KUCHARZ Wrocław oferta pracy SMACZNISSIMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw- wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ew Praca na kuchniMiejsce pracy: ul. ZAPOROSKA 49, 53-519 WROCŁAWForma zawarcia umowy: umowa zlecenie ok 100 godzin miesiecznie , dyspozycyjnosć 16-24Termin wykonania umowy: 1rok
Data publikacji: 2019-11-06
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: SMACZNISSIMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ZAPOROSKA 49, 53-519 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie potraw- wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ew Praca na kuchniMiejsce pracy: ul. ZAPOROSKA 49, 53-519 WROCŁAWForma zawarcia umowy: umowa zlecenie ok 100 godzin miesiecznie , dyspozycyjnosć 16-24Termin wykonania umowy: 1rok
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
CU Wykształcenie średnie zawodowe znajomość języka rosyjskiego ponieważ wspólnicy mają problem z komunikacją w języku polskim staż pracy na w/w stanowisku 2 lata ksiażeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SMACZNISSIMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
ZAPOROSKA 49, 53-519 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: ZAPOROSKA
Numer budynku pracodawcy: 49
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2019
Oferta pracy ważna do: 28.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b5f1bd3dc907f10d9cd7382eb94e12b9
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kal (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Człuchów (pomorskie)
- doświadczenie na podobnym stanowisku- umiejętność pracy w zespole- dyspozycyjność, kreatywność, komunikatywność- wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Chałupy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2019-02-26 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA - 2018-02-22 - Trzebuska (podkarpackie)
praca w barze, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych, cateringów, dbanie o czystość kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak Józef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (śląskie)
Mycie skrzynek po wylęgu. Praca w godzinach nocnych.
BEJUR sp. z o.o. - 2017-09-06 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej+ pizzy, godziny pracy 8.00-16.00, + obsługa imprez
MARIUSZ ARENDARCZYK AR - SO - 2016-08-02 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów; gotowanie zup; robienie burgerów; robienie tortilli; robienie sosów; przygotowywanie mięsa; praca w godz.: 9-21 lub 11-22
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-05-02 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, receptur, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Białka (małopolskie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZISŁAW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania młodym zespołem; zakres obowiązków: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ŚWIERK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Niewiesze (śląskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku.
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2020-01-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie/dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych ( katering), przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań i obiadów dla uczniów
Szkoła Podstawowa Nr 15 im. Stefana Żeromskiego - 2020-07-09 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dań i napoi z kuchni z zastosowaniem maszyn i narzędzi gastronomicznych , znajomość obróbki termicznej warzyw i mięs.
METAFORA Łotocki & Wspólnicy sp. jawna - 2020-09-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Nysa (opolskie)
przyrządzanie posiłków, prowadzenie kuchni
Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska - 2019-09-19 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie posiłków, przygotowanie zamówień towaru
GRUPA GASTRO S.C. - 2017-04-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe mile widziane; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2019-10-09 - Gliwice (śląskie)
analiza oczekiwań klientów, dokumentacji przetargowej, współpraca z klientami w zakresie zapytań ofertowych i proponowania rozwiazań/ usprawnień technicznych nadzór i koordynacja procesu przygotowania oferty, zbieranie i analizowanie ofert techniczno-cenowych i ich optymalizacja udział w negocjacjach/ustalaniu warunków oraz przekazaniu projektu do realizacji
AESTHETIC CENTRUM KREOWANIA WIZERUNKU MAŁGORZATA MATYSIAK - 2015-11-30 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z wymaganiami stanowiska
FHU PRZEMYSŁAW BODIO - 2020-09-22 - Rzeszów (podkarpackie)
koszenie traw, grabienie, plewienie, opróżnianie koszy, zamiatanie
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO - HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI - 2018-08-21 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wydawanych w stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Grzmiąca (zachodniopomorskie)