KUCHARZ Wrocław oferta pracy NEXT WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z MENU RESTAURACJI, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI, WSPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMI, WŁAŚCICIELEM, KLIENTAMI.Godziny pracy 11:00 - 19:00umowa o pracę tymczasową: 18 MIESIĘCY
Data publikacji: 2020-03-05
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: NEXT WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruska 47/48, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z MENU RESTAURACJI, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI, WSPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMI, WŁAŚCICIELEM, KLIENTAMI.Godziny pracy 11:00 - 19:00umowa o pracę tymczasową: 18 MIESIĘCY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, ROK STAŻU PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNYCH Z MENU FIRMY (GŁÓWNIE POSIŁKI - POTRAWY Z OWOCÓW MORZA), KULTURA OSOBISTA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
NEXT WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
3 MAJA 22/2C, 40-096 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: 3 MAJA
Numer budynku pracodawcy: 22
danePracodawcy_nrKraz: 19423
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2020
Oferta pracy ważna do: 27.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e1e04e2a5857c105172999b87dc532f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Kontrahent Urzędu Pracy - 2016-09-28 - Rotmanka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, dbanie o stanowisko pracy, organizowanie pracy w kuchni, dbanie o smak i wygląd potraw, dbanie o stan techniczny urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Częstochowa (śląskie)
Praca na budowie jako operator mini koparki. Praca wyjazdowa aktualnie na terenie Chorzowa. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT INŻYNIERYJNYCH I BUDOWLANYCH JAF SP. Z O.O. - 2017-02-13 - Rybnik (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Sanok (podkarpackie)
produkcja pierogów, krokietów i innych wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie minimum 6 m-cy jako kierowca samochodu dostawczego, prawo jazdy kat. B (kat. C mile widziane), komunikatywna znajomość j. niemieckiego lub angielskiego, znajomość tras międzynarodowych, dyspozycyjność (wyjazdy długoterminowe)Zakres obowiązków: kierowanie pojazdem do 3,5 t, dbanie o ładunek, prowadzenie dokumentacji transportowejpraca: Polska i Europa
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Krotoszyn (wielkopolskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-07-18 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w Kołobrzegu, zmianowa w godzinach 6-18, 10-22 w soboty, niedziele i święta.
"DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sprzedaż odzieży, obuwia i galanterii skórzanej
JANDAMAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej,obsługa klienta/turysty niemieckiego.
ADANA Anna Fursewicz - 2019-09-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, kuchnia Polska
PPHU ZAKAR Iwona Karbownik - 2020-01-21 - Końskie (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DO MONTAŻU MEBLI
DREWUTNIA UM Marcin Urban - 2016-09-28 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, dbanie o czystość kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia (mile widziane gastronomiczne)min. 1 rok doświadczenia w pracy na ww stanowiskuwymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: 2250 zł brutto + premia
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2019-01-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, adana, kebab, dolma, manty, kofte, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Ząbki (mazowieckie)
dbałość o estetykę, porządek i higienę na stacji, zapewnienie wysokiego poziomu obsługi klientów, aktywna sprzedaż
BP SERVICE CENTER Anna Misiak Stacja Paliw BP Bramki 561 - 2016-09-02 - Bramki (mazowieckie)
Tworzenie menu w restauracji. Organizacja zaopatrzenia w restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem. Minimalizowanie strat. Dbanie o estetykę potraw. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan technicznuy urządzeń kuchennych. Prawidłowwe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfikacji zajmowanego stanowiska. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2020-07-01 - Kwieciszewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bezngalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Wymagana znajomość języka angielskiego i bengalskiego w stopniu podstawowym
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łask (łódzkie)
Przyjmowanie materiałów na magazyn, przygotowywanie materiałów do produkcji, wydawanie produkcji, obsługa systemu magazynowego
X-PRESS Group Poland - 2017-08-25 - Wysoka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2018-04-27 - Krynica Morska (pomorskie)
Kuchnia polska, kucharz samodzielny, obsługa cateringu
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Bieruń (śląskie)
Pielęgnacja terenów zielonych. Praca na umowę o pracę w godz. 7.30 - 15.30 w Kołobrzegu.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym "Koło" - 2016-03-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykonywanie prac na stanowisku kucharza w dziale żywienia. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-04-10 - Sopot (pomorskie)
transport krajowy i zagraniczny
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "PROGRES" Spółka z.o.o. Chojna - 2018-12-21 - Chojna (zachodniopomorskie)
Kucharz
COS - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich - 2020-06-17 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharz
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2019-05-28 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg ustlonych procedur
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2016-01-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie jadłospisu,nadzorowanie świeżości używanych składników
Stowarzyszenie Na Rzecz Bezdomnych "AGAPE" - 2016-12-16 - Szawałd (pomorskie)