KUCHARZ Zemborzyce Dolne oferta pracy Zajazd Kmicic Bo偶ena Strugalska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽600 - 3聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie potraw, zarz膮dzanie kuchni膮 i zespo艂em os贸b wsp贸艂pracuj膮cych.
Data publikacji: 2020-07-24
Lokalizacja: Zemborzyce Dolne (lubelskie)
Pracodawca: Zajazd Kmicic Bo偶ena Strugalska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:20-515 Zemborzyce Dolne 62, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie potraw, zarz膮dzanie kuchni膮 i zespo艂em os贸b wsp贸艂pracuj膮cych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 3聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zemborzyce Dolne
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0609
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Konopnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 3聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: solidno艣膰, sumienno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: terminowo艣膰 wykonywanych zada艅
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: pomys艂owo艣膰
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Nazwa pracodawcy: Zajazd Kmicic Bo偶ena Strugalska
danePracodawcy_nip: 7121505464
danePracodawcy_regon: 431111266
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
20-515 Zemborzyce Dolne 62, powiat: lubelski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: lubelski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0609
Gmina pracodawcy: Konopnica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zemborzyce Dolne
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0383596
Numer budynku pracodawcy: 62
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 25.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 23.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5657500182e25a5817cd437fffb5feaa
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie: po偶膮dane w przypadku braku wykszta艂cenia kierunkowego; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie warzyw, jarzyn do dalszej obr贸bki cieplnej lub sa艂atek; przyjmowanie dostaw towar贸w; utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: So艣nicowice
"SYLWIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2020-02-20 - So艣nicowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, tworzenie menu, odpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 na stanowisku pracy i w magazynie, zamawianie towaru i uzupe艂nianie brak贸w magazynowych, praca w godzinach 10-14 i 17.30-21.30
kontakt przez OHP - 2018-02-26 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji dla dzieci i m艂odzie偶y usportowionej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- zbieranie i analiza danych ststystycznych dot. sektora ma艂ych i 艣rednich przedsi臋b. w woj.- uzupe艂nianie bazy danych- tworzenie i przygotowanie krotkich materia艂贸w promocyjnych- pomoc przy obs艂udze imprez org. przy Dep., w tym przy kolejnej edycji Europ. Form Gospo.- pomoc przy prowadzeniu dzia艂a艅 zwi膮zanych z admin. i promocj膮 serwisu www.forum.lodzkie.pl- przygotowanie notatek s艂u偶bowych i sprawozda艅 ze spotka艅 i seminari贸w oraz projekt贸w pism urz臋dowych- przekazywanie koresp. do kom贸rek wsp贸艂pracuj膮cych z Dep- pomoc w pracach Dep.- obs艂uga urzadze艅 biurowych
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ I 艢L膭SKIEJ
HANDEL OBWO殴NY ARTYKU艁AMI SPO呕YWCZYMI i PRZEMYS艁OWYMI . MA艁A i DU呕A GASTRONOMIA Halina Jaremko - 2019-06-13 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
sprzeda偶 odzie偶y
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Syc贸w (dolno艣l膮skie)
prace zwi膮zane ze stanowiskiem kucharza
kontakt przez OHP - 2020-06-17 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-23 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnch kuchni japo艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawania da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami w lokalu gastronomicznym. Dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 kuchennych; praca w godzinach 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Pi艂a (wielkopolskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza oraz wszystkie czynno艣ci z tym zwi膮zane.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - B艂onie (mazowieckie)
Obieranie, krojenie produkt贸w, gotowanie, sma偶enie, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy; godziny pracy: 8.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - Ustka (pomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, przygotowywanie zmiksowanego posi艂ku, przyrz膮dzanie diet, dba艂o艣c o czysto艣膰 i estetyk臋 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2020-09-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jad艂ospis贸w.Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu na umow臋 zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wy偶ywienie.
DORIS SPA Bogdan Igli艅ski Dorota Igli艅ska - Sp. j. - 2016-01-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie, pieczenie, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, rzetelno艣膰, sumienno艣膰.
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okoliczno艣ciowe, obr贸bka wst臋pna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mog膮 zosta膰 osoby m艂ode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzaj膮cego uko艅czenie 30 roku 偶ycia) zarejestrowane w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z okre艣lonym II profilem pomocy. W przypadku os贸b bezrobotnych do 25 roku 偶ycia do projektu przyst膮pi膰 mog膮 osoby pod warunkiem, i偶 od ostatniej rejestracji do czasu przyst膮pienia do projektu nie up艂yn膮艂 okres 4 miesi臋cy. CV prosz臋 przesy艂a膰 na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomo艣ci oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okoliczno艣ciowe
RESTAURACJA PRIMAGOR -W艁ODZIMIERZ G脫RECKI - 2016-02-09 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE M艁ODOCIANEGO DO ZAWODU (PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ)
kontakt przez OHP - 2018-08-21 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Nauczanie j臋zyka angielskiego w szkole podstawowej
Szko艂a Podstawowa w Sinog贸rze - 2020-08-31 - Sinog贸ra (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych oraz pozosta艂ych posi艂k贸w zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2017-08-25 - K臋pno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zajazd Wernyhora s.c. - 2018-04-14 - Su艂oszowa (ma艂opolskie)
Rozw贸j kontakt贸w hadlowych z dotychczasowymi kontrahentami, aktywne pozyskiwanie nowych klient贸w, przygotowywanie ofert handlowych oraz prowadzenie negocjacji.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Stare Olesno (opolskie)
gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu gastronomicznym
GOLD TRADE CORPORATION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-27 - Turawa (opolskie)
j.w.
Przedszkole Nr 156 - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
MANHATTAN Dariusz Ziobro - 2020-04-30 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w;komponowanie karty da艅;nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, kt贸r膮 wykorzystuje si臋 do przygotowywania posi艂k贸w;kontrola stan贸w magazynowych;nadz贸r nad estetyk膮 podawania da艅;nadz贸r nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;sprawdzanie stanu 艣wie偶o艣ci i jako艣ci produkt贸w wykorzystywanych do przygotowania posi艂k贸w;tworzenie nowych da艅 i sposob贸w ich podawania;przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami 偶ywienia;nadz贸r nad przygotowaniem da艅 na czas i ich wydawaniem;dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
Protein Point Jacek Kowalczyk, Magdalena Stachnicka, Dawid Tyto艅 sp贸艂ka cywilna - 2020-10-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- obs艂uga klient贸w, koordynowanie zleconych zada艅, wprowadzanie zam贸wie艅, monitorowanie termin贸w dostaw.
Kettler Polska Sp贸艂ka z o.o. - 2017-12-06 - Wiele艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)