KUCHARZ Zbrosławice oferta pracy RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, nadzorowanie stanów magazynowych, dbanie o czystość na miejscu pracy, obróbka produktów
Data publikacji: 2021-04-30
Lokalizacja: Zbrosławice (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolności 28a, 42-674 Zbrosławice, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, nadzorowanie stanów magazynowych, dbanie o czystość na miejscu pracy, obróbka produktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbrosławice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2413
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbrosławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu, pasja do przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA
danePracodawcy_nip: 6452294635
danePracodawcy_regon: 278014038
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Wolności 28a, 42-674 Zbrosławice, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: tarnogórski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2413
Gmina pracodawcy: Zbrosławice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zbrosławice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0225302
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 28a
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.04.2021
Oferta pracy ważna do: 31.07.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 30.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 30.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ac80aa128ab28a5b5484ee76eeccfbb8
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych oraz zimnych, obróbka mięs i warzyw
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Lublin (lubelskie)
• Przygotowanie całodziennych posiłków• Przygotowanie szkoleń, bankietów, imprez okolicznościowych • Dbanie o porządek w kuchni i na zapleczu • Dbanie o sprzęt i urządzenia gastronomiczne • Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i p.poż.
AMW REWITA SP. Z O.O. - 2020-08-20 - Hel (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne przepisy, produkty i przyprawy kuchni indyjskiejUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2021-05-12 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta, kucharz
HANOI "Q.T" QUYET NGUYEN VAN - 2019-04-25 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkonym (3 posiłki dziennie, bez diet)
Miejskie Przedszkole Nr 8 - 2017-07-07 - Zgierz (łódzkie)
wykonywanie posiłków kebab i potraw orientalnych, głównie kebab
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Poniatowa (lubelskie)
-
Kompleks Handlowo-Gastronomiczno-Hotelowy JANTA Maria Janta - 2019-02-19 - Dziemiany (pomorskie)
Przygotowanie posiłków. Praca jednozmianowa, 9 godzin dziennie/ dzień wolny, od 13:00 do 22:00
Red Hot Chicken Aldona Kaleta - 2019-10-11 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wykształcenie średnie ogólnokształcące, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kobyłka (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań kuchni bliskiego wschodu i dalekiego wschodu z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Myszyniec (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe budowlane, osoba sumienna, dyspozycyjna. Praca w Rydułtowach. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
CRANE NTP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-10-28 - Szczerbice (śląskie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
sprządzanie posiłków, dbanie o czystość kuchni, mycie garnków
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Kwilcz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2017-05-30 - Opole (opolskie)
1. umiejętność w gotowaniu Przyrządzanie zdrowych, smacznych i higienicznych posiłków zgodnie z Dobrą Praktyką Higieniczną oraz Dobrą Praktyką Produkcyjną (HACCP). 2. Przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków. 3. Dbanie o najwyższą jakość i estetykę potraw. 4. Monitorowanie i rejestrowanie temperatury potraw. 5. Kontrolowanie oraz rejestrowanie temperatury w lodówce i zamrażarce. 6. Wydawanie potraw o wyznaczonych godzinach. 7. Porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywienia. 8. Dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. 9. Systematyczne sporządzanie i opisywanie próbek żywnościowych po każdym posiłku oraz właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami.Praca 6-7 godzin dziennie.
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "LEŚNA POLANA" BOGUSŁAWA SOBESTO - 2020-06-29 - Rączna (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni południowoindyjskiej. Praca w godz.: 12:30-21:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 2 lata. Miejsce wykonywania pracy: - Bielany Wrocławskie, ul. Fiołkowa 16/1i, - Wrocław, ul. Legnicka 32.
SAI GROUP Vijay Achpal - 2020-11-16 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
IEwidencjonowanie poczty przychodzącej i wychodzącej; sprawdzanie poprawności przyjętych rejestrów przypisów i odpisów z dokumentami źródłowymi; ewidencjonowanie dokumentów bankowych w elektronicznym systemie służącym do obsługi rachunkowości podatkowej.IIWykonywanie prostych czynności biurowych związanych z zagadnieniami dotyczącymi pracy organu podatkowego; wprowadzanie danych do systemu komputerowego.IIIEwidencjonowanie poczty wychodzącej; kompletowanie dokumentów do sporządzania wniosków o wpis do hipoteki oraz zastawów skarbowych; archiwizacja dokumentów.IVWykonywanie prostych czynności biurowych związanych z zagadnieniami dotyczącymi pracy organu podatkowego; wprowadzanie danych do systemu komputerowego.VWykonywanie prostych czynności biurowych związanych z zagadnieniami dotyczącymi pracy organu podatkowego; ewidencjonowanie dokumentów przychodzących i wychodzących; wprowadzanie danych do systemu komputerowego.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków wg jadłospisu
MARIA DROBENKO Ośrodek Wczasowo-Leczniczy, Ośrodek Sanatoryjno-Leczniczy w Wapiennem, - 2019-03-12 - Wapienne (małopolskie)
samodzielna praca w kuchni , obsluga gości
kontakt przez PUP - 2019-12-06 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków/dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, uzywanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów. Umowa o pracę na okres 3 lat, w systemie jednozmianowym w gdzinach 8-16, od poniedziałku do piątku.
kontakt przez PUP - 2021-05-06 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WAŁĘGA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-03-07 - Puławy (lubelskie)
SPRORZĄDZANIE DAŃ DOMOWEJ KUCHNI ETNICZNEJ-INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Zgierz (łódzkie)
Rozbieranie mebli tapicerowanych, krzeseł, obijanie mebli tkaniną.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Gorzyce (śląskie)
Praca w charakterze kucharza, na różnych stanowiskach- w zależności od godziny rozpoczynanej pracy. Praca w systemie 8 godzinnym, zmianowym, restauracja jest czynna codziennie od 8:00 do 23:00 i w tym przedziale ustalane są zmiany. Na początku pracy pracownik przechodzi szkolenie, dopiero potem rozpoczyna samodzielną pracę na stanowiskach.
Amrest SP. Z O.O. - 2018-02-14 - Marki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów, tortilli, kapsalonów.
TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-12 - Bielsk Podlaski (podlaskie)