KUCHARZ ZMIANOWY Łęki oferta pracy Przedsiebiorstwo Wielobranżowe ZIMA Dominik Długozima
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków i potraw.
Data publikacji: 2016-12-12
Lokalizacja: Łęki (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiebiorstwo Wielobranżowe ZIMA Dominik Długozima
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastowska 94, 32-651 Łęki, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków i potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łęki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kęty
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie mile widziane.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiebiorstwo Wielobranżowe ZIMA Dominik Długozima
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Piastowska 94, 32-651 Łęki, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV/ na rozmowę kwalifikacyjną umówić się teleofonicznie lub przesłać CV na adres e-mail: karczma (at) karczmamlynowka.eu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Kęty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łęki
Ulica pracodawcy: Piastowska
Numer budynku pracodawcy: 94
Profil działalności pracodawcy: USŁUGI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-09-27 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-12-09 - Słońsk (lubuskie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zebrzydowice (śląskie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
Obsługa klientów
Stacja Paliw Gazowych, Marzanna Rogala - 2016-05-31 - Glinka (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Ogólnokrajowa Spółdz. Turyst."GROMADA"Region Mazurski, Hotel - 2016-09-23 - Łomża (podlaskie)
zamawianie,przyjmowanie towarów, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Witnica (lubuskie)
x
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obsługa komory śrutowniczej (konstrukcje stalowe, rury)
HEGNOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-27 - Koziegłowy (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2018-06-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z przyjętymi normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie i opracowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków; 7 dni w tygodniu, praca w internacie;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Tadeusz Margol - 2017-03-07 - Zwierzyniec (lubelskie)
Szycie bielizny dziecięcej.
BOBASEK Paćkowski Andrzej - 2016-04-04 - Płock (mazowieckie)
Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08.00-20.00.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2015-12-14 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych, warzenie sera.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Miszewko (pomorskie)
przytowowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2016-05-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
wg stanowiska
Gospoda Pod Żurawiami Sabina Żurawska - 2016-04-13 - Miłomłyn (warmińsko-mazurskie)
Nauczanie matematyki.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. kpt. hm. Andrzeja Romockiego "Morro" - 2017-10-04 - Barlinek (zachodniopomorskie)
pobieranie produktów z magazynu zywnosciowego do kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie konsumentom, nadzór nad sprzetem kuchennym, obsługa urzadzeń kuccennych
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy - 2017-05-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie dań obiadowych i pizzy
LOKAL GASTRONOMICZNY "LAWENDOWY STRYCH" Jerzy Skrzypek - 2018-06-19 - Pawłowice (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowanie potraw mącznych, pieczenie, smażenie, grillowanie
PIOTR KORPALSKI "RESTAURACJA BENEFICIO" - 2017-09-25 - Pogórze (pomorskie)