KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Data publikacji: 2019-11-19
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Data zakończenia pracy: 29.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie na stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane dośiadczenie na stanowisku pracy, staż pracy ogólny 6 miesięcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Ulica pracodawcy: Miła
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy H-43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2019
Oferta pracy ważna do: 19.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0a6105faffd15a23d80db7ab95eb8099
Podobne oferty pracy
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2019-05-06 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2017-10-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
strzyżenie
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Smardzewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw, napojów, deserów, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, i ich ocena, właściwe gospodarowanie nimi
UKRAIŃSKA KUCHNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarowych, przyjmowanie i kontrola surowców, dbanie o wysoką jakość dań i potraw, pieczenie i przygotowywanie deserów oraz ciast. Praca od pon. do pt. w godz. 15.00-19.00.
Zakład Handlowy "GAMA" Michał Pinis - 2016-10-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
Składanie zamówień u dostawców tureckich.Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
- tworzenie dań
Dworek Sp z o.o. - 2019-08-13 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-05-02 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
sprzedaż towarów, odbiór i wykładanie towaru na półki (pierwsza umowa na okres próbny 3 miesiące), praca również w soboty i niedziele, godziny pracy 7.00-19.00, 19.00-7.00
PHU "LONI" MYŚLAK PRZEMYSŁAW - 2018-11-08 - Jędrzychowice (dolnośląskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, naleśniki, pizza.
ADRIAN PAWEŁEK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
doświadczenie zawodowe
Zakład Usług Wulkanizacyjnych Herman Tournier - 2016-02-26 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, trzymanie czystości w kuchni, obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków z półproduktów. Umowa na okres próbny 3 miesięcy. Jedna zmiana: od 12:00 do 20:00.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Piła (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Radom (mazowieckie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-10-08 - Rzeszów (podkarpackie)
wystawianie faktur w hurtownii mięs
MAXMIĘS WALDEMAR LEWANDOWSKI - 2016-06-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
1. Aktualizowanie baz danych.2. Zdobycie uprawnień Komisji Finansów, licencja agenta ubezpieczeń. 3. Szkolenia produktowe w zakładach ubezpieczeń.4. Prowadzenie działań marketingowych.5. Nauka obsługi urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Wierzchosławice (małopolskie)
PRACA W RESTAURACJI Pappas Pizza&Cafe DĘBICAPRZYGOTOWYWANIE POTRAW, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2019-01-02 - Dębica (podkarpackie)
Wykształcenie: min.zawodowe; gastronomiczne; min. 3 lata doświadczenia; znajomość języka angielskiego (obsługa klienta zagranicznego); praca w kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice Rynek
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Łódź (łódzkie)
obsługa gastronomiczna jadalni w Ośrodku
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-02-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
Sprzedaż pełnej gamy produktów i usług świadczonych przez operatora T-MOBILE POLSKA S.A.Realizacja indywidualnych planów sprzedaży.Profesjonalna obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Pińczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie sushi oraz innych dań kuchni japońskiej.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie dań z karty menu oraz indywidualnego dania ustalonego z klientem bezpśrednim z Ukrainy, Białorusi, Rosji, znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-01-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)