KUCHARZ Żelechów oferta pracy Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie.
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Żelechów (mazowieckie)
Pracodawca: Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego 36, 08-430 Żelechów, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żelechów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: garwoliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żelechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 26, 08-400 Garwolin, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: garwoliński
Gmina pracodawcy: Garwolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Garwolin
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 26
Nazwisko osoby zgłaszającej: Beata Majkowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2018
Oferta pracy ważna do: 07.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bełchatów (łódzkie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków; WYMAHANIA: wykształcenie średnie - technolog gastronomii, umiejętność planowania menu, organizacji zaopatrzenia, przygotowania i serwisu potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lubliniec (śląskie)
praca w kuchni na ośrodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - Świeszyno (pomorskie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-08-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
lekkie prace produkcyjne, odbiór pianek z linii, składanie pianek, kontrola jakości
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Żory (śląskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2018-02-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres próbny 3 m-ce, następnie umowa na czas określony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI Małgorzata Tokarczyk - 2018-09-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, pomoc kucharzowi, dyspozycyjność do pracy w godz od 12.21Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych dla gości hotelowychi grup konferensyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Łódź (łódzkie)
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19; okres próbny 3 miesiące
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2018-03-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Turów (śląskie)
produkcja opakowań plastikowych, kontakt telefoniczny Cyganiak Marek 510 149 302
"S&M" Sp. z o.o. Połczyn Zdrój - 2016-06-08 - Nowe Ludzicko (zachodniopomorskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.Twórczy udział w planowaniu pracy podczas wykonywania czynności.Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymywanie porządku w pomieszczeniach kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Żywcu - 2016-01-07 - Żywiec (śląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, umiejętność zarządzania ludźmi oraz praca w zespole, wprowadzanie nowych potraw do menu, dbanie o porządek na swojej zmianie, kontrola HACCP dla Sanepidu
VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM - 2018-07-31 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw z regionu Babilonu
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie zamowionych dań.
SEALAND TRAVEL AND LOCATIONS SP. Z O.O. TRYGORT - 2016-03-17 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
Pozyskiwanie nowych odbiorców, reprezentowanie firmy, przedstawienie oferty handlowej - branża spożywcza. Praca na terenie Krakowa i okolic (Michałowice, Węgrzce, Bibice i Jerzmanowice). Praca od poniedziałku do piątku, godziny do uzgodnienia. Mile widziane osoby niepełnosprawne.
Maciej Burka FIRMA "AB-OVO" - 2018-04-27 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, menu, list produktów do zaopatrzenia kuchni.
VITALIO s.c. Jolanta Muc, Arkadiusz Muc - 2018-06-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Praca w kuchni
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU - 2018-01-17 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, prace typowe dla kucharza
kontakt przez OHP - 2017-11-29 - Niemcy (Niemcy)
pizzerman
UNITED CHICKEN Sp. z o. o. - 2016-04-13 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie mięsa do kebaba oraz do dań kuchni arabskiej, sporządzanie sałatek arabskich.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej
"KREDENS" Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych, cateringów, dbanie o czystość kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak Józef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (śląskie)
Praca w stołówce szkolnej.
ZESPÓŁ SZKOLNO-GIMNAZJALNY NR 2 W KĘTACH - 2016-12-09 - Kęty (małopolskie)