KUCHARZ Gliwice oferta pracy POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe mile widziane; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
Data publikacji: 2019-10-09
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe mile widziane; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 10:00-12:00 po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Restauracja Pub Św. Patryk
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Poniatowskiego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.10.2019
Data dodania oferty pracy: 09.10.2019
Oferta pracy ważna do: 08.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?931d5e865cd6bb26623a584db8522017
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków i wydawanie konsumentom
Bar "SMACZEK" w Janowie Lubelskim - 2019-07-12 - Janów Lubelski (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW, POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z ZAŁOGĄ TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Według zawodu.
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2019-04-26 - Żary (lubuskie)
obsługa klienta,
Fabryka Mebli "BODZIO" - 2018-02-13 - Brzeg (opolskie)
Sporządzanie posiłków według receptur. Praca w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-06-29 - Łąka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie wyrobów kulinarnych,obsługa klienta i kasy fisklanej
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Zambrów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potrawobsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Głogów (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań z recepturami i instrukcjami,- kontrola właściwego wykorzystania produktów,- kontrola i utrzymanie czystości i standartów bezpieczeństwa zgodnie z regulacjami w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy,- współpraca z zespołem,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2019-10-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawidów (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków i napojów z gotowych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Miłki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2019-07-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, wykańczenie, porcjowanie, dekorowanie i est
"AMD" Spółka z o.o. - 2019-02-13 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
Instalowanie kanałów wentylacyjnych na halach produkcyjnych. Praca na terenie Siedlec i powiatu siedleckiego.
AGD Instalacje Katarzyna Wąsowska - 2019-01-03 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dań śniadaniowych, obiadowych, praca na kuchni. Zatrudnienie od zaraz, umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Dwie zmiany: 6.00 - 14.00 oraz 14.00 - 22.00. Praca na stołówkach w Pile/Philips oraz w Rockopolis.
SAJA MANAGEMENT KRZYSZTOF SAJA - 2018-07-05 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
Firma Cateringowa LEWAN Andrzej Lewicki - 2017-06-06 - Bełchatów (łódzkie)
obsługa klienta,skanowanie towarów,obsługa kasy fiskalnej
Stowarzyszenie Niepełnosprawni dla Środowiska Ekon - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - obiadów. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa Sól (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ORIENTALNEJ, OPRAWIANIE I OBRÓBKA TERMICZNA MIĘS, KROJENIE WARZYW.PRACA NA CZAS OKREŚLONY: 1 ROK.GODZINA ZAKOŃCZENIA PRACY: 18:00.MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA.PRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ.
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ, PRZESTRZEGANIE DYSCYPLINY PRACY, ZACHOWANIE ŁADU, PORZĄDKU, CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, DBAŁOŚĆ O NALEŻYTY STAN TECHNICZNY NARZĘDZI PRACY I WYPOSAŻENIA, POSIADANIE AKTUALNYCH BADAŃ LEKARSKICH, PRZYGOTOWANIE POTRAW WG SPECYFIKACJI FIRMY, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRACA NA PIECU KONWEKCYJNYM, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ I WSCHODNIOEUROPEJSKIEJ, GOTOWANIE DLA POTRZEB ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, HCCP, OBRÓBKA MIĘSA, CATERING, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JEZYKA ROSYJSKIEGO, PRACA W GODZINACH 07.00-19.00, 09.00-21.00
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe - kierunkowemile widziane doświadczenie
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-11-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Krośnice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IR-MAR s.c. - 2017-08-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie zawodowe,znajomość zawodu,doświadczenie na ww stanowisku
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2017-01-11 - Antonin (wielkopolskie)
przygotowanie potraw z zakrsu kuchni arabskiej, wykonywanie innych zleconych zadań
kontakt przez PUP - 2019-11-29 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)