KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej.
Data publikacji: 2018-11-14
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane
Nazwa pracodawcy:
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.11.2018
Data dodania oferty pracy: 14.11.2018
Oferta pracy ważna do: 14.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
"JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków- kuchnia polska
F.H.PLUS SPÓŁKA JAWNA T.BIELA,M.STRAMA,ST.KOTELA - 2016-02-03 - Mogilany (małopolskie)
- dbanie o ekspozycje towarów; - obsługa klienta;- wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami;- dbanie o porządek na sali sprzedaży.
Dino Polska S.A. - 2018-03-01 - Mszana (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
kucharz (samodzielne stanowisko pracy)
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Myszków (śląskie)
Sporządzanie potraw wg obowiązujących zasad technologii przepisów kulinarnych. Sprawdzanie jakości produktów powierzonych do produkcji. Wydawanie posiłków na oddziały. Dbanie o właściwą eksploatację sprzętu. Dbanie o stanowisko pracy. Przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji.
Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie - 2018-11-09 - Bełchatów (łódzkie)
Przyrządzanie potraw zawartych w menu, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość i bezpieczeństwo.
RAFIK SHOUSHA DOM _FARAONA NR.1 KEBAB - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Słotwiny - Arena, spółka z o.o - 2016-07-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Nadzór nad pracą podległych pracowników.Pobieranie art. spożywczych z magazynu żywnościowego. Przygotowanie posiłków. Wydawanie gotowych posiłków na oddziały szpitala. Pobieranie prób pokarmowych.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Spawanie konstrukcji metalowych. Wymagana książeczka spawacza
GRZEGORZ SOBCZAK - ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWY - 2016-08-30 - Osiny (wielkopolskie)
catering obiadowy, przygotowywanie posiłków
PPUH LA PRIMERA Dariusz Szastok - 2018-09-06 - Tychy (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-04-27 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie list zaoopatrzeniowych, opracowywanie karty menu, obsługa cudzoziemców - klientów zagranicznych w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wyszków (mazowieckie)
-
FPU IMOPROJEKT JADWIGA KARŁOWSKA VAN - BERGEN - 2016-02-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie ze specyfikacją
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-10-13 - Bełchatów (łódzkie)
sporządzanie dań s kartysporządzanie dań na wesela i imprezy okolicznościowe
PHU DAREX Dariusz Gajewski - 2017-06-12 - Grodków (opolskie)
wykonywanie czynności kucharza i kelnera, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (łódzkie)
krojenie kebaba, przygotowywanie potraw, sałatek i surówek
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie i sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Żyrardów (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.WYMAGANIA:- wykształcenie zasadnicze zawodowe- 6 miesięcy doświadczenia zawodowegoPraca w godz. od 7:00 - 15:00KONTAKT TEL. Z PRACODAWCĄ: 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość i porządek na kuchni. Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - kierunkowe, wymagany 1 rok doświadczenia, ks. sanepidowska. Praca na 1 zmiane w godz: 8-16
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA GASTRO Paweł Niedźwiedź - 2016-11-18 - Mysłowice (śląskie)
przygotowanie potraw dla gości restauracji, wydawanie posiłków
HALINA CZESZYK Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Pod Kogutkiem" - 2018-07-11 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie posiłków z surowców i półproduktów
TOMASZ HILLAR POD ANIOŁAMI - 2017-01-27 - Goleniów (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane, możliwość przyuczenia.Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2017-01-24 - Krotoszyn (wielkopolskie)
-zabezpieczenie dostępności materiałów do produkcji-dozowanie materiałów do pojemników-ustawianie i kontrola parametrów
kontakt przez OHP - 2017-11-15 - Strzelce Opolskie (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)