KUCHARZ Zawada oferta pracy DERSŁAW Sp. z o.o. Zawada
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - umiejętność gotowania,- przygotowywanie posiłków, - wydawanie posiłków
Data publikacji: 2020-10-09
Lokalizacja: Zawada (świętokrzyskie)
Pracodawca: DERSŁAW Sp. z o.o. Zawada
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:28-230 Zawada 26, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- umiejętność gotowania,- przygotowywanie posiłków, - wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawada
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2612
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Połaniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: DERSŁAW Sp. z o.o. Zawada
danePracodawcy_nip: 8661287451
danePracodawcy_regon: 830283254
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
28-230 Zawada 26, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: staszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2612
Gmina pracodawcy: Połaniec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zawada
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0803696
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.10.2020
Oferta pracy ważna do: 09.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ccd6ba6392035d4312301e2c93add0c3
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, ZAPIEKANEK
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Dębica (podkarpackie)
-Przygotowywanie posiłków,-Zarządzanie personelem,-Kontakt telefoniczny 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
- przyjmowanie towaru – sprawdzenie, czy rodzaj, ilość i jakość są zgodne z dowodem nadania otrzymanym od dostawcy;- przechowywanie towaru – decydowanie o rozmieszczeniu w magazynie, zabezpieczenie przed pożarem, zalaniem itp.;- utrzymywanie w czystości magazynu i porządkowanie składowanych przedmiotów;- wydawanie towaru odbiorcom;- informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów, inwentaryzowanie;- sortowanie, paczkowanie, etykietowanie towaru;- prowadzenie dokumentacji magazynowej.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Łódź (łódzkie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBAŁOŚĆ O STANOWISKO PRACY, WKŁAD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ I INNYCH NARODÓW, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ, DAŃ KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAIŃSKIEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE POWYŻEJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, potraw, obsługa maszyn i sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Drogomyśl (śląskie)
Obługa klienta, przygotowywanie kebabów, sosów i sałat- kuchnia turecka.
kontakt przez PUP - 2020-06-12 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków (śmniadania, obiady, kolacje) według receptur. Praca zmianowa w godz. 6.00 - 20.00 od poniedziałku do niedzieli w Jaworzu. PRACA SEZONOWA, DO KOŃCA WRZEŚNIA 2016 R.
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-27 - Jaworze (śląskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-06-14 - Józefów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, miejsce wykonywania pracy Sierpc, ul. Narutowicza 64, spotkanie informacyjne z pracodawcą w PUP Sierpc w dniu 04.03.2016 o godz. 10.00 w pok.11
"CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA I. WIERZBICKA" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-02-24 - Sierpc (mazowieckie)
oferta subsydiowana
kontakt przez PUP - 2020-04-10 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Zduńska Wola (łódzkie)
Pomoc w opiece nad dziećmi i w pracach gospodarskich. Przygotowywanie posiłków. Czynności porządkowe.
Europejska Fundacja na Rzecz Osób Potrzebujących Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza typu Rodzinnego "NASZ NOWY DOM" - 2018-08-24 - Kleniew (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie potraw, dbanie o środowisko pracy
kontakt przez PUP - 2020-06-23 - Stanowice (dolnośląskie)
Dbałość o szczegóły, estetykę serwowanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy, współpraca z szefem kuchni w opracowywaniu receptur,wprowadzanie ich do programu gastronomicznego.Miejsce pracy: Wrocław Paasaż GrunwaldzkiKontakt kandydatów z pracodawcą:789-014-791
P&T INVESTMENT SP. Z O.O. S.K. - 2016-06-16 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa stacji paliw
H.P. Rybicki Sp. z o.o. - 2016-09-21 - Stargard (zachodniopomorskie)
Prace porządkowe, utrzymanie porządku, drobne prace remontowe i naprawcze, prace magazynowe, przyjmowanie , wydawanie towarów, rejestrowanie wydań.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ART-BUD JAN LACHOWSKI - 2017-10-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Staż dla os. do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Prace gospodarcze i porządkowe , układanie chodników.
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Barwice (zachodniopomorskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-12-12 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
rozdrabnianie warzyw na tarce; krojenie i sporządzenie kebaba za pomocą noża; obsługa kasy fiskalnej; praca w godz.: 10-18 lub 14-22
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-03-02 - Opole (opolskie)
Pieczenie, gotowanie, przygotowywanie potraw, rozdzielanie pracy pomiędzy pracowników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Osłonino (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków,organizacja pracy pomocy kuchennej
NIRO Sp. z o.o. - 2016-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej, obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Stargard (zachodniopomorskie)
Zarządzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posiłków, działania administracyjne
MULTIMER sp. z o.o. - 2019-09-09 - Czystebłota (kujawsko-pomorskie)
Robienie dań z grila i burgerów, wypiek pizzy bez blachy. Okres próbny 3 m-ce, docelowo umowa na czas nieokreślony, Godz. pracy 9-22. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-20.
"The William Wallace" whisky bar & burger Anna Gojżewska - 2018-07-17 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SADKOWO Spółka z o.o. "WOJCIECHY" - 2017-05-05 - Bieniasze (warmińsko-mazurskie)
1. Przygotowywanie obiadów domowych 2. Przygotowywanie przystawek na przyjęcia bankietowe3. Przygotowywanie iserwowanie dań na przyjęcia bankietowe 4. Kontakt z dostawcami, odbiór dostaw, organizacja magazynowania żywności
Saffron Paweł Modzelewksi - 2019-08-28 - Łódź (łódzkie)