KUCHARZ W贸lka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie potraw wietnamskich, kontakt i wsp贸艂praca z osobami wietnamskoj臋zycznymi
Data publikacji: 2019-03-08
Lokalizacja: W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W贸lka Kosowska, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
gotowanie potraw wietnamskich, kontakt i wsp贸艂praca z osobami wietnamskoj臋zycznymi
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Kosowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piaseczy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca sta艂a, praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 22.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Organizowanie produkcji gastronomicznej.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Produkcji, Us艂ug i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Buczek (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅, wypiek pizzy
MARIUSZ ADAMEK TELEPIZZERIA K-2 - 2017-10-14 - Konin (wielkopolskie)
....
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Czerwonka (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami, wydawanie da艅 z karty menu, prowadzenie zmian, organizacja produkcji i pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w, zachowanie estetyki wydawanych da艅, wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii
Przedsi臋biorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (艣l膮skie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
-zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,-dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,-utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
NWP Frank En枚zel - 2017-10-24 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie dokumentacji administracyjno-ksi臋gowej zwi膮zanej z zakupami i sprzeda偶膮, kontakty telefoniczne i korespondencja krajowa i zagraniczna z kontrahentami, budowanie pozytywnego wizerunku firmy.Umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia na czas nieokre艣lony.System jednozmianowy od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 9-17.00 w K臋tach. Proponowane wynagrodzenie 2500 brutto + premia uznaniowa
SILESIA MUSIC CENTER SP. Z O. O. - 2018-10-18 - K臋ty (ma艂opolskie)
- organizowanie transportu,- fakturowanie,- prace biurowe,
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Cudzoziemiec Zgodnie ze stanowiskiem- kuchnia peruwia艅ska i hiszpa艅ska I zmiana 8-16 - 20 godzin tygodniowo 1/2 etatu pn-ndzatrudnienie na 1 rok
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywaniu posi艂k贸w.Praca w godz. 7-21 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie.
KP Linden Management Sp. z o.o. (Taaaka Ryba) - 2017-01-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- praca w charakterze kucharza w g艂贸wnej restauracji- w godzinach 8.00 -11.00 bufetu 艣niadaniowego i da艅 restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30. - w ka偶dy wtorek i czwartek przygotowanie da艅 do bufetu samoobs艂ugowego- przygotowywanie sa艂atek, da艅 g艂贸wnych, zup - w razie potrzeby gotowanie da艅 bezglutenowych, wegetaria艅skich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapas贸w- sk艂adanie zam贸wie艅 towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu g艂贸wnego- przestrzeganie norm 偶ywno艣ci HACCP
Gastronomiebetriebe GmbH Schloss Dankern in Haren (Ems) - 2019-02-22 - Niemcy (Niemcy)
zakres obowi膮zk贸w kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-27 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2016-12-02 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Samokontrola jako艣ci przygotowanych posi艂k贸w; Dbanie o walory estetyczne i smakowe; Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w; W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w; 艢cis艂e przestrzeganie przepis贸w i norm obowi膮zuj膮cych w zbiorowym 偶ywieniu wojsk i europejskich norm HACCP.
32 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2018-01-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SP脫艁KA JAWNA - 2019-02-12 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze
P.P.H-U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Ka艂amarz - 2016-05-02 - Rog贸偶no (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni.Praca w godz.: 16:00- 2:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - e-mail: logokontakt (at) op.pl
MEGA Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRACA NA SAMODZIELNYM SATNOWISKU KUCHARZA, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, KIEROWANIE POMOC膭 KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Ciechocin (kujawsko-pomorskie)
Praca w o艣rodku wypoczynkowym, obs艂uga klienta.
Biuro Turystyczne DAGA" O艣rodek Wczasowo-Rehabilita. Dziwn贸w - 2016-03-10 - Dziwna (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw (艣niadania, obiady, kolacje), pieczenie ciast, sporz膮dzanie deser贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-14, 10:30-18:30 w Ko艂obrzegu
Specjalny O艣rodek Szkolno - Wychowawczy OKRUSZEK w Ko艂obrzegu - 2018-09-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-
Zesp贸艂 Szk贸艂 z Oddzia艂ami Integracyjnymi w 艁omnicy - 2016-08-25 - 艁omnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Sienno (wielkopolskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej.
TYGIEL Sp.z o. o. - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)
Dostawa towaru,za艂adunek,roz艂艂adunek,odbi贸r got贸wki. Oferta pracy skierowana zar贸wno dla os贸b z orzeczeniem o st. niepe艂nosprawno艣ci jak i os贸b pe艂nosprawnych. Praca od pon-pt godz.7-15 na terenie powiatu pruszkowskiego i Warszawy.
IGLOTEX DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. FILIA WARSZAWA - 2018-02-10 - Pucha艂y (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt tel. 41 315 10 68
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 2 w Ch臋cinach, ul. Bia艂ego Zag艂臋bia 1, 26-060 Ch臋ciny - 2016-03-22 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)