KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu, obsługa gości indywidualnych i grup
Data publikacji: 2020-08-19
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu, obsługa gości indywidualnych i grup
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęć do pracy, mile widziane doświadczenie w pracy w kuchni
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
danePracodawcy_nip: 9222046088
danePracodawcy_regon: 950435640
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - Hotel Senator
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 19.08.2020
Oferta pracy ważna do: 18.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?745dbb4fa87ec66ca170c0079b4a7eb1
Podobne oferty pracy
praca w kuchni; przygotowanie potraw zimnych, obróbka mięsa, gotowanie zup potraw, wyrabianie ciasta do pizzy, pieczenie pizzy.Praca w godz. 6-14 i 14-22 (również weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Przysucha (mazowieckie)
praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków; 7 dni w tygodniu, praca w internacie;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie menu, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2020-08-18 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń, organizacja i obsługa imprez okolicznościowych
NASZA KARCZMA Bogusława Berger - 2018-10-26 - Milicz (dolnośląskie)
Porcjowanie, tworzenie i dekorowanie potraw, uitrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Przemyśl (podkarpackie)
Gotowanie, tworzenie menu dla potrzeb klienta
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Świdnica (lubuskie)
praca w kuchni: przygotowywanie posiłków - gotowanie, ocena surowców do produkcji - właściwe nimi gospodarowanie, inne nie wymienione prace na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Białe (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchnii orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Malbork (pomorskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Gorlice (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy wzoszeniu ścian, prace porządkowe,
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Leśnica (świętokrzyskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2019-01-24 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Sprzedawca w stacji paliw. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, badania sanepid.Sprzedaż na stacji paliw.
GORTEX ADAM GÓRSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-09 - Nowy Sącz (małopolskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, przygotowywanie półproduktów, sprzątanie.
"BIM-1" PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCJI, HANDLU I USŁUG S.C. DANUTA BOLIBOK, MICHAŁ MAZUR - 2018-08-01 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie posiłków
ZOOM NATURY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-18 - Janów Lubelski (lubelskie)
Sprzedawca w sklepie kosmetycznym.
kontakt przez PUP - 2015-10-16 - Sierakowice (pomorskie)
Wymagane wykształcenie min. średnie, kierunek rehabilitant/fizjoterapeuta. Praca w terenie w miejscu zamieszkania podopiecznego. Kontakt osobisty z pracodawcą.
Śląski Oddział Okręgowy PCK w Katowicach Oddział Rejonowy PCK w Rybniku - 2016-08-11 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw, imprez okolicznościowych i bankietów
REZYDENCJA SANDOMIERSKA Janusz Zybała - 2016-12-16 - Lenarczyce (świętokrzyskie)
-
Usługi Transportowe Arkadiusz Dzienisz - 2015-11-30 - Lipusz (pomorskie)
przygotowywanie potraw
P.P.H.U. Pod Papugami Tadeusz Golińczak - 2017-10-24 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, dbanie o stanowisko pracy, organizowanie pracy w kuchni, dbanie o smak i wygląd potraw, dbanie o stan techniczny urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Częstochowa (śląskie)