KUCHARZ Mielno oferta pracy HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Sp贸艂ka z o.o. Sp. komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 dla go艣ci hotelowych w formie bufetowej na podstawie dziennego menu.
Data publikacji: 2018-10-15
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Sp贸艂ka z o.o. Sp. komandytowa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Piast贸w 6, 76-032 Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 dla go艣ci hotelowych w formie bufetowej na podstawie dziennego menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 16.07.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: sporz膮dzanie potraw - kuchnia polska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: gotowania - metoda sous-vide
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Sp贸艂ka z o.o. Sp. komandytowa
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Piast贸w 6, 76-032 Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: praca w godz. 6:00- 18:00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielno
Ulica pracodawcy: Piast贸w
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca kr贸tkotrwa艂ego zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 12.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Z膮bki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak potraw
P&T 3 Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DA艃 ZGODNIE Z PRZYJ臉TYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKO艢CI US艁UG; W艁A艢CIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIA艁AMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARD脫W W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZ脫R NAD ZESPO艁EM; DBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 I HIGIEN臉 PRACY.Umowa zlecenie, 140h w miesi膮cu, 艣rednio 35h w tygodniu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, ustalanie karty da艅, nadzorowanie jako艣ci 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ConcordiaSalus Sp.zo.o. NZOZ O艣rodek Opieku艅czo-Leczniczy - 2016-06-27 - Osieczek (mazowieckie)
Brak danych
Renoma s.c. - 2016-06-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej. Praca w godzinach 10-18; 18-2
FLASH NET - 2017-04-28 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie do艣wiadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sul臋cin (lubuskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw,owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w,jaj,mi臋sa,zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrob贸w,potraw p贸艂mi臋snych ,jarskich,wyrob贸w garma偶eryjnych,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (艂贸dzkie)
marynowanie, panierowanie, sma偶enie, przygotowywanie sos贸w, ciast i inne
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Radzyminie - 2016-12-01 - Radzymin (mazowieckie)
-
Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w "SPO艁EM" w Bia艂ymstoku - 2016-12-28 - Bia艂ystok (podlaskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gubin (lubuskie)
- przygotowanie posi艂k贸w w restauracji
JARDO JAROS艁AW KA艁EK - 2016-09-29 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
ochrona obiekt贸w na terenie Warszawy, dbanie o dobry wizerunek firmy oraz bezpiecze艅stwo klient贸w.
Capital Work - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, gospodarka magazynowa, obserwacja i wdra偶anie nowych trend贸w kulinarnych ; dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Produkcyjne JEANS Teresa i Jan Szablewscy - 2016-07-29 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, minimalne do艣wiadczenie w gastronomii lub jako piekarz, ch臋 do pracy
D&R Services Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
organizacja pracy kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw wraz z obr贸bk膮- wydawanie posi艂k贸w
ATAMAN聽JUSTYNA聽EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespo艂em, obs艂uga urz膮dze艅 kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA D膭BKOWSKA - 2018-03-16 - Kniewo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni. R贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Podlesie (opolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w w 艣wietlicy socjoterapeutycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2015-12-02 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
nadz贸r nad jako艣ci膮 da艅, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Sieniec (艂贸dzkie)
Praca na kuchni, przygotowywanie ptraw. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Restauracja "DWOREK" (8) - 2017-10-25 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliks贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
DOM DZIECKA - 2017-08-07 - Kalisz (wielkopolskie)