KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach:13.00-22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3015
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe mile widziane
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
danePracodawcy_nip: 7881837657
danePracodawcy_regon: 301520703
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, świadectwa pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: nowotomyski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3015
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971175
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Irena Wójcik- Śliwa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 29.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4fa8cb49c7e813fd77797dcb98e9b53
Podobne oferty pracy
szycie cholewek na maszynach
AMULET Firma Obuwnicza Przemysław Wasilewski - 2017-01-10 - Łuków (lubelskie)
praca zwiazana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-09-10 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Obsluga klienta, przygotowywanie posiłków. Praca 12/24
Dorota Miśkowiec ABRAKEBABRA - 2018-08-21 - Kęty (małopolskie)
praca w restauracji szybkiej obsługi. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni. Gwarantowane szkolenie stanowiskowe.
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka wstępna od surowca do produktu z wykorzystaniem urządzeń gastronomicznych, dobrze widziana umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego; sporządzanie potraw i napojów zgodnie z recepturami i obowiązującą w Karczmie technologią; utrzymanie w czystości narzędzi, naczyń, sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza; wykonywanie prac zleconych przez przełożonego, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania Karczmy.
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2016-02-25 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
jw
English Pub Kotrys Kacper - 2017-11-28 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, obsługa klienta, wydawanie posiłków
RESTAURACJA OLEŃKA Maria Majewska - 2019-10-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni rosyjskiej i tureckiej zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
HAD.MAR Sp.z o.o. - 2019-12-18 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-05-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie kuchni wietnamskiej - 70 dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-08-12 - Tczew (pomorskie)
Obsługa klienta II zmiany 9-17/15-23 lub 2 dni pracy 2 dnia wolnego Wynagrodzenie od 1850zł brutto uwarunkowane od umiejętności i doświadczenia.
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-08-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotoywawanie marynat, mięs kurczaków, krokodyla, strusia, ryb i owoców morza
kontakt przez PUP - 2020-04-16 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są najpierw o kontakt telefoniczny 514 553 500.
TOSCANA s.c. - 2018-01-29 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dębica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowców, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Bramki (mazowieckie)
Przygotowywanie poisłków i pakowanie CATERINGu. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Zbąszyń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-12 - Lubin (dolnośląskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
współorganizowanie kształcenia integracyjnego w szczególności zajęcia rewalidacyjne
Przedszkole Niepubliczne BAŚNIOWY RAJ - 2018-10-29 - Kielce (świętokrzyskie)
Prace gospodarcze i porządkowe na terenie budowy
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Przy Szosie Sępoleńskiej (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-07-31 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Obsługa klientnów, praca w restauracji, stołówce, obsługa imprez, praca ul. Bydgoska lub al. 3 Maja.
JAN KOCOŃ PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "KOCPOL" - 2019-12-17 - Kraków (małopolskie)
kucharz
ALIANNS GASTRONOMIA Małgorzata Sobieska zu Schwarzenberg - 2016-01-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
strzyżenie damsko- męskie; modelowanie włosów; czesanie fryzur okolicznościowych; wykonywanie koloryzacji podstawowych; baleyage i koloryzacja nowymi technikami; kręcenie trwałej; różnego typu regeneracja włosów; umiejętność rozpoznania rodzaju włosów
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Gorlice (małopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porządku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Jawor (dolnośląskie)