KUCHARZ Zagórz oferta pracy Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16,4 PLN
Zakres obowiązków: do uzgdn.
Data publikacji: 2018-11-22
Lokalizacja: Zagórz (podkarpackie)
Pracodawca: Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-540 Zagórz 4, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgdn.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 16,4 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 16.40 zł. za godzinę
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zagórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 16,4 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 6
Nazwa pracodawcy:
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Osiedlowa 4, 36-200 Brzozów, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: brzozowski
Gmina pracodawcy: Brzozów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brzozów
Ulica pracodawcy: Osiedlowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: handel detal.- sprzedaż art. spożywczo - przem.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.12.2018
Oferta pracy ważna do: 21.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
serwis urządzeń przemysłowych, prace remontowe i naprawcze. Praca 8-12 godzin dziennie na terenie Polski
PAWEŁ BRODA PPH WOBAT - 2016-09-30 - Kraków (małopolskie)
pomoc przy załadunku, pakowanie materiałów, prace pomocnicze na magazynie
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków, sprzedaż posiłków i napoi
MAŁGORZATA ZALEWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-09-07 - Świętoszów (dolnośląskie)
wyrób pizzy i dowóz do klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-05-15 - Jantar (pomorskie)
dokonywanie zakupów materiałów i usług do produkcji, nadzór nad dostawą
"VITKOVICE MILMET" S.A. - 2017-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
produkcja pizzy
SAVONA BOŻENA NIEWIŃSKA I EWA NIEWIŃSKA-MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2016-02-01 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca - ul. Czerwone Maki w godz. 7-15.
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja "Staromiejska" Małgorzata Kandefer, Krzysztof Kandefer, Spółka Cywilna - 2017-02-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
wg. stanowiska
PPHUGK "U Henryka" Restauracja 'SKARPA' w Sejnach - 2019-02-13 - Sejny (podlaskie)
jw.
AIA Poland Anna Pietrzak - 2017-11-07 - Zakopane (małopolskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca 1 zmianowa 14:00-22:00,-Wynagrodzenie od 2000 zł netto-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2016-11-08 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZADZANIE DAŃ Z KARTY M,ENU DLA KLIENTÓW OBCOJEZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY
FHU "REKIN" Wojciech Schweitzer - 2017-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Wykonywanie napraw serwisowych ( gwarancyjnych i pogwarancyjnych) wyrobów i urządzeń próżniowych w Zakładzie i u klienta
Zakład Techniki Próżniowej "TEPRO" S.A. - 2017-01-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2018-07-24 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
samodzielny montaż systemów Heradesign, Ecophon, Acoustic Systems
P.H.U. "R-BUD POMORZE" Tomasz Rossa - 2016-04-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2017-05-18 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Niepołomice (małopolskie)
jw
PRZEDSZKOLE NR 1 - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
BALLI-ILHAMI EKINCI - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
...
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Koło (wielkopolskie)
- Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Pomoc podczas przygotowywania potraw (obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy). Pomoc w obsłudze bufetu. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym. Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy. Wykonywanie szeroko rozumianych czynności porządkowych (w tym: utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego). Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.- Miejsce wykonywania pracy: Teren całej Polski.- Wynagrodzenie: 13,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie do końca 2018 r. z możliwością przedłużenia. Zlecenie wykonywane 38,5 godz./tyg. (154 godz./m-c).- Wykonywanie zlecenia w godzinach zbliżonych do tradycyjnego 2 zmianowego systemu + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w pracy na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska wraz z ważnymi badaniami do celów sanitarno-epidemiologicznych; znajomość ogólnych zasad funkcjonowania obiektów małej i dużej gastronomii; predyspozycje do pracy fizycznej; dbałość o najwyższą jakość i smak posiłków; sumienność, punktualność; gotowość do: relokacji (zmiany miejsca zamieszkania), częstej zmiany miejsca pracy (praca w różnych lokalizacjach na terenie Polski w zależności od zapotrzebowania).
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Katowice (śląskie)
przyjęcie towaru,rozwożenie towaru ,opakowanego produktu gotowego,krojenie pieczywa
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne "MAT-PIEK" Spółka Cywilna Renata Matuska, Bartosz Matuska - 2017-09-28 - Jabłonna (wielkopolskie)
Smażenie, przygotowywanie potraw: mięso drobiowe, frytki, ziemniaki, surówki, wykonywanie świeżych soków. Praca Zduńska Wola ul. Łaska 51 lub ul. Łaska 143/145
O.K. Chicken Arkadiusz Wdowiński - 2018-01-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań, mile widziane doświadczenie; zakrtes obwiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, dwie zmiany, godziny do uzgodnienia, miejsce pracy Gliwice Rynek lub Łącza ;
KLUB BIZNESMENA DANUTA WOLNY-NAUM - 2018-06-27 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Płońsk (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tuplice (lubuskie)