KUCHARZ (1/2 ETAU) Bieru艅 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (1/2 ETAU)
Wynagrodzenie: od 1聽125 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kuchnia polska, kucharz samodzielny, obs艂uga cateringu
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: Bieru艅 (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bieru艅, powiat: bieru艅sko-l臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kuchnia polska, kucharz samodzielny, obs艂uga cateringu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽125 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (1/2 ETAU)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bieru艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bieru艅sko-l臋dzi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽125 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2019
Data zako艅czenia pracy: 01.11.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Aktualna ksi膮偶eczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie podstawowe, wymagane miesi臋czne do艣wiadczenie w okresie ostatniego p贸艂rocza kalendarzowego, umiej臋tno艣ci: samodzielny kucharz, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tychach
Adres pracodawcy:
Budowlanych 59, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Informacja w sprawie oferty dost臋pna u doradcy klienta obs艂uguj膮cego osob臋 zarejestrowan膮 w PUP Tychy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tychy
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 59
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?29f31094a79ccc1c2ac49578cb023a6d
Podobne oferty pracy
produkcja od surowca wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - D臋blin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami BIOWAY, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w lokalu oraz znajduj膮cego si臋 w nim sprz臋tu, przestrzeganie przepis贸w BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gda艅sk (pomorskie)
kucharz
Reg Benz Sp贸艂ka z Ograniczona Odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka Komandytowa - 2015-12-22 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych. Sta偶 w godz. 7 - 15.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Koszelew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menu. Wymagane minimalne do艣wiadczenie zawodowe.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-03-30 - Wejherowo (pomorskie)
praca w kuchni
Konfe Sp.z o.o. - 2016-05-10 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, zabezpieczanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zepsuciem; dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; praca w godz. 16.00-22.00 zgodnie z grafikiem, tak偶e w weekendy; I umowa na okres pr贸bny, nast臋pnie na czas nieokre艣lony
DOM TURYSTY- US艁UGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2018-08-27 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
wizualna ocena budowy ryb, zlecanie wykonywania bada艅, prowadzenie dokumentacji, znakowanie sklasyfikowanego surowca
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w pocz膮wszy od obr贸bki wst臋pnej do gotowe dania.Utrzymanie w艂a艣ciwego porz膮dku w miejscu pracy i w magazynach.Wsp贸艂praca z pracownikami bezpo艣redniej obs艂ugi klienta.Dbanie o jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug i dobre imi臋 firmy.Przestrzeganie przepis贸w BHP i HACCAP.
Hostel & Bar Premium - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, opracowywanie karty da艅, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga zlece艅 firmowych.
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - M艂ock (mazowieckie)
praca przy monta偶u stela偶y foteli samochodowych
kontakt przez OHP - 2017-07-27 - Skarbimierz (opolskie)
Zapoznanie z organizacj膮 pracy w kuchni, przygotowywanie stanowiska pracy, zapoznanie z recepturami potraw i menu, pobranie surowc贸w, przygotowanie narz臋dzi pracy, prowadzenie obr贸bski wstepnej, realizacja zam贸wie艅, zabezpieczanie surowc贸w, sprawdzanie stanu magazynu na nast臋pny dzie艅,przygotowywanie zam贸wie艅, przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przygotowywanie sta艂atek oraz sos贸w, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - 艁uk贸w (lubelskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-05-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przew贸z os贸b
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Stare Orzechowo (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Lubsko (lubuskie)
Praca w kuchni. Przygotowywanie potraw z menu. Praca w delegacji.
EVVELOCI SW SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-06-01 - Zarzecze (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2016-06-15 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jako艣膰 i smak posi艂k贸w, porcjowanie, wydawanie posi艂k贸w.Obs艂uga urz膮dze艅 biurowych.
DERS艁AW Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Zawada (艣wi臋tokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 na ciep艂o i na zimno, odpowiedzialno艣膰 materialna za zapasy towar贸w, prowadzenie ewidencji
SOREA spol. s r.o. - Hotel*** SOREA SNP - 2018-10-02 - S艂owacja (S艂owacja)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)