KUCHARZ Wrocław oferta pracy POD PAPUGAMI Koprowski Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 do 7 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi techniczkami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów BHP i ppoż., stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w godz.: 10:00-22:00, również w weekendy i święta. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: info (at) podpapugami.com.pl, tel.: 695 102 939
Data publikacji: 2021-04-23
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: POD PAPUGAMI Koprowski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sukiennice 9a, 50-107 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi techniczkami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów BHP i ppoż., stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w godz.: 10:00-22:00, również w weekendy i święta. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: info (at) podpapugami.com.pl, tel.: 695 102 939
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 do 7 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 do 7 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: zasadnicze zawodowe / średnie, staż pracy: min. rok na tym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: POD PAPUGAMI Koprowski Spółka Jawna
danePracodawcy_nip: 8971850314
danePracodawcy_regon: 369134460
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Sukiennice 9a, 50-107 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Sukiennice
Numer budynku pracodawcy: 9a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.04.2021
Oferta pracy ważna do: 28.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e2125bb4a5c7bb5f948699c9a3c5fa43
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2019-04-11 - Barszcze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, układanie menu, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Ruda Śląska (śląskie)
- przygotowywanie dań kuchni Wietnamskiej;- obsługa palnika gazowego HENDI;- obsługa frytkownicy gastronomicznej STALGAST YG-04638;umowa zlecenie na okres 36 miesięcy
kontakt przez PUP - 2020-05-06 - Łódź (łódzkie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji posiłków. Obróbka wstępna warzyw i owoców.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Asystent do spraw księgowości
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej,zamawianie towaru od dostawcy tureckiego
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw- współpraca przy tworzeniu menu- organizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
OŚRODEK WCZASOWY "NA KLIFIE" HELENA KAPICA - 2019-04-15 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej wg własnych receptur, zgodnie z menu restauracji
"IVES" Amarjeet Singh - 2018-11-21 - Wołomin (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż w sklepie spożywczym. Wymagania: komunikatywność, mile widziane doświadczenie. Docelowo pracodawca oferuje umowę o pracę na czas określony. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji i umiejętności kandydata.
"MARCIN" Marcin Talaśka - 2016-08-12 - Wejherowo (pomorskie)
dbałość o stanowisko pracy, jego czystość i funkcjonalność względem wymagań HCCAP; kontrola zamówień i dostaw, przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni ukraińskiej jak również praca na stanowisku pizzermana
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-07-06 - Suchoraba (małopolskie)
Umiejętności kulinarne - gotowania. Praca 12 godzin co drugi dzień (godz. pracy 7-19). Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania.
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ - 2019-02-05 - Przewłoka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków min. dla szkół, biur oraz przetwórstwo, pasteryzacja warzyw i owoców własnej produkcji.Umowa zlecenie: 3 lataIlość godzin w tygodniu około 18
Cezary Rychlik 2CT - 2019-10-23 - Wrocław (dolnośląskie)
serwowanie dań kuchni orientalnej, gotowanie, przygotowywanie składników, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
SENY GROUP RESTAURANT POLAND SP. Z O.O. - 2020-10-02 - Gliwice (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Garwolin (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, równoważny system czasu pracy; wysokość wynagrodzenia 2500+ premia
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2018-03-05 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni gruzińskiej, obsługa klienta.
LUNITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
- Przygotowywanie potraw- Przestrzeganie HACCP- Kontakt: telefon 604-494-324; mail: HR.FMS.PL (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Tczew (pomorskie)
- prace przy przygotowywaniu posiłków, - gospodarka produktami / odpowiedzialność za terminy przydatności, - sprzątanie. Dyspozycyjność w godz.: 3:45-20:00, około 160 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
jw.
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
praca zmianowa,wymagająca dużęj odporności na stres i wyjątkowe sytuacje,wymagana komunikatywność,cierpliwość i dyspozycyjność,przygotowywanie posiłków
Zakład Poprawczy w Grodzisku Wlkp. - 2016-09-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków i organizacji imprez okolicznościowych oraz pomoc przy organizacji bieżącej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2016-07-05 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
UNIVERSUM Paweł Berent - 2017-05-25 - Wykrot (mazowieckie)
kuchnia polska
SANTANA SKŁODOWSCY Spółka Jawna - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)