KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i nepalskiejpraca na umow臋 zlecenie 80 godzin w miesi膮cu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 8:00-16:00oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-01-30
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gajowa 41 a, 50-520 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i nepalskiejpraca na umow臋 zlecenie 80 godzin w miesi膮cu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 8:00-16:00oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 15 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe ka偶de, minimum 3 miesi膮ce sta偶u pracy na tym stanowisku, znajomo艣膰 kuchni indyjskiej i nepalskiej, przestrzeganie zasad higieny osobistej, punktualno艣c, dok艂adno艣膰, sumienno艣膰
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gajowa 41 a, 50-520 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gajowa
Numer budynku pracodawcy: 41 a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Utrzymywanie porzadku w kuchni,zmywanie naczy艅,czyszczenie sprz臋tu. Przygotowywanie warzyw, owoc贸w, obieranie i krojenie. Gotowanie posi艂k贸w.
Pa艂ac na Wodzie Sp. z o.o Jelenia G贸ra - 2018-11-29 - Stanisz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii, mo偶e byc do przyuczenia
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Bucz (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅, menu. Czytanie i znajomo艣膰 przepis贸w, przypraw i owoc贸w wietnamskich. Negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
-
KN-Kupper S.C. - 2017-05-31 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie da艅 wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej
BODAN Sp. z o.o. - 2016-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Przyjezierze (kujawsko-pomorskie)
-Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka,pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅,-Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮,-Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP oraz procedur zgodnie z normami HACCP, praca z dzie膰mi, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy. Godziny pracy do uzgodnienia
Zesp贸艂 Ognisk Wychowawczych - 2016-08-18 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, sprawdzanie zaopatrzenia, zarz膮dzanie kuchni膮.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Legionowo (mazowieckie)
praca w restauracji - przygotowywanie posi艂k贸w (1504)
Firma Handlowo - Us艂ugowa s.c. Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2016-05-17 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Si贸dme Niebo Nowe S贸jki 3
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Elektrobud Us艂ugi Instalacyjne Zi臋tek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (艂贸dzkie)
praca na kuchni
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo - Handlowe AGRA Pacan贸w - 2018-05-18 - Pacan贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie i sprzeda偶 lod贸w i kebabu
Firma Handlowa"FENIKS" Po艂aniec Jerzy 艁ukaszek - 2018-08-02 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Pracownik pomocniczy obs艂ugi hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dekorowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wietnamskich, sporz膮dzanie zam贸wie艅 w hurtownii wietnamskiej, obr贸bka wst臋pna p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Wyszkowie - 2016-04-18 - Wyszk贸w (mazowieckie)
praca przy budowie dom贸w jednorodzinnych
Zak艂ad Us艂ug Budowlanych Bogus艂aw Majerczyk - 2016-01-12 - Piskorzowice (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-05-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-05-18 - Z膮bki (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 1 miesi膮c. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysoko艣ci 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z um贸wionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KR臉PSKO" W艁ODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-01-11 - Kr臋psko (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w w ma艂ej gastronomii: nale艣niki, dania obiadowe, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy,
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Trzebinia (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, planowanie jad艂ospisu zagodnego z wymogami
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-02 - Charzykowy (pomorskie)
praca w sklepie spo偶ywczo-przemys艂owym
Delikatesy MI艢 Tadeusz Gumulak - 2016-01-12 - Bytom (艣l膮skie)
Og贸lna opieka piel臋gniarska nad osobami niepe艂nosprawnymi.
Sp贸艂dzielnia Inwalid贸w "Jedno艣膰" - 2016-10-10 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowanie ciep艂ych posi艂k贸w oraz zimnych przek膮sek
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Oborniki (wielkopolskie)
Nauka przedmiotu
Szko艂a Podstawowa nr 1 im. Miko艂aja Kopernika w S艂ubicach - 2017-08-22 - S艂ubice (lubuskie)
Bran偶a gastronomiczna.- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - arabskiej wg oryginalnych przepis贸w- w艂a艣ciwy dob贸r przypraw i sk艂adnik贸wPraca w przedziale czasowy: 6.00-14.00; 14.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)