WĘDLINIARZ Kolbuszowa oferta pracy Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut"
Stanowisko: WĘDLINIARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Data publikacji: 2021-05-18
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIŁSUDSKIEGO 76, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: WĘDLINIARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1806
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: wędliniarz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2021
Data zakończenia pracy: 17.05.2022
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Wędliniarz*
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy:
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut"
danePracodawcy_nip: 8141400941
danePracodawcy_regon: 831206617
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
PIŁSUDSKIEGO 76, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kolbuszowej w celu otrzymania skierowania na rozmowę kwalifikacyjną do pracodawcy. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą: 601845033
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1806
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974392
Ulica pracodawcy: PIŁSUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 76
Profil działalności pracodawcy: przetwórstwo mięsne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|751107
Zawód wykonywany przez pracownika: wędliniarz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2021
Data dodania oferty pracy: 18.05.2021
Oferta pracy ważna do: 17.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 18.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 18.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ba2978644cbfe04ea39f74f82a39ec98
Podobne oferty pracy
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()