KUCHARZ (ŻAGAŃ-OBOZOWISKO KARLIKI) Żagań oferta pracy 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie
Stanowisko: KUCHARZ (ŻAGAŃ-OBOZOWISKO KARLIKI)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Data publikacji: 2016-05-10
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca wg harmonogramu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (ŻAGAŃ-OBOZOWISKO KARLIKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żagań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Data zakończenia pracy: 30.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- Doświadczenie zawodowe min. 1 rok- Ważne badania sanitarno-epidemiolgiczne - Doświadczenie w przygotowywaniu posiłków w żywieniu zbiorowym
Nazwa pracodawcy: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Saperska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV oraz skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 9-13
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Osiecznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętoszów
Ulica pracodawcy: Saperska
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2016
Oferta pracy ważna do: 16.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta, przygotowanie kebabów, sałat, sosów, mięs, pieczywa, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Tarnów (małopolskie)
Przygotyowywanie posiłków.
STAR DADAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W OLSZTYNIE ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - 2016-04-01 - Ramsowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie - 2018-01-04 - Mława (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, dbałość o przadek w kuchni w magazynach, wykonywanie powirzonych zadań związanych z praca w kuchni
HOTEL CHOJNIK Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zachełmie (dolnośląskie)
wydawanie towaru, dostarczanie towaru do klienta, wydawanie towaru z magazynu
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Racławice (podkarpackie)
Samodzielne przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej, przede wszystkim dań hiszpańskich.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
badanie surowców i wyrobu końcowego, pobieranie próbek, wypełnianie dokumentacji kontrolnej
KONTUR Spółka z o.o - 2016-03-17 - Komarno-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowanie obiadów i poddawanie ich obróbce termicznej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-01-14 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza w kuchni i stołówce KPWPrzygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów, wypiekanie chlebów wg. metod i przepisów litewskich, ukraińskich i gruzińskich.
Zakład Ogrodniczo-Budowlany BAOBAB Marcin Jażdzęwski - 2017-11-23 - Osowa (lubelskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-04-06 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie potraw azjatyckich
Restauracja - Bar "Van Tho" Dang Van Tho - 2015-11-26 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie posiłków
F.H.U. ŻEGLEŃ Kazimiera Żegleń - 2016-06-27 - Skomielna Biała (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według przepisu, pomoc kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni restauracyjnej
Robert Symonowicz PPUH "SYMON" Restauracja "Don Roberto" Frombork - 2016-04-26 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, porcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
PPUH "POLOX" sc Gątarski,Stec - 2018-06-29 - Pstrągowa (podkarpackie)
Zgodny, praca w pociągu typu Pendollino, intercity
Tomasz Żmudowski - Bar Gastronomiczny WARS - 2017-02-27 - Mokre (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków dla uczniów. - Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne (kucharz żywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie przy pracy w stołówce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą na adres szkoły (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZYŃSKIEGO - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
wykonywanie zabiegów na twarzy, dłoniach, pediciure, makijaże, utrzymywanie w czystośći stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2015-04-29 - Oława (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań, wypiek pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2017-08-03 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
- praca ze świeżymi produktami,- instruowanie innych pracowników (demi chef de partie, commis-chef i stażystów), w tym rozdzielanie pracy,- szeroki nadzór nad przydzielonymi stanowiskami,- zapewnienie najwyżej jakości posiłków,- opieka nad towarem oraz chłodniami, nadzór nad zamówieniami,- codzienne przygotowywanie posiłków w restauracji á la carte oraz na bankiety,- udział w naradach dotyczących karty menu, prezentacje towaru,- prowadzenie comiesięcznych inwentaryzacji, wykonywanie raportów
HOTEL BEI SCHUMANN, RESTAURANTS & SPA-TEMPEL GmbH - 2014-04-02 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
Firma Sorba Andrzej Soroko - 2017-05-29 - Skwierzyna (lubuskie)
Sporządzanie potraw, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie półproduktów oraz wyrobów kulinarnych, planowanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Sobieszyn (lubelskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Opoczno (łódzkie)