Praca Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut" - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut", które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 5 ofert pracy Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut".
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut" - 2021-05-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut" - 2021-05-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut" - 2021-05-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut" - 2021-05-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut" - 2021-05-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)