KUCHARZ (ŚWIĘTOSZÓW) Świętoszów oferta pracy MAŁGORZATA ZALEWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE
Stanowisko: KUCHARZ (ŚWIĘTOSZÓW)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy i posiłków, sprzedaż posiłków i napoi
Data publikacji: 2018-09-07
Lokalizacja: Świętoszów (dolnośląskie)
Pracodawca: MAŁGORZATA ZALEWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ułańska 9, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie pizzy i posiłków, sprzedaż posiłków i napoi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Umowa na okres próbny na 1 m-c z mozliwością przdłużenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (ŚWIĘTOSZÓW)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętoszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Osiecznica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Możliwość przyuczenia do zawodu, chęci do pracy
Nazwa pracodawcy:
MAŁGORZATA ZALEWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Ułańska 9, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 9:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Osiecznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętoszów
Ulica pracodawcy: Ułańska
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2018
Oferta pracy ważna do: 06.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kucharz (praca w barze na 1/2 etatu)praca w przedziale godz. 9-19.
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-08-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Rogóżno (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków obiadowych, utrzymanie czystości, zarządzanie towarem.
LUDOWY KLUB SPORTOWY NAROŻE JUSZCZYN - 2017-08-24 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Bychawa (lubelskie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz ich serwowanie.-znajomość receptur kuchni orientalnej-doczytywanie przepisów kuchni orientalnej ,konieczność porozumiewania się z pozostałymi pracownikami-cudzoziemcami
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Koluszki (łódzkie)
Zgodnie z umową.
P.P.H.U. TOMASZ ROGALA - 2016-05-12 - Ostrów (podkarpackie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)
przygotowaywanie potraw śniadaniowych na ciepło i zimno zgodnie ze standardami hotelu, wykonywanie drobnych prac przygotowawczych do menu głównego, dbanie o czystość stanowiska pracy
HOTEL KRZYSKI W TARNOWIE EWA GABRYŚ - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz- obiady domowe, kuchnia polska. Możliwe również zatrudnienie na 1/2 etatu.
TWIST KRYSTYNA BŁASZCZYK, SZYMON BŁASZCZYK S.C. - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
GOŚCINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara - 2017-03-20 - Zamość (lubelskie)
w/g potrzeb
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2017-10-10 - Kielce (świętokrzyskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-19 - Karczowiska (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Catering Prima- Smak Katarzyna Niesłony - 2017-03-29 - Raszowa (opolskie)
kierowanie pracą w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (podkarpackie)
- przyjmowanie produktów z magazynu żywnościowego,- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu- dbałość o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-06-13 - Czerwieńsk (lubuskie)
Przygotowywanie potraw wg. opracowanych receptur, nadzór nad jakością i świeżością składników, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP. Praca około 126 godzin miesięcznie od poniedziałku do niedzieli w godzinach 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Otrębusy (mazowieckie)
kontakt, obsluga klienta, przygotowanie posiłków z menu lokalu, znajomość specyfiki kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wspólnie z szefem kuchni, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów i naczyń kuchennych , stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarów żywnościowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-04-26 - Suraż (podlaskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c - 2016-02-24 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków pod nadzorem i przepisami szefa kuchni. Przygotowywanie imprez zamkniętych ( w zespole) do 80 osób.
BARBARA MALEK KARCZMA "NA STROMEJ" - 2017-03-09 - Sulęczyno (pomorskie)
Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze - 2016-09-14 - Pokrzywna (opolskie)
obsługa maszyn CNC - tokarz, frezer, szlifierz - do obróbki metali; czytanie rysunku technicznego; dobór narzędzi, parametrów skrawania, pomiary;
PAFANA Pabianicka Fabryka Narzędzi SA - 2017-01-10 - Pabianice (łódzkie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Piekary Śląskie (śląskie)