KUCHARZ Szczecin oferta pracy Protein Point Jacek Kowalczyk, Magdalena Stachnicka, Dawid Tytoń spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków;komponowanie karty dań;nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;kontrola stanów magazynowych;nadzór nad estetyką podawania dań;nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków;tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania;przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia;nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem;dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
Data publikacji: 2020-10-08
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Protein Point Jacek Kowalczyk, Magdalena Stachnicka, Dawid Tytoń spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MAŁOPOLSKA 4/2, 70-513 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków;komponowanie karty dań;nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;kontrola stanów magazynowych;nadzór nad estetyką podawania dań;nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków;tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania;przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia;nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem;dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 2
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Protein Point Jacek Kowalczyk, Magdalena Stachnicka, Dawid Tytoń spółka cywilna
danePracodawcy_nip: 8513212912
danePracodawcy_regon: 368108778
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MAŁOPOLSKA 4/2, 70-513 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: MAŁOPOLSKA
Numer budynku pracodawcy: 4
danePracodawcy_nrLokalu: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.10.2020
Oferta pracy ważna do: 07.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?384bdab6f9ae5f7fe47ea076a534d740
Podobne oferty pracy
Gotowanie zup i innych potraw.
KARINA BUKOWSKA, 'Restauracja Luna' - 2016-05-13 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz*
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Nauka przygotowywania posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; zakres obowiązków: utrzymanie porządku i czystości wewnątrz budynków mieszkalnych zgodnie z zakresem obowiązków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice Sośnica;
GÓRNICZA SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA "SOŚNICA" - 2019-04-24 - Gliwice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni w smażalni ryb.
Gastro-Fit - 2016-06-20 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2015-12-10 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa urządzenia do czyszczenia śrutem do wyrobów metalowych oraz pomoc w pracach załadunkowych i rozładunkowych.Umowa o pracę na czas określony, po 6-miesiącznym czasie określonym - czas nieokreślony. Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 360 93 56, e-mail: kadry (at) fathaco.com
FABRYKA AUTOMATÓW TOKARSKICH WE WROCŁAWIU S.A. - 2020-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w zawodzie w restauracji "Polskie Smaki" w godz. 9-17 (również w weekendy)
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Jarnołtówek (opolskie)
Wymagania: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie w zawodzie.
EKOLAND Mariola Studnic - 2019-10-08 - Zabełków (śląskie)
Asystent/ka księgowego- prace ksiegowe
BIURO RACHUNKOWE & CONSULTING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-10-16 - Krzywiń (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie dostaw towarów, przygotowywanie zamówień dla klientów, utrzymywanie porządku na magazynie,
Handel i Usługi JOWI - 2019-10-31 - Opole (opolskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków, dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Legnica (dolnośląskie)
-przygotowanie dań kuchni ciepłej i zimnej zgodnie z recepturą,-dbanie o prawidłowe magazynowanie żywnośći,-dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
AP Spółka z o.o. - 2017-07-31 - Bielawa (dolnośląskie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. praca od 8.00 - 24.00 - 2 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-08-25 - Śrem (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków i dań, miejsce pracy- O.W.Grześ- Mikoszewo
"MNM" Magdalena Karabon - 2016-09-28 - Mikoszewo (pomorskie)
Samodzilene przygotowywanie sushi. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 7:00-15:00; 15:00-20:00. Oferta dostępna w sali G030317
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g zawodu
Olga Wyszomierska Restauracja Stylowa - 2018-05-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa imprez
PPHU WIESŁAW BEDNAREK - 2016-02-12 - Nieborów (łódzkie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Chełm (lubelskie)
Kucharz
Astoria Dom Weselny Marta Midura - 2016-02-26 - Wadowice Górne (podkarpackie)
Obsługa instalacji elektrycznej, automatycznej, amoniakalnej, wodnej, pneumatycznej, kotłów parowych i CO, sprężarki, rozdzielni elektrycznych, transformatorów; Naprawa i konserwacja maszyn
"OERLEMANS FOODS POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-12 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie burgerów
XO BURGER sp. z o.o. sp. k. - 2017-07-07 - Lubin (dolnośląskie)
świadczenie pomocy administracyjnej głównemu księgowemu;pomoc w formalno rachunkowej kontroli dokumentów księgowych; przygotowywanie dowodów i kwalifikowanie ich do ujęcia w księgach operacji gospodarczych; bieżąca ewidencja operacji budżetowych; wprowadzanie danych do elektronicznego systemu księgowego; realizacja dyspozycji przelewów zatwierdzonych przez upoważnione osoby; prowadzenie kasy Ośrodka, w tym m. in.: pobieranie gotówki z banku obsługującego Ośrodek, przyjmowanie wpłat gotówki, dokonywanie wypłat w oparciu o zatwierdzone dokumenty, przestrzeganie zasad rozliczeń pieniężnych, zapewnienie należytej ochrony wartości pieniężnych w kasie i podczas transportu, sporządzanie raportów kasowych; weryfikacja dokumentów księgowych w zakresie rozliczenia podatku VAT; prowadzenie rejestrów podatku należnego i naliczonego na potrzeby rozliczenia podatku VAT przez Ośrodek; weryfikacja zapisów księgowych z rejestrami VAT; sporządzanie deklaracji VAT 7 za okresy miesięczne; współpraca z Gminą w zakresie rozliczeń podatku od towarów i usług.
OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ KROSNO ODRZ. - 2018-08-24 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Kucharz Kuchnia według rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na pełny etet 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Opieka nad zwierzętami, w tym udój krów dwa razy dziennie, karmienie, wypasanie, dbałość o czystość zwierząt i ich zagród, dbałość o zdrowie zwierząt, odpowiedni pokarm i warunki bytowe.
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa Państwowy Instytut Badawczy w Puławach Rolniczy Zakład ... - 2020-07-30 - Kotorów (lubelskie)