KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
Data publikacji: 2016-08-09
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny przed spotkaniem.CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 10-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.08.2016
Oferta pracy ważna do: 08.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ORAZ PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Skierniewice (łódzkie)
- przygotowywanie( posiłków żywienie zbiorowe)
KOLEJOWE PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-WYPOCZYNKOWE "NATURA TOUR" Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 2100 zł brutto + premia od 300 zł do 700 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowości(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (małopolskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2016-06-13 - Leżajsk (podkarpackie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie pizzy i fastfoodów, dbanie o porządek w miejscu pracy
PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE - 2016-04-01 - Pogwizdów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
Nauczanie języka polskiego w szkole podstawowej i klasach gimnazjum
Szkoła Podstawowa w Przecławiu - 2018-06-27 - Przecław (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2018-01-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca w pracowni reklamy
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty w siedzibie firmy w dniu 23.11.2016 r. w godz. od 10.30-12.00.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-11-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-09-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowanie stanowiska i narzędzi,- Ustawianie parametrów i nadzorowanie pracy obrabiarek skrawających,- Obsługa przyrządów i narzędzi pomiarowych,- Obliczanie tolerancji wykonywanych detali,- Przezbrajanie maszyny,- Kontrola stanu technicznego maszyny.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Łódź (łódzkie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Milicz (dolnośląskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań, uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów,stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Praca w kuchni pod nadzorem szefa kuchni
A&A Bugaj Anna - 2016-01-29 - Pewel ślemieńska (śląskie)
Przygotowywanie pizzy dbanie o porządek swojego stanowiska odbieranie telefonów od klientów przygotowywanie zamównień towaru. Możliwość nawiązania umowy o pracę na cały etat.Miejsce wykonywania pracy : punkty gastronomiczne w Łobżenicy lub Wyrzysku
MARCIN ZYŚK GASTRONOMIA-HANDEL-USŁUGI "ATOL" - 2017-09-07 - Wyrzysk (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-09-01 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pon-Pt 7.00-15.00
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Opole (opolskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
instalacje wodno-kanalizacyjne i c.o. sieci zewnętrzne
Usługi Hydrauliczne Figurski Radosław - 2016-08-19 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar Rodzinny Jacek Gliński - 2016-09-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca na kuchni
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
jw
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-04-27 - Zygry (łódzkie)
Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj:mycie,obieranie,czyszczenie
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Nowy Sącz (małopolskie)