowanych w Legionowie.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2020-03-02 - Legionowo (mazowieckie)
Zarz膮dzanie personelem kuchennym, opracowywanie menu, sprawdzanie jako艣ci potraw oraz towar贸w, gotowanie. Praca II zmianowa wg grafiku.
Catering Blue s.c. Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2020-02-11 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w i wydawanie
KZZG w Polsce O艣rodek Profilaktyki Zdrowotnej "G脫RNIK" w 艁ebie - 2020-01-29 - 艁eba (pomorskie)
Zast臋powanie szefa kuchni, planowanie jad艂ospisu i dostaw, organizacja pracy w restauracji, przestrzeganie przepis贸w HACCP
"NUTRI MIND SP. Z O.O." SP. K. - 2020-01-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Zarz膮dzanie personelem kuchennym, opracowywanie menu, sprawdzanie jako艣ci potraw oraz towar贸w, gotowanie. Praca II zmianowa wg grafiku.
Catering Blue s.c. Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2020-01-07 - Mokobody (mazowieckie)
Zast臋pca szefa kuchni
CENTRUM PODR脫呕Y BENTUR S.C. O艢RODEK NEPTUNO RESORT - 2019-11-04 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na czas okre艣lony: 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶eniaGodziny pracy 6:00 - 6:00
Haston City Hotel Sp. z o.o. - 2019-09-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zast臋pstwo szefa kuchniBie偶膮ce prace w kuchniZnajomo艣膰 przepis贸w i recepturPrzygotowywanie da艅Nadz贸r nad pracownikami podczas nieobcno艣ci szefa kuchni.
HOTEL MR膭GOWO INC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-07-17 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu na poszczeg贸lne dni, nadz贸r nad pomocami kuchennymi, obs艂uga kucharska imprez okoliczno艣ciowych klient贸w rosyjskoj臋zycznych.
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zarz膮dzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posi艂k贸w, dzia艂ania administracyjne
MULTIMER sp. z o.o. - 2019-03-04 - Czysteb艂ota (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu na poszczeg贸lne dni, nadz贸r nad pomocami kuchennymi, obs艂uga kucharska imprez okoliczno艣ciowych, nadz贸r nad pracownikami obcoj臋zycznymi i obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zarz膮dzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posi艂k贸w, dzia艂ania administracyjne
MULTIMER sp. z o.o. - 2018-12-07 - Czysteb艂ota (kujawsko-pomorskie)
zast臋pca szefa kuchni,praca na dwie zmiany:8.00-16.0016.00-24.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-08-07 - Mielec (podkarpackie)
zast臋pca szefa kuchni,praca na dwie zmiany:8.00-16.0016.00-24.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-07-12 - Mielec (podkarpackie)