KUCHARZ Zaździerz oferta pracy OŚRODEK REKREACYJNO-REHABILITACYJNY LEŚNY ZAKĄTEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie menu. Przygotowywanie potraw zgodnie z menu, obsługa urządzeń kuchennych. Dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca na terenie Ośrodka w Zaździerzu, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Zaździerz (mazowieckie)
Pracodawca: OŚRODEK REKREACYJNO-REHABILITACYJNY LEŚNY ZAKĄTEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-520 Zaździerz, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie menu. Przygotowywanie potraw zgodnie z menu, obsługa urządzeń kuchennych. Dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca na terenie Ośrodka w Zaździerzu, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wysokość wynagrodzenia do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaździerz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1419
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łąck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
OŚRODEK REKREACYJNO-REHABILITACYJNY LEŚNY ZAKĄTEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7743251654
danePracodawcy_regon: 38517157100000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Medyczna 8/209, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m. Płock
danePracodawcy_kodPowiatu: 1462
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Płock
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968687
Ulica pracodawcy: Medyczna
Numer budynku pracodawcy: 8
danePracodawcy_nrLokalu: 209
Profil działalności pracodawcy: Działalność fizjoterapeutyczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1d597dec8a57ef943a963ecd6b366ada
Podobne oferty pracy
dostarczanie przesyłek kurierskich zleconych przez GLS na terenie woj. świętokrzyskiego i mazowieckiego.
MYORI Sp. z o.o. - 2017-04-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
RefDo30przygotowanie posiłków gotowych (dań i zup) według ściśle okreśłonych receptur
EAT-ME Sp. z o. o. - 2018-10-24 - Piaseczno (mazowieckie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Jarosław (podkarpackie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2019-03-04 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast i napojów i deserów wg. ustalonych norm i receptur gastronomicznych, porcjowanie, dekorowanie i wykańczanie przygotowanych potraw oraz wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-11-28 - Lublin (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Białystok (podlaskie)
Instalacje elektryczne , alarmowe , domofonowe
ELEKTRO SYSTEM Piotr Kołodziej - 2020-07-16 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Prowadzenie napraw i konserwacji maszyn budowlanych.
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Ceków (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-07-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliksów (wielkopolskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z recepturami ormiańskimi, gruzińskimi, kaukaskimi
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie piłków slow food od podstaw.
Jakub Witek STREET-ART - 2018-04-18 - Nowa Sól (lubuskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
1. Przygotowanie potraw, wydawanie potraw.
Restauracja "Kargul" - 2018-05-09 - Łęczyca (łódzkie)
- przygotowanie posiłków dla Mieszkańców w oparciu o ustalone receptury, ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu- dochowanie wymogów wagowych oraz kaloryczności przygotowywanych posiłków- mile widziana umiejętność przygotowywania ciast i wyrobów garmażeryjnych
Dom Pomocy Społecznej im. św. Franciszka Salezego - 2019-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Okładziny ścienne, przygotowywanie ścian, przycinanie płytek, formowanie spoin, wykonywanie cokolików, licowanie cokołów, parapetów itp, wykonywanie posadzek
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2020-09-21 - Tarnów (małopolskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur orientalnych, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnej czystości godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-09-26 - Opole (opolskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-17 - Słomniki (małopolskie)
Gotowanie potrawPrzygotowywanie produktówCatering
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Gonice (wielkopolskie)
WYRABIANIE PIZZY, PRZYGOTOWYWANIE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA :WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KRĘCENIA PIZZY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, PRACA W PRZEDZIALE GODZINOWYM 11-17; 17-22
PIZZA TEAM JUSTYNA DROZD - 2018-12-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (śląskie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, kapsalonów, zapiekanek, sałatek oraz przyprawianiu i nabijaniu kurczaków do rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa urządzeń grzewczych, gazowych i elektrycznych, dodatkowo wymiana frytury i butli gazowych. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Straszyn (pomorskie)
-
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS - 2020-07-03 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Sanok (podkarpackie)
.
NIKA Paulina Stelmaszyk - 2016-04-07 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)