KUCHARZ Ząbkowice Śląskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz -obróbka wstępna warzyw, mięs- obróbka termiczna warzyw, mięs- przygotowywanie półproduktów do produkcji dań mięsnych, jarskich, półmięsnych- dbanie o porządek na stanowisku pracy
Data publikacji: 2018-10-17
Lokalizacja: Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz -obróbka wstępna warzyw, mięs- obróbka termiczna warzyw, mięs- przygotowywanie półproduktów do produkcji dań mięsnych, jarskich, półmięsnych- dbanie o porządek na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: OD 8:00 - 16:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ząbkowicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Data zakończenia pracy: 21.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Powstańców Warszawy 7, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: wniosek +CV PRACE INTERWENCYJNE - FUNDUSZ PRACY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: ząbkowicki
Gmina pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Powstańców Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.10.2018
Data dodania oferty pracy: 17.10.2018
Oferta pracy ważna do: 22.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
H2Obiadek Joanna Czarniecka - 2018-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Kartuzy (pomorskie)
Kuchania polska domowa
Firma Uslugowo Handlowa "IGLOO" - 2017-03-23 - Sosnowiec (śląskie)
Obróbka wstępna owoców, warzyw, mięsa i ryb. Produkcja przystawek, dań zimnych i ciepłych oraz deserów zgodnie z ustalamy recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw,deserów,koktaili,sałatek,sosów wg tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej,przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastonomii,inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
Vega Food Sp. z o.o - 2016-07-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań dla gości hotelowych w formie bufetowej na podstawie dziennego menu.
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Spółka z o.o. Sp. komandytowa - 2018-10-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków,- dbanie o czystość na stołówce i w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Głowno (łódzkie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jawor (dolnośląskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2017-02-24 - Pajęczno (łódzkie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-04-07 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-04-14 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA - 2017-08-09 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-11-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
- poszukiwanie i badanie potrzeb klientów
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Piła (wielkopolskie)
PODSTAWOWA ZWYKŁA PROSTA KUCHNIA POLSKA NP. PLACKI ZIEMNIACZANE, NALESNIKI, KOTLETY, ZUPY: OGÓRKOWA, PIECZARKOWA, ŻUREK, JARZYNOWA,POMIDOROWA. PODSTAWOWE CZYNNOŚCI TAKIE JAK MYCIE NACZYĆ, OBIERANIE WARZYW
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-02-09 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa gosci na sali bankietowej i konferencyjnej, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych, obsługa programu gastronomicznego, utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
prace związane z obróbką drewna
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Trzcianka (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
FORUM Dawid Pustkowiak - 2018-01-12 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku (grafik do ustalenia).
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Mała Gastronomia - 2017-02-22 - Zamość (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków z przewagą dietetyki
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzionków (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
"STADNINA KONI DĘBNO" ADAM LACHERA,EWA LACHERA,ŻANETA LACHERA - SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-22 - Dębno (dolnośląskie)
przygotowanie obiado-kolacji
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Miłków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"Łochowianka" s.c. Skolimowska Ewa, Matusik Tomasz - 2016-03-09 - Łochów (mazowieckie)
szycie odzieży lekkiej (możliwość zorganizowania auta służbowego dla większej grupy osób z danego terenu)
ZAKŁAD KRAWIECKI-BIELIŹNIARSKI "BŁAWATEK" - 2017-01-10 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)