KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie da艅 z menu restauracji- utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Umowa na czas nieokre艣lony. R贸wnowa偶ny czas pracy: 12:00 -01:00.
Data publikacji: 2019-04-12
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie da艅 z menu restauracji- utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Umowa na czas nieokre艣lony. R贸wnowa偶ny czas pracy: 12:00 -01:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe gastronomiczne.sta偶 pracy: rok w zawodzeinne: ksi膮偶eczka sanepidowska - mile widziana
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?63eede43b7e99b09bc3ac6f4e23d45d8
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klienta indywidualnego, czynno艣ci porz膮dkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-02-12 - Mszana (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-01-04 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i potraw zgodnie z wytycznymiszefa kuchni, porcjowanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w do produkcji posi艂k贸w i potraw
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2015-12-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
PHU Jan ANTONIUK - 2015-12-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popo艂udniowych.Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Dbanie o asortment i 艣wie偶o艣膰 pieczywa. Zatowarowanie i oznakowanie dzia艂u. Zapobieganie stratom. Wysoka jako艣膰 i higiena pracy.
AUCHAN POLSKA SP.Z O.O. - 2018-08-20 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2016-01-18 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2018-06-21 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
jw
Enterprise s.c. - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni
Gaja Market Sklep Wielobran偶owy, Artur Ga艂膮zka - 2017-05-11 - 艁eba (pomorskie)
Kucharz kuchni kresowej
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchnii indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w technik膮 sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2016-04-05 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA 艢WIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-03-10 - Jasienica (艣wi臋tokrzyskie)
w艂a艣ciwy dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych kuchni ormia艅skiej, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
diagnostyka i naprawa aut
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wiskitki (mazowieckie)
uk艂adanie p艂ytek
Robert Bosy BOS-BUD - 2018-11-19 - 艢migiel (wielkopolskie)
Praca w kuchni przy robieniu 艣niada艅, obiad贸w, zarz膮dzanie kuchni膮. Praca sezonowa (do 31.08.2016 r.) na umow臋 zlecenie w godz. 7-15, 9-17 w Ustroniu Morskim. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie.
Trymas Wczasy Tomasz Rymaszewski - 2016-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
sprzeda偶 papieros贸w elektronicznych, elastyczny grafik czasu pracy, godz. pracy 9.00-21.00, praca w wolne dni, wynagrodzenie 8 z艂 netto na godz.
CHIC Sp. z o.o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-04-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie pomiar贸w zanieczyszcze艅 w powietrzu.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Po艣wi臋tne (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Katowice (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Stowarzyszenie na rzecz Edukacji i rozwoju Doliny Popradu - Szko艂a Podstawowa nr 2 - 2017-10-17 - Muszyna (ma艂opolskie)
Sta艂a kontrola jako艣ci surowc贸w, materia艂贸w i p贸艂fabrykat贸w zgodnie z wymaganymi normami, opracowywanie i uaktualnianie sk艂adu mieszanek beton贸w (recept), systematyczna kontrola jako艣ci betonu oraz dokumentowanie kontroli, nadz贸r nad bie偶膮cymi badaniami laboratoryjnymi zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, prowadzenie prac badawczo-rozwojowych w celu opracowania nowych receptur, kontrola przestrzegania ustalonych recept przy produkcji beton贸w i przestrzeganie cykli technologicznych, nadz贸r nad pracownikami wydzia艂u laboratorium i betonowni, wsp贸艂praca z innymi wydzia艂ami przedsi臋biorstwa.
Comfort S.A. - 2016-12-13 - Rakowice Ma艂e (dolno艣l膮skie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Adampol (lubelskie)
Pozostali magazynierzy i pokrewni
BEETSMA Sp. z o.o. - 2016-08-09 - Lesko (podkarpackie)
ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWCA, POS艁UGIWANIE SI臉 NARZ臉DZIAMI, MASZYNAMI I URZ膭DZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW, PRZYGOTOWANIE POTRAW, DESER脫W NA PRZYJ臉CIA OKOLICZNO艢CIOWE, GASTRONOMICZNY ROZBI脫R MI臉SA, WYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE , UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI POLSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY NA STANOWISKU,
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowanie i sporz膮dzanie da艅 wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Kucharzprzygotowywanie i obr贸bka da艅, deser贸w, organizacja w艂asnego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 gotowych
JAROS艁AW MOCZARSKI TROPS - 2019-02-13 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)