POMOC KUCHENNA Węgorzewo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2018-03-01
Lokalizacja: Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Węgorzewo, powiat: węgorzewski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Węgorzewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: węgorzewski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.03.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: zdolności manualne do obsługi maszyn
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Węgorzewie
Adres pracodawcy:
Generała Józefa Bema 16A, 11-600 Węgorzewo, powiat: węgorzewski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: węgorzewski
Gmina pracodawcy: Węgorzewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Węgorzewo
Ulica pracodawcy: Generała Józefa Bema
Numer budynku pracodawcy: 16A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Węgorzewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 01.03.2018
Oferta pracy ważna do: 05.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiekanie ciast (od 2000 sztuk miesięcznie), przygotowanie pieczywa do wysyłki, sprzedaży (od 2000 sztuk miesięcznie).
WORK IN DARIUSZ WOJTOWICZ - 2017-04-21 - Kolbudy (pomorskie)
Gastronomia-przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
Według stanowiska.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE PROD-ROL WIOLETTA I JERZY RYŚ S.C. - 2018-06-26 - Rzeszów (podkarpackie)
wstępna obróbka warzyw; prace porzadkowe oraz pakowanie posilków; praca w godz. wczesnoporannych, 5-6 dni w tygodniu
DGP Catering Partner Sp. z o o - 2017-04-03 - Opole (opolskie)
Obieranie warzyw i owoców, przygotowywanie sałatek i surówek, wykonywanie prac garmażeryjnych, lepienie pierogów.
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2016-04-14 - Lublin (lubelskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
dystrybucja pieczywa i wyrobów cukierniczych do sklepów firmowych i kontrahentów
Piekarnia RASZCZYK Bogdan Raszczyk - 2016-10-27 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
wybór właściwych produktów i półproduktów do przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy, wykonywanie innych zadań zleconych przez kucharza.
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Piaseczno (mazowieckie)
produkcja gumowych węży;realizacja prosukcji na podstawie dziennych planów pracy;raportowanie uwag i niezgodności;kontrola wyrobów zgodnie z planami sprawdzania.pracodawca oferuje:bezpłatną opiekę medyczną, darmowe wejścia na basen, darmowy wynajem hali sportowej, szkolenie wdrażające pod opieką trenera.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Częstochowa (śląskie)
Znajomość kuchni polskiej, krojenie warzyw, przygotowywanie potraw, sklejanie pierogów, przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw. Praca dwuzmianowa w godz.: 7-15, 14-22. Miejsce pracy: EKM Aleja Bielany, ul. Czekoladowa 5-22, 55-040 Bielany Wrocławskie.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z WYMOGAMI SANITARNO-HIGIENICZNYMI I JADŁOSPISEM, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DO POSIŁKÓW, OBSŁUGA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH SŁUŻĄCYCH DO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ZGODNIE Z ICH INSTRUKCJĄ I ICH PRZEZNACZENIEM, UTRZYMANIE WZOROWEJ CZYSTOŚCI I HIGIENY OSOBISTEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE LUB ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne odczytywanie planów, murowanie. Praca teren powiatu krakowskiego i według zleceń firmy.
RICH-BAU-BUD Janik Ryszard - 2018-02-09 - Krzyszkowice (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe, 2 letnie doświadczenie, prawo jazdy kat. B w celu dowożenia towaru. Przygotowywanie posiłków, dowożenie towaru, praca na zmywaku. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
KORONA RESTAURACJA-HOTEL SC HALINA, ALINA JURASZEK - 2017-08-29 - Rybnik (śląskie)
praca w punkcie gastronomicznym i restauracji na całodobowej stacji paliw UNIWAR: Pawłowice lub Łaziska gmina Godów
"UNIWAR" Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Pawłowice (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe OWAD Małgorzata Siemińska - 2017-02-08 - Lubnica (wielkopolskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czerniejewo (wielkopolskie)
1.WSPÓŁODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA CAŁOKSZTAŁT PRACY KUCHNI.2. DBANIE O DOBRE JAKOŚCIOWO PRODUKTY POBIERANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW.3. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA JAKOŚĆ SPORZĄDZANYCH POSIŁKÓW I PUNKTUALNOŚĆ ICH WYDAWANIA.4. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA STAN SANITARNO–HIGIENICZNY POMIESZCZEŃ KUCHNI.5. DBANIE O PRAWIDŁOWY ROZDZIAŁ POSIŁKÓW (JEDNAKOWE PORCJE ŻYWNOŚCI).6. DBANIE O O ESTETYKĘ UBIORU – FARTUCH, NAKRYCIE GŁOWY.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 25 IM. PRYMASA TYSIĄCLECIA W RZESZOWIE - 2016-09-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Pracownik obsługi klienta w branży motoryzacyjnej.
Bertman Sp. J. Robert Reguła, Roman Kowalski - 2017-12-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Głogów (dolnośląskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Pomoc przy wykonywaniu posiłków, dekorowanie posiłków, organizacja stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Nysa (opolskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza; obieranie, krojenie, siekanie warzyw i owoców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Praca II zmianowa w godz. 09.00-22.00.
HOTELE STRUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-13 - Siedlce (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; roczne doświadczenie; książeczka sanepidowska; zakres obowiązków:utrzymanie czystości na kuchni, pomoc w przygotowaniu potraw; praca w godz. 7:00-24:00; miejsce pracy: Toszek
GROCHLA HERBERT HG P.W. Herbert Grochla - 2018-07-06 - Toszek (śląskie)
Przygotowywanie produktów do posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie półproduktu oraz prostych dań
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
Kierownik internatu odpowiada za całokształt działalności części stacjonarnej jednostki, a w szczególności do jego obowiązków należy:1)kierowanie działalnością jednostki podczas nieobecności kierownika OSiW,2)prawidłowe gospodarowanie powierzonym majątkiem (nieruchomościami, budynkami, środkami trwałymi, transportowymi, obrotowymi, wyposażeniem) zgodnie z obowiązującymi przepisami i przeciwdziałanie powstawaniu szkód - odpowiada za stan techniczny obiektu, sprzętu i urządzeń będących w jego dyspozycji,3)organizowanie i nadzorowanie opieki oraz wychowania uczestników OHP,4)współtworzenie warunków dla harmonijnego rozwoju psychofizycznego uczestników,5)prawidłowe rozliczenie żywienia i zakwaterowania uczestników w jednostce,6)sprawowanie nadzoru nad zgodnością przygotowywanych posiłków z zasadami racjonalnego żywienia,7)zapewnienie właściwej działalności opiekuńczo-wychowawczej internatu,8)sprawowanie nadzoru nad całokształtem przebiegu i organizacją pracy internatu,9)organizowanie kontroli oraz analizowanie i ocenianie efektów pracy internatu oraz pracowników obsługi internatu,10)dbanie o bezpieczeństwo uczestników i pracowników na terenie internatu,11)utrzymywanie dyscypliny, właściwego stanu higienicznego i porządku wśród młodzieży przebywającej na terenie internatu,12)dbałość o ogólną estetykę pomieszczeń internatu,13)inicjowanie i wspieranie prowadzenia zajęć wychowawczych, edukacyjnych i sportowo-rekreacyjnych na terenie internatu, poprzez rozwijanie wśród młodzieży działalności kulturalno-oświatowej i sportowo-rekreacyjnej oraz nawyków respektowania powszechnie obowiązujących norm społecznych i pomocy rówieśniczej,14)dbanie o realizację odpowiedniej tematyki zajęć oraz motywowanie uczestników do udziału w tych zajęciach, jak również prowadzenia gazetki ściennej, oraz dbania o odpowiednią dekorację internatu,15)motywowanie i wspieranie wychowawców w organizacji zajęć oraz funkcjonowania internatu,16)inicjowanie i współdecydowanie o remontach, modernizacji budynku i pomieszczeń internatu, zakupu sprzętu i urządzeń,17)dbanie oraz przeprowadzanie kontroli stanu technicznego sprzętu będącego na wyposażeniu internatu,18)planowanie i zrównoważone wykorzystywanie środków finansowych przeznaczonych na działalność internatu,19)reprezentowanie pracowników internatu wobec Kierownika jednostki,20)monitorowanie, analizowanie i przygotowywanie wstępnej oceny efektów działalności kształceniowo-wychowawczo-opiekuńczej oraz innej działalności internatu,21)wspomaganie kadry w realizacji zadań kształceniowo-wychowawczo-opiekuńczych i doskonalenia ich jakości,22)realizacja uchwał organów funkcjonujących w jednostce,23)przestrzeganie przepisów ujętych w Karcie Nauczyciela (w zakresie dotyczącym pracowników OHP) oraz innych stanowiących o działalności internatu,24)organizowanie, opracowywanie i wdrażanie przepisów wewnętrznych, oraz prowadzenie dokumentacji związanej z funkcjonowaniem i działalnością internatu,25)upowszechnianie doświadczeń wynikających z dobrych praktyk oraz wdrożonych rozwiązań nowatorskich i innowacji,
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-05-06 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
praca jako pomoc kuchenna, dbałość o porządek w kuchni, wykonywanie podstawowych prac kulinarnych
BON APETITO SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie produktów do obróbki termicznej.Przygotowywanie dań z karty dla gości restauracji
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-01-10 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, pomoc na kuchni i zmywaku, prace porządkowe na stanowisku
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2017-03-23 - Radków (dolnośląskie)
pbieranie, krojenie, szatkowanie warzyw; utrzymywanie czystości; czyszczenie sprzętu kuchenngo, stołów, podłóg i maszyn
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Miasteczko Krajeńskie (wielkopolskie)