Praca F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH", kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 3 ofert pracy F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH".
Osoba sprz膮taj膮ca stosuje si臋 do polece艅 szefa kuchni do sprawnego funkcjonowania pracy w kuchni. Dba o czysto艣膰 powierzonych jej pomieszcze艅 i ze staranno艣ci膮 wykonuje sw膮 prac臋 oraz przestrzega zasad BHP; sprz膮taczka dba o utrzymanie higieny osobistej; dba o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, zg艂asza szefowi kuchni wszelkie potrzeby i zauwa偶one uszkodzenia b膮d藕 braki; wykonuje inne prace zlecone przez prze艂o偶onego wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci swej pracy
F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - 2018-01-30 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Pomoc kucharza stosuje si臋 do polece艅 szefa kuchni dla sprawnego funkcjonowania pracy w kuchni; dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego; sporz膮dza posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjuje posi艂ki, dba o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dba o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci, wydaje posi艂ki o wyznaczonym godzinach; pomoc kucharza dba o utrzymanie porz膮dku i przestrzega higieny osobistej; dba o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymuje w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny; pomoc kucharza natychmiast zg艂asza szefowi kuchni powsta艂e usterki oraz wszelkie nieprawid艂owo艣ci stanowi膮ce zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia, codziennie pobiera pr贸by 偶ywieniowe i w艂a艣ciwie je przechowuje; stosuje normy i zasady zawarte w ksi臋gach HACCP; wykonuje inne prace zlecone przez prze艂o偶onego wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci jego pracy
F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - 2018-01-30 - Zielona G贸ra (lubuskie)
pomoc kucharza - stosuje si臋 do polece艅 szefa kuchni dla sprawnego funkcjonowania pracy w kuchni, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, sporz膮dza posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjuje posi艂ki, dba o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak o estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dba o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, wydaje posi艂ki o wyznaczonych godzinach, pomoc kucharza dba o utrzymanie porz膮dku i przestrzega higieny osobistej, dba o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymuje w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, pomoc kucharza natychmiast zg艂asza szefowi kuchni powsta艂e usterki oraz wszelkie nieprawid艂owo艣ci stanowi膮ce zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia, codziennie pobiera pr贸by 偶ywieniowe i w艂a艣ciwie je przechowuje, stosuje normy i zasady zawarte w ksi臋gach HACCP, wykonuje inne prace zlecone przez prze艂o偶onego wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci jego pracy
F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTA艁CENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - 2017-11-06 - Zielona G贸ra (lubuskie)