POMOC KUCHENNA Wieliczka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w przygotowaniu potraw
Data publikacji: 2017-08-03
Lokalizacja: Wieliczka (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Wieliczka, powiat: wielicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w przygotowaniu potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wieliczka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.08.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wieliczce
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 13a, 32-020 Wieliczka, powiat: wielicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: wielicki
Gmina pracodawcy: Wieliczka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wieliczka
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 13a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wieliczce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 03.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wysoka (lubuskie)
inwentaryzator
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Wst臋pna obr贸bka warzyw, owoc贸w, mi臋sa. Umowa zlecenia oko艂o 70 h w miesi膮cu.
Produs Ryszard Karandzos - 2017-01-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw,dbanie o jako艣膰 potraw,obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych,utrzymanie czysto艣ci,przygotowanie obr贸bki warzyw,przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych,obr贸bka mi臋s,
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Leszno (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w wg wskaz贸wek, przygotowywanie sk艂adnik贸w potraw, dbanie o porz膮dek na kuchni oraz sali.
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
P贸艂roczny sta偶 pracy. Przygotowywanie da艅 z nale艣nik贸w, przygotowywanie p贸艂produkt贸w. Utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w, mycie naczy艅, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca w godzinach od 9:00 do 21:00 w Gosprzydowej
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Gosprzydowa (ma艂opolskie)
-OBR脫BKA TERMICZNA WARZYW I OWOC脫W-UTRZYMANIE W NALE呕YTYM PORZ膭DKU MASZYN I SPRZ臉TU KUCHENNEGO ORAZ INNYCH PRZEDMIOT脫W-UTRZYMANIE W艁A艢CIWEGO STANU SANITARNO-HIGIENICZNEGO POMIESZCZE艃 PRODUKCYJNYCH ZAPLECZA KUCHENNEGO-POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSI艁K脫W ZGODNIE Z PROCEDURAMI HACCP
Szko艂a Podstawowa w Krynicznie - 2017-10-20 - Kryniczno (dolno艣l膮skie)
pomoc przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-11-21 - Humniska (podkarpackie)
wykrawanie element贸w
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Pi艂a (wielkopolskie)
Produkcja sur贸wek i sa艂atek, produkcja pierog贸w, obr贸bka wstepna surowc贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w pod nadzorem kucharza
kontakt przez OHP - 2019-07-01 - Krynica Morska (pomorskie)
Obr贸bka wst臋pna warzyw, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego, utrzymywanie w czysto艣ci kuchni, i pozosta艂ych pomieszcze艅 kuchennych.
Miejskie Przedszkole Nr 22 w Siedlcach - 2018-06-27 - Siedlce (mazowieckie)
obr贸bka i przygotowywanie, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w dla pacjent贸w i go艣ci, obs艂uga kelnerska
SANATORIUM UZDROWISKOWE O艢RODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2017-08-22 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy pracach w kuchni hotelowej, przygotowanie posi艂k贸w, zmywanie naczy艅.
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - 呕aga艅 (lubuskie)
lepienie pierog贸w
H.U.C. Waldemar Wyborski - 2018-12-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Stacja Paliw " ARBI " ROMAN BILAK - 2016-05-25 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Uk艂adanie towaru na p贸艂kach w sklepie, dbanie o w艂a艣ciw膮 ekspozycj臋 towaru i estetyk臋 obszaru ekspozycji towaru. Praca we wskazanych sklepach.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Mycie, sprzatanie, krojenie warzyw i mi臋s, przygotowanie potrwa orientalnej;Miejsce wykonywanie pracy: Wroc艂aw, ul.ul. Czekoladowa 7-9;raca w godzinach 9:00-17:00;P贸藕niej mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Nie mniej niz 60 h/ mieis膮c;sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Wymagane kwalifikacje uprawniaj膮ce do pe艂nienia roli s艂u偶by BHP; 艣rednio zaawansowana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego; bardzo dobra organizacja pracy; zakres obowi膮zk贸w: realizacja zada艅 s艂u偶by BHP; wsp贸艂praca z zewn臋trznymi firmami w zakresie BHP i kadr; prowadzenie dokumentacji pracowniczej i inne zadania w dziale kadr i HR; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice
MARCOTRAN POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-28 - Pyskowice (艣l膮skie)
Mycie warzyw, krojenie asortymentu do posi艂k贸w, wydawanie potraw
KUJAWSKO-POMORSKI O艢RODEK DOKSZTA艁CANIA I DOSKONALENIA ZAWODOWEGO W BYDGOSZCZY - 2019-09-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋, dora藕na pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom (obieranie, krojenie, szatkowanie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 w obr臋bie kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, sto艂贸w, pod艂贸g i zmywanie naczy艅. Praca w weekendy, godziny nocne i wieczorne.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Rozwadza (opolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywanie w/g nich posi艂k贸w,- obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w (mycie, obieranie, czyszczenie),- rozdrabnianie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w,- przygotowywanie potraw zgodnie z zaleceniem kucharki.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Dobieszk贸w (艂贸dzkie)
Pomoc w kuchni, dbanie o czysto艣膰.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
-
BAR "U MACIEJA"- ADAM FYDRYCH W POGORZELICY - 2017-02-22 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
praca w o艣rodku w D膮biu
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2017-02-24 - D膮bie (lubuskie)
obr贸bka warzyw i owoc贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowiskach kuchennych
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prace pomocnicze w dziale 偶ywienia, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Aleksandr贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kucharza stosuje si臋 do polece艅 szefa kuchni dla sprawnego funkcjonowania pracy w kuchni; dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego; sporz膮dza posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjuje posi艂ki, dba o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dba o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci, wydaje posi艂ki o wyznaczonym godzinach; pomoc kucharza dba o utrzymanie porz膮dku i przestrzega higieny osobistej; dba o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymuje w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny; pomoc kucharza natychmiast zg艂asza szefowi kuchni powsta艂e usterki oraz wszelkie nieprawid艂owo艣ci stanowi膮ce zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia, codziennie pobiera pr贸by 偶ywieniowe i w艂a艣ciwie je przechowuje; stosuje normy i zasady zawarte w ksi臋gach HACCP; wykonuje inne prace zlecone przez prze艂o偶onego wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci jego pracy
F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - 2018-01-30 - Zielona G贸ra (lubuskie)