KUCHARZ Zawoja oferta pracy F.H.U."STYRNOL" - WITOLD BUDZOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw, przyjmowanie zam贸wie艅 towaru.
Data publikacji: 2020-05-25
Lokalizacja: Zawoja (ma艂opolskie)
Pracodawca: F.H.U."STYRNOL" - WITOLD BUDZOWSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Podry偶owana 2035, 34-223 Zawoja, powiat: suski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw, przyjmowanie zam贸wie艅 towaru.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawoja
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: suski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1215
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawoja
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak, kierunek: Kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagany rok do艣wiadczenia na stanowisku kucharz.
Nazwa pracodawcy: F.H.U."STYRNOL" - WITOLD BUDZOWSKI
danePracodawcy_nip: 5521177347
danePracodawcy_regon: 070945192
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Suchej Beskidzkiej
Adres pracodawcy:
Podry偶owana 1332, 34-223 Zawoja, powiat: suski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: suski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1215
Gmina pracodawcy: Zawoja
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zawoja
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0077356
Adres strony pracodawcy: www.styrnol.com.pl
Ulica pracodawcy: Podry偶owana
Numer budynku pracodawcy: 1332
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: karczma
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Suchej Beskidzkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 25.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8c72ec3ee7491a02cb7c1326ed55b301
Podobne oferty pracy
- sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi;- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi;- prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych; okres zatrudnienia 01.09.2019-31.08.2020; godz. pracy 6-14, 14-22
"TOURTREND" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-19 - Strzelinko (pomorskie)
Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy Prace wg standard贸w
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
PPUH BIRMEX - O艢RODEK WCZASOWY LAGUNA - 2016-05-11 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-12-09 - Muczne (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, sprz膮tanie miejsca pracy
ILYAS G脰KMEN DENIZ DONER KEBAB - 2019-04-04 - Turek (wielkopolskie)
przygotowanie i produkcja wyrob贸w oraz p贸艂produkt贸w kulinarnych jak rownie偶 sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju ciasat , napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i arabskiej. Obr贸bka mi臋sa, warzyw i owoc贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przyjmowanie i wydawanie towaru, sporz膮dzanie raport贸w oraz rejestrowanie towaru, dbanie o porz膮dek na terenie magazynu
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Radomsko (艂贸dzkie)
Praca produkcyjna w kuchni:- obr贸bka mi臋sa, warzyw, owoc贸w, grzyb贸w, produkt贸w mlecznych, gotowanie, pieczenie- wydawanie gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Miszewko (mazowieckie)
Produkcja, przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych i napj贸w w plac贸wce gastronomicznej, dbanie o czysto艣c urz膮dze艅 kuchennych i naczy艅 do serwowania potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 12:00-24:00
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej, dwie zmiany (6-14,14-22). R贸wnowa偶ny system czasu pracy, umowa na czas okre艣lony.Miejsce pracy: Lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa we Wroc艂awiu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-12-14 - Tczew (pomorskie)
Oferta sta偶u dla zarejestrowanych os贸b bezrobotnych do 29 roku 偶ycia w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozw贸j (PO WER)
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 w restauracji "Ober偶a" w Lubinie
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO- US艁UGOWE "LUBINPEX" SP. Z O.O. - 2020-07-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - 呕ywiec (艣l膮skie)
-przygotowanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w,-obr贸bka wst臋pna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - 艁ob偶enica (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw z menu
JACEK ADACH PIZZERIA "TROPKA" - 2018-09-18 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie.praca w soboty , niedziele i 艣wi臋ta, pracza w godzinach 12.00 - 22.00Umowa zlecenie, ilo艣c godzin w miesi膮cu oko艂o 160zatrudnienie na min. 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Naprawa, diagnozowanie i instalowanie urz膮dze艅 elektrycznych. Regulacja parametr贸w pracy. Konserwacja, znajomo艣膰 zagadnie艅 z zakresu sterowania maszyn i elektryki. Umiej臋tno艣膰 czytania schemat贸w elektrycznych.
MAZURSKIE MEBLE SZYNAKA INTERLINE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-29 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,obr贸bka wst臋pna mi臋sa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
x
FUNDACJA AKTYWNO艢CI REGIONALNYCH - 2017-02-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wroc艂awiu.
Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-11-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne sporz膮dzanie nowych potraw wg receptur i przepis贸w szefa kuchni (obrobka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrob贸w; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deser贸w i regionalnych napoj贸w; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na kuchni.I zmiana godz. pracy 12.00-22.00
Ciao Bella NATALIA HAJDAMOWICZ - 2020-09-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
monta偶, naprawa, przegl膮d urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Lubin (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dzen gastronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-10-01 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w,
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)