KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, nadzór nad pracą w kuchni.Praca na samodzielnym stanowisku.
Data publikacji: 2020-05-26
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszary 11, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, nadzór nad pracą w kuchni.Praca na samodzielnym stanowisku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia, do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: osoba samodzielna
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan
danePracodawcy_nip: 9220006883
danePracodawcy_regon: 006057633
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.05.2020
Oferta pracy ważna do: 25.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8a42108efc880d12a3d2755d164d0954
Podobne oferty pracy
produkcja tortilli. Praca w godz. 8-16, pon.-niedz.
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Radom (mazowieckie)
CZYNNOŚCI ADMINISTRACYJNO-BIUROWE ( WPROWADZANIE DANYCH, SEGREGACJA DOKUMENTÓW, TWORZENIE ZESTAWIEŃ I PREZENTACJI ITP.ROZLICZANIE ZLECEŃ PRODUKCYJNYCH W SYSTEMIE
KÖNIG METALL POLSKA SP. Z O.O. - 2016-12-29 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków
CITY PARK POZNAŃ Sp. z o.o., Sp. komandytowa - 2016-09-23 - Poznań (wielkopolskie)
- lepienie pierogów chinkali- przygotowywanie chacapuri, kuary, odżachuri- przygotowywanie zup np. charczo,chanlama, kuczmaczi- udział w projektowaniu menu
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów ośrodka, zarządzanie podległym personelem. Umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia.
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY NZOZ "EWA" STANISŁAW WIENCEK - 2019-02-19 - Ustka (pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-01-17 - Rzeszów (podkarpackie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, w szczególności przygotowywanie sushi, tworzenie własnych przepisów, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikam
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie czynności związanych ze stanowiskiem: Przygotowywanie posiłków zgodnie z dobrą praktyką produkcyjną i higieniczną, znajomość żywienia dzieci od 0-18 lat porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanie czystości stanowiska pracy,Godziny pracy 7-15; 6-18
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Olsztynie - 2020-07-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań,dbanie o prawidłowe magazynowanie produktów,zapewnienie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,zapewnienie wysokiej jakości produktów
Gospoda pod Kogutem Gąsiorek Milena - 2017-03-07 - Zawonia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, regionalnej, znajomość przepisów i potraw kuchni indyjskiej
INDO POLISH HOSPITALITY & TRADE SERVICES Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Wołomin (mazowieckie)
Edukacja wczesnoszkolna klasa II-III.
Stowarzyszenie Rozwoju Justynówki i Okolic - 2017-08-10 - Justynówka (lubelskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - Głowno (łódzkie)
1. pobieranie i ocena surowców, półproduktów do produkcji, 2. obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), 3. gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, 4. wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, 5. posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami gastronomicznymi i ich bieżąca konserwacja, 6. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne konfekcjonowanie gotowych dań, 7. utrzymywanie czystości.
IJK S.A. - 2020-01-15 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa sali, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2016-12-29 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków regionalnych, domowych, organizacja imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Mielnik (podlaskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych - dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem, OFERUJEMY: stabilną pracę w zgranym zespole, pracę w profesjonalnie wyposażonej kuchni, umowę o pracę, możliwość pracy w trybie zmianowym; pracodawca oferuje przeszkolenie do wykonywania obowiązków; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2020-08-07 - Rudziniec (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości
KABI BAR Karolina Ufnowska - 2019-08-08 - Czersk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz.7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Podgaje (wielkopolskie)
PRODUKCJA MEBLI, MONTAŻ MEBLIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE STOLARZ (SKĘCANIE MEBLI I ICH MONTAŻ) PRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymiana i naprawa opon, wymiana oleju, klocków/tarcz hamulcowych.
Mariusz Danielczak MAR-GUM - 2020-04-28 - Leszno (wielkopolskie)
Praca wspierająca naukę dzieci
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA IM.MARII KONOPNICKIEJ BOGUSŁAWA MYSIORSKA-WOLNY - 2019-10-23 - Brzoskwinia (małopolskie)
pomoc kucharza
kontakt przez OHP - 2019-12-03 - Polska Cerekiew (opolskie)
praca na stanowisku pomocnika ślusarza
P.P.U.H. JUR-JAC Jerzy Świerczek, Andrzej Pysz S.C. - 2015-11-18 - Pszczyna (śląskie)
Praca w kuchni - przygotowywnie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "IWONA" SOŚNIE - 2015-12-01 - Sośnie (wielkopolskie)
GotowaniE i przygotowywanie posiłków. Praca od 8-16/12-20/14-22
Bar Restauracyjny-Iskierka - 2020-02-10 - Opole (opolskie)