WĘDLINIARZ Kolbuszowa oferta pracy Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut"

Stanowisko: WĘDLINIARZ

Wynagrodzenie: od 2 800 PLN

Zakres obowiązków: - obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.

Data publikacji: 2021-05-18

Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)

Pracodawca: Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut"

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
PIŁSUDSKIEGO 76, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
- obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu podczas rozbioru i wykrawanie mięsa;-wykonywanie czynności wykrawania mięsa oraz klasyfikowanie produktów wykrawania mięsa;-wykonywanie obróbki części zasadniczych uzyskanych z rozbioru mięsa;-stosowanie receptur oraz przestrzega norm obowiązujących w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-dobieranie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przygotowanie surowców, dodatków oraz materiałów pomocniczych do produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-obsługiwanie maszyn i urządzeń, sprzętu oraz aparatury kontrolno-pomiarowej stosowanej w produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych;-wykonywanie czynności związanych z produkcją wędlin, wyrobów garmażeryjnych, konserw i przetworów tłuszczowych;-ocenianie jakości przetworów mięsnych i tłuszczowych;-rozpoznawanie wad produkcyjnych przetworów mięsnych i tłuszczowych;-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowania przepisów ochrony ppoż. i ochrony środowiska.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: WĘDLINIARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie

warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski

warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1806

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolbuszowa

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: wędliniarz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2021

Data zakończenia pracy: 17.05.2022

wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Wędliniarz*

wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawodySzczegoly_0: Array

wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe

wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie.

Nazwa pracodawcy:
Karkut Janusz Zakład Uboju- Przetwórstwo mięsne "Karkut"

danePracodawcy_nip: 8141400941

danePracodawcy_regon: 831206617

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Adres pracodawcy:
PIŁSUDSKIEGO 76, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kolbuszowej w celu otrzymania skierowania na rozmowę kwalifikacyjną do pracodawcy. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą: 601845033

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: podkarpackie

danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18

Powiat pracodawcy: kolbuszowski

danePracodawcy_kodPowiatu: 1806

Gmina pracodawcy: Kolbuszowa

Kraj pracodawcy: Polska

danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134

Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa

danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974392

Ulica pracodawcy: PIŁSUDSKIEGO

Numer budynku pracodawcy: 76

Profil działalności pracodawcy: przetwórstwo mięsne

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|751107

Zawód wykonywany przez pracownika: wędliniarz*

pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2021

Data dodania oferty pracy: 18.05.2021

Oferta pracy ważna do: 17.06.2021

Data udostępnienia oferty pracy: 18.05.2021

Data przyjęcia oferty pracy: 18.05.2021

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ba2978644cbfe04ea39f74f82a39ec98

Podobne oferty pracy

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()

##stanowisko## -

##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()


Wybierz powiat

Wybierz województwo

    ##blok_wojewodztwo##

Wybierz kraj

    ##blok_kraj##