SZEF KUCHNI(NR 8421) Bydgoszcz oferta pracy Zespół Szkół Nr 19 w Bydgoszczy
Stanowisko: SZEF KUCHNI(NR 8421)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: • przygotowywanie posiłków w sposób zgodny z zasadami higieny oraz procedurami HACCP.• udział w ustalaniu jadłospisu.• przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywnościowych i racjonowanie ich zużycia.• prowadzenie magazynu podręcznego.• odpowiedzialność za sprawność pracy personelu kuchennego, za stan sanitarny kuchni i pomieszczeń pomocniczych oraz inwentarza kuchennego.• zgłaszanie dyrektorowi szkoły ubytków i ważniejszych zniszczeń lub uszkodzeń oraz awarii.• odpowiedzialność za czystość w kuchni i stołówce.• zastępowanie intendenta podczas jego nieobecności.• wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora.
Data publikacji: 2016-12-01
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Nr 19 w Bydgoszczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Adama Grzymały Siedleckiego 11, 85-868 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• przygotowywanie posiłków w sposób zgodny z zasadami higieny oraz procedurami HACCP.• udział w ustalaniu jadłospisu.• przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywnościowych i racjonowanie ich zużycia.• prowadzenie magazynu podręcznego.• odpowiedzialność za sprawność pracy personelu kuchennego, za stan sanitarny kuchni i pomieszczeń pomocniczych oraz inwentarza kuchennego.• zgłaszanie dyrektorowi szkoły ubytków i ważniejszych zniszczeń lub uszkodzeń oraz awarii.• odpowiedzialność za czystość w kuchni i stołówce.• zastępowanie intendenta podczas jego nieobecności.• wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI(NR 8421)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania nezbędne:obywatelstwo polskie, pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych, niekaralność (kandydat nie może być skazany prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe), nieposzlakowana opinia, stan zdrowia pozwalający na wykonywanie pracy na stanowisku szef kuchni, wykształcenie min. zawodowe o profilu gastronomicznym.Wymagania dodatkowe:sumienność, dokładność, umiejętność pracy w zespole, właściwa postawa etyczna, komunikatywność, dyspozycyjność, odpowiedzialność, wysoka kultura osobista.
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół Nr 19 w Bydgoszczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Adama Grzymały Siedleckiego 11, 85-868 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny, kwestionariusz osobowy, kopia dokumentu potwierdzającego tożsamość (dowód osobisty), kserokopie dokumentów potwierdzających posiadane wykształcenie i kwalifikacje zawodowe, kserokopie świadectw pracy potwierdzających przebieg pracy zawodowej, oświadczenie o posiadaniu obywatelstwa polskiego, oświadczenie kandydata o niekaralności, posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych, oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.), oświadczenie o braku przeciwwskazań zdrowotnych do wykonywania pracy na stanowisku szef kuchni.Termin i miejsce składania dokumentów:Wymagane dokumenty należy złożyć do dnia 09.12.2016 do godz. 14.00 (piątek) osobiście w sekretariacie szkoły lub pocztą na adres:Zespół Szkół nr 19, ul. A. Grzymały-Siedleckiego 11, 85-868 BydgoszczDokumenty , które wpłyną po upływie tego terminu nie będą rozpatrywane.Dokumenty powinny znajdować się w zamkniętej kopercie z dopiskiem: "Nabór na stanowisko szefa kuchni w Zespole Szkoł nr 19 w Bydgoszczy"
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Adama Grzymały Siedleckiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 01.12.2016
Oferta pracy ważna do: 09.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wykrojów, szycie ubrań oraz produktów dla dzieci (namioty, kojce) Samodzielne przygotowywanie wykrojów pod produkty, udzielanie informacji w językyu rosyjskim sotyczących produktów, materiałów oraz wykonania. Wykształcenie średnie, 2 lata doświadczenia, znajomość języka rosyjskiego w stopniu dobrym.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Mysłowice (śląskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zabór (lubuskie)
pomoc cukiernika
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie zajęć z dziećmi, konsultacje z rodzicami
Szkoła Podstawowa w Sarnowie - 2017-07-14 - Sarnów (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW I RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie, wydawanie towarów, załadunek i rozładunek towarów
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Malbork (pomorskie)
obsługa maszyn i kontrola prawidłowego przebiegu produkcji, kontrola jakości produkowanych wyrobów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2016-05-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obsługa urządzeń pralniczych, głównie prasowanie odzieży, pakowanie i oznaczanie
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "SUPER OLA 2" Katarzyna Hanc - 2016-08-29 - Chełm (lubelskie)
zapoznanie się z procesami produkcyjnymi oraz procesami związanymi z kontrolą jakości
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Skawina (małopolskie)
Sprzątanie i utrzymanie porządku w pomieszczeniach administracyjno-biurowych, magazynowych, socjalnych i sanitarnych. Wykonywanie drobnych napraw w budynku administracyjno-biurowym, magazynowym, w tym w pomieszczeniach sanitarno-socjalnych.
kontakt przez OHP - 2018-01-19 - Łódź (łódzkie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Złotów (wielkopolskie)
Obsługa klienta w sklepie, odbiór i ekspozycja towarów. Praca w Delikatesach Spar w Mokrzyskach w godzinach 06.00-14.00 i 14.00-21.00.
"FAN" M.M.S. ANTONIUK - 2016-10-19 - Mokrzyska (małopolskie)
krojczy pianki
Zakład Produkcyjno-Handlowy " BUKPOL" - 2016-04-29 - Międzyrzecz (lubuskie)
jw.
Sąd Rejonowy dla Warszawy Żoliborza - 2018-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
wyrób, wypiek pizzy, obsługa pieca , przygotowywanie dodatków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Radom (mazowieckie)
organizacja i nadzór pracy podległego personelu kuchennego
Caterin-Karp Mirosława Karp - 2017-12-04 - Kutno (łódzkie)
zadania:przygotowanie potrwa i sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Ruda Śląska (śląskie)
obsługa wypalarki CNC
Strzegomskie Zakłady Mechaniczne ZREMB Sp. z o.o. - 2018-01-31 - Strzegom (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACY I PRACOWNIKÓW PODLEGŁYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, SANITARNYCH, P. POŻ, WSPÓŁPRACA Z DOSTAWCAMI I KLIENTAMI, WSPÓŁPRACA Z KIEROWNICTWEM HOTELU, WPROWADZANIE RECEPTUR GASTRONOMICZNYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA I NADZOROWANIA PERSONELEM I PRACĄ CAŁEJ KUCHNI, MILE WIDZIANE REFERENCJE, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 07.0015.00 LUB 12.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
malowanie i montaż konstrukcji i wyrobów metalowychpraca na umowe na czas okreslony, praca jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00 od poniedziałku do piątkuoferta dostępna w sali D
MIGSTAL LECH HAMERLIŃSKI - 2017-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż
kontakt przez OHP - 2016-01-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
udział w pracy Sekcji, przygotowanie dokumentacji itp.godz. pracy 7.25.15.00
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
nauczanie przedmiotu w szkole podstawowej
SZKOŁA PODSTAWOWA W KRZECZYNIE WIELKIM - 2018-07-16 - Krzeczyn Wielki (dolnośląskie)
Oczyszczanie miasta równiez w godz. nocnych w każdych warunkach atmosferycznych
FOTON Sp. z o.o Sp.K - 2018-09-11 - Opole (opolskie)
Transport i dostawa pieczywa do sklepów oraz prowadzenie handlu obwoźnego.
PIEKARNIA TRADYCJA i SMAK - MARIUSZ KUREK - 2018-04-13 - Oleszyce (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, kontakt kandydatów z pracodawcą w godz. 07.00-08.00
Tartak Usługowo-Produkcyjny Bogdan Manelski - 2018-01-02 - Urszulewo (kujawsko-pomorskie)
Praca na terenie całego kraju. Wynagrodzenie 1700 netto - do uzgodnienia.
Sławomir Gajkowski Przewozy Autokarowe HAPPY TRANS - 2017-08-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Rejestrowanie pacjentów, umawianie wizyt, rejestrowanie w komputerze / nabór staż do 30 r. ż. PO WER/
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Pabianice (łódzkie)
-Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo,-Przestrzeganie zasad higieny,-Zarządzanie podległym zespołem,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Tczew (pomorskie)