KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach:13.00-23.00Praca na 1/2 etatu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3015
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe mile widziane
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
danePracodawcy_nip: 7881837657
danePracodawcy_regon: 301520703
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, świadectwa pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: nowotomyski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3015
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971175
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Irena Wójcik- Śliwa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 29.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f27297632b02e68a3280566cce436ffc
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2017-03-22 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, komponowanie menu, wprowadzanie nowych potraw.Praca na czas określony: min. 3 latapraca w systemie dwuzmianowym od 10 do 18 oraz od 14 do 22.00. Praca w lokalach przy ul. Rybackiej oraz Grunwaldzkiej i Hubskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Koordynacja prac zespołu, zajmowanie się planowaniem i organizacją projektu, monitoring projektu.
Gremi Sp. Z O.O. - 2017-01-05 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Osowiec (podlaskie)
Kucharz kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w kuchni; prace porządkowe; gotowanie; obsługa klienta; przygotowywanie obiadów i fast food-ów.
RENATA JAKUBIAK FHU HD-PROJEKT - 2017-06-13 - Osolin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Ziębice (dolnośląskie)
pełna obsługa gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zamówienia towaru, remament
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięsa, prawidłowe przechowywanie art. spozywczych i produktów kulinarnych, znajomośc receptur i przepisów kulinarnych. Poczucie estetyki, podzielność uwagi, znajomość podstawowych zasad BHP oraz zagadnień higieniczno-sanitarnych.
Jan Chmielarz Firma Rekreacyjno - Rozrywkowa " DONER-HOP" - 2016-12-14 - Konradów (śląskie)
przygotowanie potraw, deserów,zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Pod Strzechą Robert Markowski - 2018-03-13 - Łuków (lubelskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w Staroźrebach w godzinach 9-16.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2019-11-18 - Staroźreby (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Ustroń (śląskie)
Praca przy instalacjach elektrycznych na różnych obiektach. Praca jednozmianowa w godz. 6.30-14.30 od poniedziałku do piątku na terenie Bielska-Białej i okolic.
INSTALATORSTWO ELEKTRYCZNE S. C. J. KUBICA & W. SOŁCZYKIEWICZ - 2016-04-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
Prowadzenie dokumentacji biurowej w firmie transportowej, tworzenie dokumentacji w Excelu
MAXI TRUCK - 2016-04-15 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Przasnysz (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez OHP - 2020-08-25 - Biecz (małopolskie)
Utrzymanie czystości w komórkach BCM Brzeg
Brzeskie Centrum Medyczne SP.ZOZ - 2019-06-13 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfikacji stanowiska. Dbałość o przestrzeganie procedur HACCP.Praca od pon. do pt. oraz w dni wolne od 5:00 do 13:00 lub od 13:00 do 21:00
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2019-05-20 - Syrynia (śląskie)
- dobór surowców i półproduktów (które wykorzystuje się do przygotowywania potraw)- obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców- obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni- koordynowanie pracy w kuchni- pobieranie próbek przed wydaniem posiłków
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: Adana Kebab, Dolma, Sarma, Manty, Kofte; przygotowywanie sosów, napojówpraca dwuzmianowa w godz. 10.00-21.00
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kosmetyczka
GABINET MASAŻU Jolanta Maria Hardt - 2017-12-28 - Gołubie (pomorskie)
GOTOWANIE DAŃ I WYDAWANIE POSIŁKÓW
PRZYSTANEK TLEŃ SP. Z O.O. - 2020-02-27 - Osie (kujawsko-pomorskie)
Organizacja pracy w kuchni, tworzenie karty menu i wprowadzanie dań, przygotowywanie dań i posiłków kuchni jordańskiej
kontakt przez PUP - 2020-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
produkcja elementów plastikowych, kontrola jakości, obsługa programu komputerowego TRAKT; pracodawca organizuje bezpłatny dojazd z Pabianic do miejsca pracy w Konstantynowie Łódzkim;
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Wymagane min. roczne doświadczenie pod ziemią. Proste prace przy wierceniu otworów. Kontakt osobisty z pracodawcą.
ENCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)